Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 04 April, 17:24

Västerbottens Folkblad - 17 okt 11 kl. 00:25

Cannabiskulturen rullar in över ossBOK Johan Anderberg ?Cannabusiness? Weyler förlag I DAG är det lika naturligt att äta en hamburgare och att se en Hollywoodfilm där det röks cannabis, som det var att äta raggmunk och se på Åsa-Nisse under 1960-talet. Det amerikanska kulturinflytandet är ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
BOK Johan Anderberg, DAG, Hollywoodfilm, Åsa-Nisse

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cannabiskulturen, rullarin över oss
Dagensanalys.se - 11 dec 19 kl. 10:26

Facebook rullar ut nya funktioner till alla annonsörer

Lagom till jul rullar Facebook ut en massa nya funktioner till både stora och små annonsörer. Fokus på rapportering av hur det går för dina annonser på Facebook – effekt över flera konton, kanaler och enheter. Allt för att du bättre ska förstå mätningar för så kallade ”cross-channel” och ”cross-device”.

Västerbottens Folkblad - 21 jan 11 kl. 20:45

Norrlandstågen rullar igen

UMEÅ Tågen rullar på Norra stambanan igen. På sträckan där ett godståg spårade ur har hastigheten dock sänkts.UMEÅ Tågen rullar på Norra stambanan igen.

Nyheter 24 - 17 sep 11 kl. 21:09

Nu rullar medborgarbussen


På söndagen är det dags, då rullar Stockholms Nya Medborgarbusslinje, SNMBL. Sara Murillo Cortes: "Det känns helt fantastiskt." STOCKHOLM.

Expressen - 15 jul 13 kl. 06:45

Nu rullar både pendel-trafiken och fjärrtågen

STOCKHOLM. Nu rullar både fjärrtåg och pendeltåg som de ska. Under flera timmar stod de stilla efter att en lastbil vält över rälsen på måndagsmorgonen.

GT - 28 jan 15 kl. 08:19

Volvos "nya" XC90 rullar av bandet i dag

Det rullar på rejält för Volvo Cars i Torslanda. I höstas kunde GT.se berätta om att företaget ville anställa över tusen personer.

Expressen - 28 jan 15 kl. 08:19

Volvos nya XC90 rullar av fabriksbandet i dag

Det rullar på rejält för Volvo Cars i Torslanda. I höstas kunde gt.se berätta om att företaget ville anställa över tusen personer.

Sydsvenskan - 24 mar 15 kl. 07:39

Tågen rullar igen efter växelfel

Efter en nattlig reparation rullar tågen igen på samtliga spår vid Stockholms central. Det som åtgärdades var en spricka i en växel vid Tegelbacken som under måndagsdygnet orsakade tågstopp och senare förseningar för tusentals tågresenärer.Enligt SJ:s pressavdelning var det omkring 50 avgångar och cirka 5 000 resenärer som påverkades.

Helsingborgs Dagblad - 24 mar 15 kl. 07:39

Tågen rullar igen efter växelfel

Efter en nattlig reparation rullar tågen igen på samtliga spår vid Stockholms central. Det som åtgärdades var en spricka i en växel vid Tegelbacken som under måndagsdygnet orsakade tågstopp och senare förseningar för tusentals tågresenärer.Enligt SJ:s pressavdelning var det omkring 50 avgångar och cirka 5 000 resenärer som påverkades.

Nyteknik - 22 mar 16 kl. 16:04

Bolldrönaren rullar snålt bland människor

Den rullar när den kan, flyger bara om det behövs. Den bollformade transportdrönaren som rullar snällt bland människor är snålare än flygande farkoster..

SmålandsPosten - 06 sep 17 kl. 16:42

Rullar på med udda rullar

38:e året och sju nya filmer. Bio Kontrast fortsätter locka med lite smalare rullar i höstmörkret..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.