NSD > Nyheter

Monday, 06 April, 23:21

NSD - 16 okt 11 kl. 23:42

Katastrofval för ÅlandsliberalernaSocialdemokraterna blev det åländska lagtingsvalets stora segrare, medan styrande Liberalerna nästan halverades. Det bäddar för spännande regeringsförhandlingar..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Ålandsliberalerna, Liberalerna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Katastrofvalför , Ålandsliberalerna
DI - 18 jan 11 kl. 15:23

S-topp självkritisk efter "katastrofval"

Socialdemokraternas Veronica Palm var inte nådig i sin kritik kring valresultatet i storstaden, som hon benämnde som katastrofval. ?Stockholmarna förtjänar en stark socialdemokrati?

BT - 13 maj 12 kl. 18:25

CDU gör katastrofval i NRW

De tyska kristdemokraterna CDU gjorde ett katastrofval i delstaten Nordrhein-Westfalen (NRW). Därmed blir det fortsatt rödgrönt styre, enligt vallokalsundersökningar.
Den väntande förlusten beskrevs redan innan vallokalerna stängt som ett förkrossande nederlag för förbundskansler Angela Merkels CDU.

Nyhetskanalen - 13 maj 12 kl. 17:21

Tyskland: Katastrofval för Merkels CDU

I Tyskland gick i dag den folkrika delstaten NordRhein-Westfalen till delstatsval, med över 13 miljoner väljare. De tyska kristdemokraterna CDU, med förbundskansler Angela Merkel i spetsen, gjorde ett katastrofval och förlusten beskrivs som ett förkrossande nederlag för partiet. De federala parlamentsvalen hålls först 2013, men redan nu dras slutsatser av valresultat från delstater som är långt mindre än Nordrhein-Westfalen.

Expressen - 13 maj 12 kl. 18:41

Angela Merkels CDU gör nytt katastrofval

BERLIN. De tyska kristdemokraterna CDU gjorde ett katastrofval i delstaten Nordrhein-Westfalen (NRW). Därmed blir det fortsatt rödgrönt styre, enligt vallokalsundersökningar på söndagen..

Barometern - 25 maj 14 kl. 22:02

Folkpartiet gör något av ett katastrofval

Grissknorrar. Ukrainakrisen. Den ekonomiska krisen i Europa.

Sydsvenskan - 25 maj 14 kl. 22:56

"Moderaterna gör ett katastrofval"

MP och FI är de stora vinnarna. Medan M gör ett katastrofval. Det säger Olle Lönnaeus..

DN - 25 maj 14 kl. 23:19

Succé för MP – katastrofval för M

Succé för Miljöpartiet - katastrofval för Moderaterna.De gröna spurtade starkt och blev näst största parti i Europaparlamentsvalet. Samtidigt tar Feministiskt initiativ och Sverigedemokraterna nu plats i Europaparlamentet..

Skånskan - 16 sep 14 kl. 06:00

Katastrofval för M i Hörby


Väljarnas dom mod Moderaterna blev hård. Partiet gjorde ett katastrofval i Hörby, och tappade mer än hälften av rösterna från 2010.
– Det är den största tillbakagången för M i Sverige.

Sydsvenskan - 16 jul 15 kl. 19:28

Ny partiledare efter katastrofval

Brittiska Liberaldemokraterna har valt Tim Farron som ny partiledare. Partiet bildade en koalitionsregering med Tories 2010 men gjorde ett katastrofval i maj och tappade 49 av sina 56 mandat.Förre partiledaren Nick Clegg, som var biträdande premiärminister, avgick kort efter valet.

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 15 kl. 19:28

Ny partiledare efter katastrofval

Brittiska Liberaldemokraterna har valt Tim Farron som ny partiledare. Partiet bildade en koalitionsregering med Tories 2010 men gjorde ett katastrofval i maj och tappade 49 av sina 56 mandat.Förre partiledaren Nick Clegg, som var biträdande premiärminister, avgick kort efter valet.

Expressen - 14 mar 18 kl. 17:09

Nationalekonomen: ”De rödgröna gör ett katastrofval”

Stefan Löfven, Gustav Fridolin och Annie Lööf anklagas  för "ständig verklighetsförfalskning" av den kontroversielle nationalekonomen och författaren Tino Sanandaji, 37.I kvällens "Bara Politik" slår han dessutom fast hur det går i valet i höst: – De rödgröna gör ett katastrofval. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.