SVT > Videos

Wednesday, 01 April, 15:49

SVT - 16 okt 11 kl. 23:09

Del 23: Tjejerna visar upp stretchövningar
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Del23 , Tjejernavisar upp , stretchövningar
Barometern - 20 apr 16 kl. 08:36

Här börjar arbetsdagen med stretchövningar

Robotplaneraren Tove Göransson från Yaskawa Nordic AB bytte Torsås mot miljonstaden Kitakyushu i Japan. Avsikten är att förbättra samarbetet i den japanska koncernen..

SVT - 07 feb 20 kl. 11:51

Stretchövningar för benen

DalaDemokraten - 30 jan 17 kl. 10:06

Skjutövningar på Dalregementet

Det blir en del militära övningar under våren vid Dalregementets skjutfält Myckelmyra-Finnbo, i Falun..

Dalarnas tidningar - 30 jan 17 kl. 10:06

Skjutövningar på Dalregementet

Det blir en del militära övningar under våren vid Dalregementets skjutfält Myckelmyra-Finnbo, i Falun..

YLE - 10 sep 17 kl. 08:49

Spänd väntan och beskyllningar inför krigsövningar i Östersjön

Östersjön är under nästan hela september månad skådeplats för omfattande militärövningar, där också Finland deltar. Aurora 17 är den största försvarsövningen i Sverige på över 20 år och sammanfaller med den ryska storövningen Zapad. Både Zapad och Aurora har på grund av respektive upplägg väckt mycket debatt och spekulation.

Cornucopia - 28 apr 18 kl. 19:58

Ny hälsorutin - tio armhävningar före och efter varje blogginlägg

Sedan jag upptäckte teorierna kring blue zones har jag medvetet försökt öka mängden vardagsmotion och ta det omständiga alternativet istället för det bekväma. Nu lägger jag till ytterligare en rutin - tio armhävningar före och efter varje blogginlägg.
En vardagsrutin är att inte hämta posten med bil, inte ens om man kör förbi, utan istället gå fram och tillbaka till brevlådan, vilket ger nästan en kilometers promenad fem dagar i veckan.

Cornucopia - 02 sep 15 kl. 10:04

Arméövning 2015: STA ett avgörande verktyg för övningar

Markstridsskolans träningssystem STA (stridsträningsanläggning) är ett avgörande verktyg för att inte bara göra markstridskrafternas övningar realistiska, utan också ett verktyg för att få ut mångfaldigt mer ur en övning genom att kunna göra detaljerade utvärderingar.

Som en del av måndagens studiebesök på Arméövning 2015 fick jag ta del av hur Markstridskolans träningssystem STA, stridsträningsanläggning, fungerar. Systemet hanterar hundratals fordon, pansarvärnsvapen, mineringar, indirekt eld (artilleri) och även ammunitionstillgång, vilket ger en hög realism i övningarna.

Skånskan - 23 jul 16 kl. 06:00

Laddar inför nya stora grävningar

Uppåkra/Lund 35 000 fynd har hittills tagits upp från Uppåkra och ska nu digitaliseras innan man gör nya stora utgrävningar. Finansiering ska också till för att gräva ut hövdingens stora hall.För ungefär tio år sedan duggade sensationella fynd tätt från Uppåkraområdet.

Cornucopia - 16 aug 16 kl. 12:13

22x22 armhävningar för Sveriges utlandsveteraner

Dags att gå långt utanför min bekvämlighetszon. På en utmaning från Johan Spånbo gör jag nu 22 armhävningar om dagen i 22 dagar för att uppmärksamma utlandsveteraners utsatthet. Filmbevis följer - nåja, någorlunda med bloopers.

YLE - 14 okt 15 kl. 07:56

Birgitta Höglund: Elever med särskilda begåvningar bör uppmärksammas

I Finland har vi länge jobbat för att skapa "En skola för alla", med utgångspunkt i internationella överenskommelser. Grundpelaren är att vår grundläggande utbildning ska vara tillgänglig för alla barn. Barnen har rätt att gå i skola i sin egen närskola tillsammans med sina kamrater från näromgivningen, skriver gästkolumnisten Birgitta Höglund.

YLE - 08 mar 14 kl. 10:28

Reservistförbundet kräver fler repövningar

Reservistförbundet kräver att antalet repövningar utökas omedelbart. Dessutom vill förbundet att försvarsanslagen höjs. - Händelserna i Ukraina visar att det inte är självklart med fred i EUs närområden, och att vi behöver ett självständigt och trovärdigt försvar, säger förbundets ordförande Mikko Savola i ett pressmeddelande.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.