SVT > Videos

Sunday, 29 March, 10:49

SVT - 16 okt 11 kl. 23:09

Del 24: Jennie får hjälp med hållningen
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Del24 , Jenniefår , hjälpmed , hållningen
HBL - 05 aug 14 kl. 14:47

Del av TUI-beställningen kan strömma utomlands

Ett estniskt underleverantörsföretag blir ibland billigare än en egen arbetare.En del av arbetsplatserna som fartygsbeställningen från TUI Cruises för med sig kommer att strömma utomlands, uppskattar Juha Hietarinta som är ordförande för Varvindustrins underleverantörer. Enligt Hietarinta, som också är vd för Laivasähkötyö, finns det inte tillräckligt med tillverkare i Finland till ett konkurrenskraftigt pris.

YLE - 05 sep 13 kl. 17:57

Ilta-Sanomat: del Bosque berömmer Finland

"Finland spelar välorganiserat och följer sin taktik". Det spanska fotbollslandslagets chefstränare Vicente del Bosque berömmer Finland inför fredagens VM-kvalmatch. - Finland spelar välorganiserat, följer sin taktik utmärkt och håller speldisciplinen, säger del Bosque åt Ilta-Sanomat.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Sockret smakade "industriellt salt" – nu varnar Jennie andra

– Smeten smakade mer salt än vad trolldeg gör, säger Jennie Svensson till Nyheter24. I lördags skulle Jennie baka med sin mamma och köpte därför hem två kilo strösocker från Ica. Märket var det kända sockermärket Dansukker.

Supermiljöbloggen - 26 mar 19 kl. 09:43

Intervju med riksdagspartierna: Varför ökar trafikens utsläpp? Del 1

Efter att sakta ha minskat i flera år vände vägtrafikens utsläpp uppåt 2018. Ökningen är oroande då trafikens utsläpp 2030 ska ha minskat med hela 70 procent, enligt det av Riksdagens överenskomna klimatmålet. SMB frågade partierna varför det går åt fel håll.

YLE - 11 maj 17 kl. 18:48

Ett brokigt Finland på sommarutställningen i Fiskars 2017

Fiskars sommarutställning öppnas den 14 maj under rubriken Greetings from SUOMI. I takt med att Finland blir mer mångkulturellt luckras också mentala gränser upp. Den finländska identiteten får nya färger och rymligare former.

Supermiljöbloggen - 31 jan 19 kl. 22:37

Långt kvar innan klimatomställningen matchar Parisavtalet.

Klimatomställningen går alldeles för långsamt, varnar flera analysorganisationer. På flera områden syns försiktigt positiva trender, men nu måste omställningstakten trappas upp rejält.   År 2017 bildade flera ledande klimatanalysorganisationer, däribland exempelvis ansedda Potsdam Institute For Climate Impact Reaserch och World Resources Institute, kampanjen Mission 2020 som handlar om hur långt klimatomställningen bör ha kommit till 2020 för utvecklingen ska vara i linje med Parisavtalet.

Skånskan - 19 maj 16 kl. 01:00

Gröna när­ingar kan leda kli­mat­om­ställningen

Opinion Skogs­branschen kan vara med och leda om­ställningen av for­dons­flot­tan till att drivas med för­ny­bar ener­gi. Det hävdar branschens ledande fö­re­trä­da­re med LRF:s ord­fö­ran­de He­le­na Jonsson i spetsen. De fem skogsägarföreningarna står ock­så bak­om ut­spelet, där för­ra mil­jö­mi­nis­tern Lena Ek nu är ord­fö­ran­de för skogs­jät­ten Södra.

SmålandsPosten - 19 sep 14 kl. 06:51

Svenska kyrkan tar aktiv del i klimatomställningen

Kommentar till Kyrkan förstör friden på egen minnesplats i Smålandsposten den 27 augusti.
Vi står på tröskeln till en tid av drastiska klimat­förändringar. För första gången i människans historia påverkar vi ­miljön i en sådan omfattning att livets fundamentala grundförutsättningar förändras.

YLE - 23 sep 14 kl. 04:32

Nykarleby recall- den största konstutställningen någonsin i Nykarleby

Sjuttio konstnärer deltar i utställningen Nykarleby Recall -Coming Back. Det handlar om konstnärer som varit gästkonstnärer i Nykarleby under 1996-2012 och det är den största retrospektiva konstutställningen någonsin i Nykarleby Albert Braun Albert Braun, lektor i bildkonst vid Yrkeshögskolan Novia Bild: Yle/Kjell Vikman Vernissagen hålls på tisdagskväll i Rådhusgalleriet och senare under kvällen blir det också konsert i kulturhuset Scala med en av de forna gästkonstnärerna, Inga Liljeström från Australien. Hon är numera bosatt i Paris men har sina rötter på fädernet från Nykarleby Sjuttio av nittio gästkonstnärer medverkar i Nykarleby Under årens lopp har en mängd

BT - 13 nov 12 kl. 13:58

Folkligt deltagande i energiomställningen

Det vore passande om moderaternas ord i BT 5/11 om lokal förankring i utbyggnaden av vindkraft möttes av handling. I riksdagen har de röstat emot flera förslag för att göra människor mer delaktiga i energiomställningen. Den moderatledda regeringen har till och med motarbetat detta genom att införa en straffskatt på kooperativt ägd vindkraft.

SmålandsPosten - 16 sep 13 kl. 07:08

Alliansen sänker trösklarna till den första anställningen

?Arbetslösheten för ungdomar är en av våra största utmaningar och kommer att bli en av valrörelsens viktigaste frågor.
Tack vare bland annat halverad arbetsgivar­avgift, sänkt krogmoms och förändrade gymnasie­utbildningar har Moderaterna och alliansrege­ringen gjort det billigare att anställa och bidragit till att göra ungdomar mer anställningsbara.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.