SVT > Videos

Wednesday, 08 April, 20:49

SVT - 16 okt 11 kl. 23:09

Del 26: Natalie hånas för sin skånska
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Del26 , Natalie, hånasför sin , skånska
Skånskan - 07 nov 15 kl. 10:00

Lapidus belönar den tålmodige

Deckarspalten Förra året inledde Jens Lapidus en ny serie efter att ha avslutat den hyllade Stockholm Noir-trilogin med Livet deluxe 2011. I Vip-rummet är det den nybakade juristen Emelie Jansson och den nyutsläppte fängelsekunden Teddy som tar över huvudrollerna efter JW, Jorge, Natalie och de andra och gör det med den äran. När det nu är dags för fortsättning med Sthlm delete (Wahlström & Widstrand) har den tydlig koppling till det som hänt i Vip-rummet och det kräver nästan att man läst den för hänga med i de snabba svängarna.

Skånskan - 20 feb 19 kl. 06:00

”Jag ville skriva fram rasismen som en vardag”

Skånska debutanter På samma gång stridsskrift och tröstskrift. Så beskriver Malmöpoeten Felicia Mulinari sin debut, lyriksamlingen Det som inte kan utplånas.
- Den är en kärleksberättelse om att erfara rasism och jag försöker skriva fram ömhet och solidaritet, säger hon.

Skånskan - 16 jan 19 kl. 07:00

Vårböcker att längta efter

En prunkande trädgårdsberättelse av Jonas Karlsson, en ny roman av skånska Amanda Svensson, en hel bok bara om krusbär, en ny kriminalroman av Leif GW Perssons arvtagare Christoffer Carlsson – och mycket mer. Tidningens kulturchef Gunilla Wedding hittar många vårböcker att längta efter och vara nyfiken på.Svensk skönlitteratur:
I sin förra roman Blåst!

HBL - 02 dec 13 kl. 19:56

Raseborgsbudget i rekordfart

Efter en sex och en halv timme lång behandling kunde fullmäktige i måndags godkänna nästa års budget. För Raseborgs del antagligen ett snudd på rekord.Budgetbehandlingen bjöd på få omröstningar med endast några omformuleringar som resultat.

Skånskan - 13 apr 19 kl. 08:00

Så tycker fantasynördarna om GoT

ENKÄT Givetvis undrade vi vad några av Sveriges fantasynördar tycker om Game of Thrones. Varför fastande de? Vilken är favoritkaraktären och hur slutar allt?

Skånskan - 23 jan 20 kl. 05:00

Prisas för orienteringsboom

ESLÖV Sven-Otto Jönsson får årets ungdomsledarpris av Eslövs kommun. Hans Eslövs Friluftsklubb har sedan 2016 nästan fördubblat antalet medlemmar – mycket tack vare att en flytt till Gyaskogen i Stehag lockat barn, ungdomar och deras föräldrar.
Samtidigt gör Sven-Otto Jönsson och tre andra pensionärer ett stort jobb i att hjälpa kommunens idrottslärare med skolorientering.

YLE - 09 nov 16 kl. 16:04

Het debatt om alternativa budgetar

Riksdagen debatterade på onsdagen i färgglad stil oppositionspartiernas alternativbudgetar. Många i oppositionen beskyllde regeringen för kall politik som gynnar de rika, medan regeringen föga överraskande beskyllde oppositionen för populism. Något nämnvärt öppet utbyte av goda idéer uppstod inte, utan debatten gick mest ut på att ledamöter skröt med det egna partiets politik och klandrade motsidan.

YLE - 16 nov 16 kl. 17:08

Kritiserad kampanj om likgiltiga mammor vid bildskärmar får fortsätta

Helsingfors stads nya kampanj som jämför likgiltighet med familjevåld väckte debatt också i fullmäktigesalen på onsdag kväll. Socialverkets besked är ändå att kampanjen fortsätter. Kampanjen och uppståndelsen som uppstått kring den blev det enda ämne som behandlades på Helsingfors fullmäktiges frågetimme på onsdag.

Skånskan - 22 sep 19 kl. 11:36

Skånsk cirkus årets medelpunkt

höör De har verkat som cirkus i 120 år. Nu belönas Cirkus Brazil Jack med priset som Årets medelpunkt.
– Cirkusen är en del av skånsk kulturhistoria, säger Martin Martinsson, director för Skånska Akademien.

Kristianstadsbladet - 04 jan 13 kl. 07:00

Nytt steg för den rörliga filmen

Foto: Johanna Wallin
I ett nordostskånskt samarbete lyfts konstfilmen fram. Nu förlängs projektet till mars och en av ambitionerna är att skapa arbetsstationer på biblioteken, möjliga att hyra för intresserade.
Från början var det planerat att projektet ?

Kristianstadsbladet - 22 apr 14 kl. 17:02

Deras budskap når ända till Köpenhamn

Foto: Annica Jönsson
"Vem har gått till final? Vi!", utbrister eleverna i musikklass 4 när de får reda på att de gått till final i Eurovision School Contest.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.