Expressen > Nyheter

Friday, 03 April, 19:47

Expressen - 16 okt 11 kl. 23:27

Pappa sköt sin familj - skonade favoritdotternFamiljen satt och åt frukost när pappan plötsligt började skjuta. Han dödade sin fru, tre barn och hemhjälpen. Sin favoritdotter lät han leva. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pappa, skötsin , familj, skonade, favoritdottern
Helsingborgs Dagblad - 28 apr 11 kl. 15:44

Pappa terroriserade sin familj

En 53-årig familjefar i Motala har dömts för att ha terroriserat sin familj. Mannen har ett flertal gånger misshandlat och förnedrat sin fru och sina barn, skriver Östgöta Correspondenten på nätet. Linköpings tingsrätt dömde 53-åringen till 2,5 års fängelse för bland annat misshandel och grov kvinnofridskränkning.

Expressen - 12 jun 13 kl. 17:21

Pappa terroriserade sin familj i flera år

En 44-årig man i Trollhättan döms för att ha terroriserat sin familj i flera år. Bland annat ska han ha hotat med att gifta bort en av sina döttrar, det skriver ttela.se..

Expressen - 16 okt 11 kl. 15:46

Pappa sköt sin familj - sparade favoritdottern

Familjen satt och åt frukost när pappan plötsligt började skjuta. Han dödade sin fru, tre barn och hemhjälpen. Sin favoritdotter lät han leva.

Sydsvenskan - 11 jan 12 kl. 08:40

Med pappa som tränare

Foto: Julia Lindemalm
Hur kombinerar man en elitidrottssatsning med ett familjeliv? Måste man offra något, eller går det att få ihop pusslet? H43/Lundagårds Kent Engdahl är både pappa till och tränare för Ellen och Ebba Engdahl.

YLE - 28 okt 16 kl. 05:00

Migrationsverket splittrar asylsökande familj i Oravais

Ferial Serdani och Senan Maisar Ahmed kom till Finland för att söka asyl för två år sedan, i augusti föddes deras son Adam. Nu har de fått svar på sin asylansökan - Serdani och sonen får uppehållstillstånd i ett år men Maisar Ahmed måste lämna Finland inom 30 dagar. - Det är en chock för min man och mig.

YLE - 25 mar 13 kl. 07:32

DNA-prov uteslöt två Veikko som Lenas pappa

Två DNA-prov och ett brev gav inget resultat, men sökandet efter en biologisk pappa fortsätter. Det handlar om identitet för Lena Hartvigsen från Tromsö i Nordnorge som söker den finska man hennes mamma träffade i Tromsö sommaren 1973. Lena med sin familj i Tromsö.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

11-åringens söta brev till klubben: "Känner mig vilsen utan pappa"

Under den här säsongen har Jordan Leopold spelat i Columbus Blue Jackets. Det tyckte dottern Jordyn Leopold var på tok för långt från familjen som bor i Minneapolis.  Hon bestämde sig för att ta tag i saken och fixa situationen.

Posh24 - 16 feb 11 kl. 08:40

Billy Ray Cyrus: "Hannah Montana förstörde min familj!"

Hannah Montana-stjärnan Miley Cyrus pappa Billy Ray Cyrus hjärta är "achey breaky" än en gång! Sedan han bröt upp med Mileys mamma förra året, har han levt i familjens stora herrgård i Tennessee helt ensam medan resten av familj uppehåller sina showbizlivsstilar i Hollywood. Stackars kille, vi tycker faktiskt synd om honom!

City - 24 mar 11 kl. 10:51

Jag var gäst i min egen familj

Jag och en vän diskuterade separationer med barn involverade häromdagen. En av de saker som kom upp var om separationen var en i grunden självisk handling? Att man i stället för att sätta barnet i främsta rummet hade satt sig själv främst.

BT - 09 nov 11 kl. 09:33

Zlatan: "Hårt - men pappa och mamma gjorde sitt bästa"

Bråk med tränare, slagsmål med lagkamrater, svek, ungdomssynder och mängder med avslöjanden om det fula spelet bakom världsfotbollens kulisser. Zlatans story ? bråk, slag och svek Ändå är det hans uppväxt under knappa förhållanden som berör mest i "Jag är Zlatan Ibrahimovic".

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Sweden Rock kan tvingas flytta fram

Sweden Rock Festival jobbar hårt för att om möjligt att flytta fram festivalen, uppger festivalledningen.Årets festival har hittills planerats till den 3–6 juni i Norje utanför Sölvesborg..

Expressen - 15 minuter sedan

Isabelle, 30, ger bort ekologiska mensskydd

Isabelle Falck har överlevt tre hjärnblödningar, gått igenom tuffa behandlingar och tagit sig ur en djup depression.Nu vill hon inspirera andra till att visa medmänsklighet i coronakrisen – och gör det genom att ge bort ekologiska mensskydd.– Jag vill göra lite gott för de människor som kämpar som mest just nu, barnfamiljer vars ekonomi har påverkats, personal inom vården och samhällsgrupper som alltid är extra utsatta.

Expressen - 15 minuter sedan

Regeringen begär ökad makt för att stoppa viruset

Regeringen vill ha kraftigt ökade maktbefogenheter för att bekämpa coronapandemin i landet, det kan Expressen nu avslöja. Man har tagit fram en lagrådsremiss och vänt sig till oppositionen för att få stöd för förändringen. Moderaterna har dock stora invändningar och varnar för att ”betydande makt förskjuts från riksdagen till regeringen”, och att beslut kan komma att fattas som är ”mycket ingripande för enskilda”..

Expressen - 45 minuter sedan

Louisas steg från scenen till vården: ”En självklarhet”

Det gick från ena dagen till den andra – sedan var artisten Louisa Lynes framgångsrika karriär satt på paus. Men sjukvården skriker efter hjälp och Louisa tvekade inte att tillfälligt byta jobb. – Jag vill inte göra folk besvikna men det var inte med någon sorts hjältetänk från min sida.

Expressen - 45 minuter sedan

Gifter sig live: ”Cororna får inte stoppa vårt bröllop”

Frej Norling och Sabina Odder har länge planerat sitt bröllop.Sen lamslogs hela världen av coronaviruset.– Men vi gifter oss ändå.

Expressen - 1 timme sedan

Löfven: Tusentals kommer att dö i corona

Statsminister Stefan Löfven (S) tror att coronakrisen kommer att pågå i månader. Han räknar med att antalet dödsfall kommer att öka flerfalt innan krisen är över.– Vi kommer att få räkna de döda i tusental.

Expressen - 1 timme sedan

Annika, Jan och Sara är lyckliga storvinnare

Ensamstående tvåbarnsmamman Sara får nära 350 000 kronor, och äkta paret Jan och Annika får över två miljoner när Postkodlotteriet delar ut vinster i Ängelholm.– Man är ju supernöjd, det är helt galet, säger Sara Nilsson, 34.Sammanlagt går 105 miljoner kronor till ett postnummerområde på orten..

Expressen - 1 timme sedan

Helena Helmerssons mardrömsstart som vd för H&M

Det skulle lätt kunna beskrivas som en mardrömsstart på nya jobbet.Men H&M:s nya vd Helena Helmersson vill inte ta ordet mardröm i sin mun.– Vi är nu i en allvarlig situation som vi måste handskas med, säger hon..

Expressen - 2 timmar sedan

?????? ???? ?????? ?????? ????? ??????

حددت الدولة بتعويض ثابت لليوم المرضي الغير مدفوع ب 700 كرون. في وقت تسجل فيه دول العالم ارتفاع في عدد المصابين بفيروس كورونا تتجه الدنمارك الىتخفيف حالة التعبئة في البلاد. .

Expressen - 2 timmar sedan

Tvättbjörn borttvingad – av upphovsrätt

Den klassiska bilden ”En svensk tiger”, från beredskapstiden, gjordes om till en blågulrandig tvättbjörn omgiven av tvållödder för att förmå folk att tvätta händerna i virustider. Men Region Skånes kampanj ”En svensk tvättbjörn” blev kortlivad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.