SVT > Videos

Monday, 30 March, 18:19

SVT - 16 okt 11 kl. 22:38

Göransson: "Många svenska politiker har uttalat sig märkligt"
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GöranssonMånga svenska , politikerhar , uttalatsig , märkligt
Barometern - 08 aug 13 kl. 07:55

KD-politiker ifrågasätter kyrkovalet

En kyrka bör inte vara politiskt styrd, anser KD-politikern Jimmy Loord. Därför ifrågasätter han det kommande kyrkovalet den 15 september. ?

Barometern - 11 jan 14 kl. 10:37

Nybro Bostads vd: mycket märkligt

Stefan Henrixon, vd för Nybro Bostad, är mycket förvånad över det föreslagna ägardirektivet. Uppdraget, menar han, var att ta fram ett försäljningspaket till den 22 januari - men inte i den storleksordning som det nu är fråga om.
– Verkar mycket märkligt.

Helsingborgs Dagblad - 31 maj 15 kl. 04:00

Mäktiga politiker utan makt över polisen

Att vara politiker är att utöva makt. Men det finns områden dit lokala och regionala politikers makt inte når. Polisverksamheten är ett sådant.

DalaDemokraten - 09 okt 15 kl. 18:07

Märkligt hur politiker agerar

Det är märkligt hur politiker agerar..

Skånskan - 18 mar 17 kl. 05:02

Ordförande svarar: ”Väldigt märkligt”

Skurup Ordförande för Skurupshem, Roland Hansson (S), tycker att det är konstigt att Niklas Sjöberg söker en tjänst som han inte tänker ta om han erbjuds. ERWP.fif(0)– Det är väldigt märkligt att man söker en tjänst med de förutsättningarna.

Helsingborgs Dagblad - 14 jul 15 kl. 11:27

”Politik är inte reserverat för politiker.”

För att vara en vecka som centrerar kring hur samhället borde förändras i den ena eller andra riktningen var frågan om vilket politiskt parti man själv röstar på märkligt frånvarande i Almedalen. Få närvarande talar om sitt jobb som om det hade med politik att göra. Det man säger att man ägnar sig åt i Visby är opinionsbildning, möjligtvis påverkansarbete.

Sydsvenskan - 14 jul 15 kl. 11:27

”Politik är inte reserverat för politiker.”

För att vara en vecka som centrerar kring hur samhället borde förändras i den ena eller andra riktningen var frågan om vilket politiskt parti man själv röstar på märkligt frånvarande i Almedalen. Få närvarande talar om sitt jobb som om det hade med politik att göra. Det man säger att man ägnar sig åt i Visby är opinionsbildning, möjligtvis påverkansarbete.

Alliansfritt Sverige - 21 jun 13 kl. 19:33

FP-politiker vill ha FP-politikerkontrakt för att göra FP-politiker till bättre folkpartister

Hur man hanterar interna konflikter säger en hel del om hur man är som parti. Södermanlands Nyheter: Folkpartiets styrelse [i Nyköping] ville att frågan om p-garage skulle utredas mer, men partiets representant Göran Hagberg gick emot partistyrelsen och röstade ja. Det föranleder nu Folkpartiets styrelse att vidta åtgärder.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

SD-politiker: 9/11 var fejk och USA är ute efter världsherravälde11 september-attackernaValet i Hörby

SD-politikern Jörgen Wihlborg, som nyligen blev invald i kommunfullmäktige i Hörby i Skåne, är enligt honom själv en "konspirationsteoretiker sedan länge".  Bland annat misstänker Wihlborg att ebola och hiv är uppfunna av forskare och sprids av högt uppsatta politiker.  "Har kollat mycket på Youtube" – Jag har kollat mycket på Youtube, jag tror det sprids av högt uppsatta politiker i omvärlden.

SmålandsPosten - 24 apr 18 kl. 12:26

Politiker om de tre cheferna – ”märkligt att man går hem”

Tre chefer på kvinnokliniken i Växjö gick hem med omedelbar verkan när deras förordnande sades upp förra veckan. – Det är märkligt att man går hem, säger Roland Gustbée (M). .

Skånskan - 07 aug 18 kl. 14:00

”Märkligt utspel från KD”

Hörby Kommunstyrelsens ordförande Susanne Meijer (S) bemötte under måndagen skriftligen den kritik som Kristdemokraterna framförde i lördagens tidning.Kristdemokraterna i Hörby framförde i lördagens tidning att de anser att Susanne Meijer gör fel som plockar ut arvode från kommunen de fem dagar i sommar som hon extraknäckt som distriktssköterska på sin gamla arbetsplats i Eslöv.
– Även om det inte är reglerat i lag är det omoraliskt av henne att inte avstå från kommunalrådsarvodet när hon jobbar som sjuksköterska.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.