Expressen > Nyheter

Friday, 03 April, 02:25

Expressen - 16 okt 11 kl. 20:59

Flera olyckor när blixthalkan slog tillHalkan har slagit till mot stora delar av landet. Flera trafikolyckor inträffade på söndagen - till och med ett av räddningstjänstens fordon voltade och slog runt. Risken kvarstår i ytterligare några dygn. - Den här frosthalkan uppträder ganska lokalt, och man är inte förberedd på den, säger Per Lundgren på SMHI..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Per Lundgren, SMHI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera olyckornär , blixthalkan, slogtill
YA - 14 jan 16 kl. 17:00

Många trillade när blixthalkan slog till

Fallolyckor, frakturer och stukningar. Blixthalkan slog till med full kraft i centrala Ystad. Lena Persson är en av de drabbade..

BT - 03 jan 15 kl. 17:18

Flera olyckor när blixthalkan slog till

Det råder just nu svår halka runt om i Sjuhärad. Flera olyckor har rapporterats, och en person är allvarligt skadad. Tidigt på kvällen slog blixthalkan till i Sjuhärad.

Expressen - 13 dec 11 kl. 09:30

Flera olyckor när blixthalkan slog till i morse

Tidigt på tisdagen slog halkan till runtom i landet med flera olyckor som följd. I Västmanland körde en lastbil in i ett träd på väg 250 strax norr om Gunnilbo. Föraren klämdes fast och fördes allvarligt skadad till sjukhus.

BT - 03 dec 19 kl. 20:50

Blixthalkan slog till mitt i lunchrushen: ”Totalt livsfarligt att ge sig ut”

Mitt i lunchrushen slog blixthalkan till i Borås till följd av underkylt regn och orsakade trafikolyckor, inställda bussar och långa bilköer. I ett pressmeddelande uppmanade Borås stad invånarna att stanna inomhus. .

NSD - 30 dec 14 kl. 16:40

Blixthalkan slog till

Med väderomslaget på tisdagseftermiddagen kom blixthalkan med inställda bussturer..

Expressen - 16 okt 11 kl. 20:45

Blixthalkan slog till

Halkan har slagit till mot stora delar av landet. Flera trafikolyckor inträffade på söndagen - till och med ett av räddningstjänstens fordon voltade och slog runt. Risken kvarstår i ytterligare några dygn.

Expressen - 23 jan 12 kl. 07:02

Flera olyckor när blixthalkan slog till

På väg tillbaka från larmet körde brandbilen i diket. Och hela södra Sverige drabbades av halkolyckor i går. Trafikverket varnar för fortsatt halka i dag, särskilt i de östra delarna..

SVT - 26 dec 15 kl. 13:03

Många olyckor när blixthalkan slog till

Lägre temperaturer har gjort att det blivit mycket halt i stora delar av landet och det har lett till flera bilolyckor..

UNT - 27 dec 12 kl. 17:20

24 UNT: Stressigt att bekämpa blixthalkan

TV. Det blev en tuff dag för dem som sköter kommunens sand- och saltmaskiner när blixthalkan slog till i Uppsala på torsdagen..

NSD - 22 feb 12 kl. 12:18

Kaotiskt när blixthalkan slog till

Svår halka rådde på många håll på onsdagsmorgonen vilket ledde till åtskilliga trafikolyckor, avåkningar och köer..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Fina gesten till vårdens hjältar – hyllades av miljoner britter

Vårdpersonal är hårt pressad världen över på grund av coronapandemin.Storbritannien gör sitt bästa för att visa sin uppskattning.Miljontals britter, däribland premiärminister Boris Johnson, klev för andra torsdagskvällen i rad ut i sin dörröppning eller på sin balkong och applåderade hjältarna skriver Mirror.

Expressen - 2 timmar sedan

Ambulanspersonalen: Inte bara äldre blir sjuka

Covid-19 slår allra hårdast mot de äldsta i samhället. Men även yngre människor kan få andningssvårigheter och behöva akutvård, vittnar ambulanssjuksköterskor i SVT:s ”Aktuellt”. .

Expressen - 3 timmar sedan

Donald Trumps drag i respiratorskrisen

Det råder stor brist på respiratorer i USA. Donald Trumps nya drag i coronakrisen är att använda en lag från Korea-kriget 1950.– Jag har i dag utfärdat en order under försvarsproduktionslagen för att försäkra oss om att våra nationella industriproducenter kan tillverka tillräckligt många respiratorer för att rädda amerikanska liv, sade presidenten enligt CNN.

Expressen - 3 timmar sedan

Svenskarna satt fast i Peru – hämtas med specialplan

Många svenskar har suttit fast i ett stängt Peru – och inte kunnat ta sig hem.Men nu är de på väg tillsammans med andra skandinaver – totalt 290 stycken.18.

Expressen - 3 timmar sedan

”Vi vill sprida en positiv bild av sjukvården”

Sjukvården har det extremt tufft i coronakrisen.Samtidigt kärleksbombas hjältarna i vitt.Akuten på Danderyds sjukhus får många röda hjärtan på sitt populära instagramkonto.

Expressen - 4 timmar sedan

Stordalen: ”Inget jäkla virus ska knäcka oss”

Petter Stordalens imperium blöder.Inga intäkter på hotelldelen, restaurangerna ligger öde och resebyrån Ving är i klorna på den spanska coronaepedemin.Nu jobbar den norske miljardären dygnet runt för att hans livsverk inte ska gå omkull.

Expressen - 4 timmar sedan

Bil träffad av träd under färd

En bil träffades på torsdagskvällen av ett träd under färden.– Bilen har fått ett träd rakt ned över vindrutan, säger Tommy Lieback vid räddningstjänsten.En person har förts till sjukhus med ambulans..

Expressen - 4 timmar sedan

Man misshandlad – förd till sjukhus

En man misshandlades på torsdagskvällen vid ett bråk i Kronogården i Trollhättan.Han fördes med ambulans till sjukhus..

Expressen - 5 timmar sedan

Kvinna greps för rån

En kvinna i 45-årsåldern i Halmstad greps på torsdagskvällen som misstänkt för rån mot en livsmedelsbutik..

Expressen - 5 timmar sedan

Kommunalrådet: ”Ser inte så bra ut att du är i Thailand”

Senaste dagarna har kommunalrådet Ronny Löfquist (S) kritiserat kommunchefen Per Borg för dennes resa till Thailand mitt under coronakrisen.Internt har politikern uttryckt oro över mediernas frågor kring resan.”Svårt att ducka frågorna från media”, skrev Löfquist till Borg två veckor innan denne avskedades.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.