Newsmill > Opinion

Sunday, 05 April, 03:01

Newsmill - 16 okt 11 kl. 20:34

DN:s anklagelse är inte sannhttp://www.newsmill.se/trackback/40185DN skriver kategoriskt att det jag säger inte är sant, och söker sedan stödja detta grova påstående med andra saker som jag vare sig har kommenterat eller har någon anledning att ha närmare kunskap om. Det är inte seriös journalistisk, menar Carl Bildt..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Carl Bildt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DN:s, anklagelseär inte , sann
Expressen - 07 sep 11 kl. 20:56

Bisarr anklagelse: Beyoncé fejkade gravidmagen

Här är dagens mest bisarra anklagelse: Beyoncé ska ha fejkat sin gravidmage på MTV-galan. - Hon ville att tillkännagivandet skulle vara dramatiskt. .

Expressen - 10 dec 12 kl. 14:21

Maze ber om ursäkt för "fuck you"-anklagelse

I lördags anklagade Tina Maze sin konkurrent Lindsey Vonn för att ha skrikit "Fuck you, Maze!" när hon gick över mållinjen i St. Moritz super-G-tävling.

Expressen - 10 apr 13 kl. 21:54

"Anklagelse som jag inte känner igen mig i"

Efter Uppdrag Gransknings program om Firman Boys inflytande i AIK debatterades programmet flitigt i Expressens live-tv. Victor Capel, tidigare ordförande i Black Army, tycker att anklagelserna mot AIK är allvarliga ? och går emot programmet.

Expressen - 23 okt 13 kl. 16:12

Reinfeldt om Axén: En allvarlig anklagelse

Riksdagsledamoten Gunnar Axén, M, har polisanmälts för sexuellt ofredande. Nu kommenterar statsminister Fredrik Reinfeldt, M, anmälan. ?

Supermiljöbloggen - 25 okt 13 kl. 16:30

?En helt orimlig anklagelse?

Dålig stämning i riksdagen när frågan om vem som bär ansvaret för Vattenfalls brunkolssatsningar debatterades. Fredagens interpellationsdebatt mellan Per Bolund (MP) och finansmarknadsminister Peter Norman (M) var egentligen tänkt att handla om Vattenfalls nuvarande agerande i Tyskland, där bolaget planerar för att öppna flera nya brunkolsdagbrott. Men i stället blev det många turer fram och tillbaka om vem, förutom Socialdemokraterna, som från början godkände att Vattenfall tilläts att alls investera stort i kolkraft.

DN - 06 feb 14 kl. 11:14

Kommun frias från anklagelse om vattenparasit

Var det kommunens fel att invånarna blev magsjuka? Nej, anser tingsrätten och friar Östersunds kommun från anklagelse om miljöbrott..

Kristianstadsbladet - 06 sep 14 kl. 07:00

Studentkåren slår ifrån sig anklagelse

På torsdagsmorgonen hade flertalet vägskyltar kastats i kanalen. C4 Teknik menade att det var resultatet av en nollning från Högskolan. – Det är en befängd anklagelse, säger nu kårordföranden Amanda Lindborg.

Expressen - 30 mar 15 kl. 13:23

Blidh ger igen: "En jävla dålig anklagelse"

Anton Blidh kallades "mjuk" och anklagades för att filma. Nu svarar Frölundaforwarden på Noah Welchs utspel. – Det är en jävla dålig anklagelse.

Skånskan - 02 nov 15 kl. 17:40

Anmäld SD-politiker: ”Allvarlig anklagelse”

Skurup Anna-Karin Gustafsson (MP) anmälde SD-ledaren Lars Nyström till polisen efter förra fullmäktigemötet för hets mot folkgrupp.
Men Lars Nyström ifrågasätter anmälan:
– Jag pekade inte ut någon specifik grupp.För första gången i Skurup la Sverigedemokraterna fram ett eget budgetförslag under kommunfullmäktiges sammanträde den 26 oktober.

SVT - 30 mar 17 kl. 22:31

Ultragyn: Helt absurd anklagelse

Att gynmottagningen Ultragyn skulle dela ut bonusar till läkare efter hur mycket de skär i patienterna är en ”helt absurd anklagelse” säger mottagningens vd Eva Ribbenhall i SVT:s Aktuellt..

DN - 05 dec 17 kl. 12:09

Domarbas avgår efter metoo-anklagelse

Domarbasen Bo Karlsson avgår och lämnar posten som ordförande för domarkommittén i Svenska fotbollförbundet –  efter #metoo-anklagelse, enligt Aftonbladet.  – De uppgifter som framkommit gör det omöjligt för mig att fortsätta mitt uppdrag, säger han till Fotbollskanalen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.