SVT > Videos

Thursday, 02 April, 17:11

SVT - 16 okt 11 kl. 19:09

Pappan: "De mår bra"
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PappanDe , mår, bra
Skånskan - 13 okt 16 kl. 06:00

Pappan belönar hjältarna

MALMÖ/LÅNGARÖD Gåtan fick till slut sin lösning och Hans Guterstam fick till sist veta vad som hände med sonen Jacob Tillmans som försvann 1998. I augusti hittades sonens kvarlevor i en brunn av en spolbilscahufför och en mordutredning inleddes.
Nu betalar han ut en belöning på 100 000 kronor till personerna som bidragit till gåtans lösning.

YLE - 17 okt 16 kl. 17:29

Gerald Lee Junior gav pappan kalla handen – valde Seagulls

Pappan Gerald Lee Sr frågade i några repriser om sonen Gerald Lee Jr var intresserad av att spela i Korihait där han är tränare. Det samarbetet får ännu vänta, efter att Gerald Lee Jr tackat nej och valt Helsingforslaget Seagulls. Landslagscentern Gerald Lee Junior är tillbaka i FM-ligan i basket efter ett uppehåll på ganska exakt tio år.

Västerbottens Folkblad - 08 jan 12 kl. 00:14

Pojke ansågs ha spelat dåligt ? pappan lämnade honom i kylan

INNEBANDY Pappan var upprörd. Han tyckte inte att sonen hade spelat tillräckligt bra i innebandycupen. Då lämnade han kvar sonen i matchkläderna i kylan utanför arenan.

Nyheter 24 - 14 feb 12 kl. 07:43

Pappan i rätten - tvingade sönerna ha sex med systern


56-åringen står åtalad för våldtäkt, sexuella kränkningar, hot och tvång mot sina barn. ÅLBORG. Sju biologiska barn och två utanför familjen ska ha blivit utsatta för pappans övergrepp.

Barometern - 26 nov 13 kl. 11:32

Bröt sig in och attackerade pappan

Den 30-årige mannen bröt sig in hos pappan och attackerade honom. Händelsen inträffade i Kalmar kommun för ett år sedan. Sonen hade druckit alkohol och mådde inte psykiskt bra.

Helsingborgs Dagblad - 10 jan 12 kl. 16:35

Pappan: De valde rätt

Kjell Persson, pappa till den i Etiopien fängslade svenske journalisten Johan Persson, tror att sonen och dennes kollega Martin Schibbye gjorde ett bra val som inte överklagade den fällande domen. Pappan betonar att det nu behövs stöd och hjälp från Sveriges regering och UD. ?

YLE - 14 apr 14 kl. 11:11

STTK: Nya jämställdhetslagen bra men inte tillräcklig

En ändring i jämställdhetslagen som regeringen lägger fram ska göra det lättare att åtgärda könsbaserade löneskillnader.
De nya ändringarna är bra - men de räcker inte till. Det säger tjänstemannafackförbundets chefsekonom Ralf Sund.

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 11 kl. 11:50

Barn körde båten ? pappan åtalas

Den 46-årige mannen hade druckit vin när hans barn ville ta båten för att åka och köpa godis. Han lät då ett av barnen köra båten ? och det kan kosta pappan 90 000 kronor i böter, uppger Norrtelje Tidning.

BT - 05 mar 12 kl. 14:03

Demonutdrivning i rätten: Pappan skyller på styvmamma

Flickan som utsattes för brutal demonutdrivning i Borås kräver över 600 000 kronor i skadestånd. Det kom fram när rättegången började på måndagsmorgonen.
Mediepådraget var stort i Borås tingsrätt.

YLE - 28 jan 14 kl. 16:48

Körundervisning med förälder igen ett bra alternativ

Från och med årsskiftet är det billigare för föräldrar att lära sina barn köra bil. En lagändring i fjol gjorde det dyrare och antalet undervisande föräldrar sjönk rejält. Men efter det har lagen alltså ändrats på nytt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.