SVT > Videos

Monday, 06 April, 14:18

SVT - 16 okt 11 kl. 19:05

Prahl skyller degraderingen på Wernerson
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Wernerson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prahl, skyller, degraderingen, Wernerson
SVT - 16 okt 11 kl. 19:42

Prahl skyller på - Wernerson

Efter 18 år som allsvensk tränare har Tom Prahl åkt ur för första gången. -Den tuffaste motgång jag haft, inget jag önskar andra får uppleva, säger Trelleborg-tränaren till SVT Sport..

Trelleborgs Allehanda - 17 okt 11 kl. 00:47

Prahl: Min största motgång

Inga krusiduller, inga bortförklaringar, bara den bistra sanningen. TFF:s tränare Tom Prahl är inställd på superettan nästa säsong. - Det känns väldigt onödigt att vi ramlar ur just i år, sa han till spelarna när laget samla des i omklädningsrummet efter matchen.

Trelleborgs Allehanda - 26 okt 11 kl. 11:18

Tom Prahl slutar

Foto: Tom Prahl
I ett öppet brev på Trelleborgs FF:s hemsida berättar Tom Prahl att han slutar som tränare för laget.
Tom Prahl skriver bland annat att hans mål var att "gå i mål som pensionär och med TFF som ett etablerat allsvenskt lag. Nu blir det inte så och det är tråkigt att degraderingen är ett faktum.

Nyheter 24 - 26 okt 11 kl. 12:45

Tom Prahl slutar efter degraderingen


TFF:s tränare avgår efter årets misslyckande. TRELLEBORG. Under onsdagsmorgonen pratade Nyheter24 med Tom Prahl.

Sydsvenskan - 17 okt 11 kl. 08:38

Prahl har bollen


Dennis Melander såg ut att vilja sitta kvar på gräsmattan tills TFF kommer tillbaka till allsvenskan nästa gång, men till slut vandrade han ut och dunkade näven i plexiglaset i spelargången. Tom förklarade att han kände sig helt tom. Och marknadschefen Barbro Bengtsson beskrev med tårar i ögonen hur hon plötsligt såg Mount Everest stående framför sig i Sveriges plattaste stad.

Expressen - 26 okt 11 kl. 10:58

Efter degraderingen - Prahl lämnar TFF

Trelleborgs tränare Tom Prahl drar sig tillbaka. TFF meddelar nu att Prahl har beslutat sig för att bryta sitt kontrakt två år i förtid. Beslutet beror framför allt på att laget inte klarade sig kvar i allsvenskan, skriver klubben på sin hemsida.

NT - 26 okt 11 kl. 11:21

Prahl lämnar Trelleborg

Tom Prahl tänkte stanna som tränare i Trelleborgs FF ända till pensioneringen. Men degraderingen från allsvenskan fick honom att tänka om. I ett öppet brev till TFF:s hemsida skriver Prahl att han slutar..

Sydsvenskan - 26 okt 11 kl. 10:58

Tom Prahl bryter kontraktet med TFF

Foto: Tomas Nyberg
Tom Prahl lämnar Trelleborgs FF meddelar han i ett öppet brev på TFF:s hemsida.
?När jag förlängde avtalet i fjor var det min avsikt och förhoppning att fullfölja kontraktet och gå i mål som pensionär och med TFF som ett etablerat allsvenskt lag.

SVT - 26 okt 11 kl. 11:34

Prahl slutar med öppet brev

Efter degraderingen från allsvenskan har Tom Prahl bestämt sig för att sluta som tränare i Trelleborg..

Trelleborgs Allehanda - 30 sep 11 kl. 08:13

Prahl hoppas på bra dagar

Tre matcher avgör om TFF spelar i allsvenskan eller superettan 2012. Tom Prahl kan göra sina sista dagar som allsvensk tränare. - Vi får hoppas att vi har bra dagar, säger han.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.