SvD > Nyheter

Friday, 03 April, 06:05

SvD - 16 okt 11 kl. 19:03

?Juholt har inte råd med fler misstag nu?Statsvetare: Enorm uppförsbacke för S efter raset..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Juholthar inte , rådmed , fler, misstagnu
DI - 20 jan 12 kl. 17:04

Statsvetare: Noll utrymme för fler misstag

Bristen på möjliga efterträdare kan ha varit en faktor som räddade Håkan Juholt. Det tror statsvetaren Jenny Madestam, som anser att ett enda nytt misstag fäller Socialdemokraternas ordförande..

Nyheter 24 - 03 dec 11 kl. 14:36

Juholt: "Räkna inte ut S ? det är nu vi bygger landet"


Socialdemokraternas partiledare Håkan Juholt riktade hård kritik mot regeringen i sitt tal på partiets förtroenderåd under lördagen. 120 ombud från partidistrikten är samlade i Stockholm i helgen för Socialdemokraternas årliga förtroenderåd. Det ska enligt partiet fokuseras på ekonomin och det var när Håkan Juholt attackerade vinstintresset i välfärden och Moderaternas politik som han fick högst applåder.

BT - 18 jan 12 kl. 17:46

Allt fler räknar ut Juholt

S-ledaren Håkan Juholt klarade partiledardebatten utan ödesdigra misstag. Men nu väntar pressande möten med det verkställande utskott. Håkan Juholt var nöjd med sin insats efter riksdagsdebatten.

BT - 07 okt 11 kl. 16:00

Juholt och grannarna i Västertorp

Hur kunde Håkan Juholt tro att det var i sin ordning att låta riksdagen stå för hyran för den lägenhet han delade med sin sambo/?kulbo?? Förklaringen är förmodligen den han gav själv: han tänkte inte.

Barometern - 25 apr 14 kl. 06:48

Håkan Juholt rördes av filmen Godheten

Det var en rörd Håkan Juholt som debatterade i Lindås Folkets hus efter att ha sett Stefan Jarls film Godheten. Det var Emmaboda filmsällskap med Magnus Olsson i spetsen som tagit såväl filmen som riksdags­ledamoten, och tidigare partiledaren, Håkan Juholt (S) till Lindås. Filmens utgångspunkt är att den politiska makten har kapitulerat inför finansvärlden, att klassklyftorna växer och att människor blivit handels­varor.

BT - 10 okt 11 kl. 16:24

Hermansson: Nu darrar marken under Håkan Juholt

Juholtaffären tog i eftermiddag en dramatisk vändning. Nu handlar det inte längre om ?klantig?

Nyheter 24 - 11 okt 11 kl. 10:23

Eric Rosén: "Juholt är en klantskalle"


KRÖNIKA. Han bör inte avgå men han måste lära sig av sina misstag och det illa kvickt. Håkan Juholt är en klantskalle.

Nyheter 24 - 09 maj 12 kl. 09:49

Gjorde "en Juholt" - men nu är blanketterna lättare att förstå


NYHETER24 GRANSKAR RIKSDAGENS UNGA DEL 4. Emil Källström erkände själv att han gjort som den tidigare S-ledaren. Nu berättar han om förändringarna som skett till det bättre.

Sydsvenskan - 20 jan 12 kl. 06:30

Pressad Juholt vägrar att avgå

Sent i går kväll slogs Håkan Juholt för sin överlevnad under VU-mötet. Ett möte som enligt Juholt inte innehöll några krav på hans avgång. - Vi diskuterar hur vi Socialdemokrater ska vässa oss.

Sydsvenskan - 22 jan 12 kl. 06:30

Juholt möttes av applåder

Inför ett applåderande folkhav och ett uppbåd av tillresta journalister tillkännagav Håkan Juholt på lördagen att han avgår som ledare för Socialdemokraterna.
Trängseln tätnade framför podiet i köpcentret Flanaden i Juholts hemstad Oskarshamn när klockan närmade sig tre och utsatt tid för gårdagens presskonferens.Flera av riksmedierna direktsände medan åskådare trängdes i gallerian och bakom glasrutorna i det intilliggande Domus för att få en skymt.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.