Nyheter 24 > Utrikes

Thursday, 02 April, 22:50

Nyheter 24 - 16 okt 11 kl. 18:46

Rättegången mot fängslade svenskarna kan inledas på måndag
Rättegången mot journalisterna Martin Schibbye och Johan Persson inleds officiellt på tisdag. Men svenska ambassaden finns på plats redan tidig måndag morgon.
? Vi har tidigare varit med om att datumen inte har hållits, säger ambassadör Jens Odlander till Expressen. De svenska journalisterna Martin Schibbye och Johan Persson har suttit fängslade i Etiopien sedan i början av juli.
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
Martin Schibbye, Johan Persson, Jens Odlander, Expressen, Etiopien, ONLF, Henrik Ehrenkrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rättegångenmot , fängslade, svenskarnakan , inledas, måndag
Nya Wermlands Tidningen - 05 maj 14 kl. 10:25

Rättegången mot 44-åringen uppskjuten

På måndagsförmiddagen skulle rättegången mot den 44-årige Arvikabo som står åtalad för bland annat grov misshandel och olaga hot inledas. Rättegången avbröts redan innan den hann inledas då den kvinna som skulle vittna inte var på plats..

YLE - 16 dec 14 kl. 09:17

Aarniorättegången inleddes med kamerablixtar

Rättegången mot Jari Aarnio, Helsingforspolisens tidigare chef för narkotikaroteln, har inletts med ett stort mediepådrag. Jari Aarnio valde frivilligt att delta i rättegångens förberedande session. Det var första gången Aarnio vistades i offentligheten sedan han häktades för ett år sedan.

Västerbottens Folkblad - 10 apr 17 kl. 14:08

Rättegången ställdes in

Rättegången kring knivdramat på Morö Backe har ställts in. Hovrättens förhandling kring Morö Backe-dramat skulle enligt planeringen ha inletts på måndag förmiddag men ställdes in på grund av sjukdom. Rättegången kommer istället att inledas på tisdag morgon.

SVT - 02 aug 17 kl. 11:34

Rättegången mot KI-forskaren Ahmadreza Djalali skjuts upp

Den planerade rättegången mot KI-forskaren Ahmadreza Djalali, som skulle inledas på onsdagen, skjuts på framtiden. – Ambassaden i Teheran har fått besked om att rättegången skjutits upp på grund av att domaren har blivit sjuk, säger Jessica Garpvall, presskommunikatör på Utrikesdepartementet (UD)..

BT - 14 dec 18 kl. 15:14

Busstragedin: Klart – då ska rättegången inledas

Onsdagen 13 mars klockan 9.00 inleds rättegången kring bussolyckan utanför Sveg då tre ungdomar från Mark miste livet, och många skadades. Rättegången kommer att hållas vid Borås Tingsrätt..

SR - 21 aug 17 kl. 18:48

På tisdag inleds rättegången mot den fängslade KI-forskaren

På tisdag inleds rättegången mot den Sverigebosatta forskaren Ahmadreza Djalali i Teheran. Men den svenska ambassaden har nekats tillträde till rättegångssalen..

Sydsvenskan - 10 nov 12 kl. 06:30

Nämndemän lämnade rättegången frivilligt

De två jävsanklagade nämndemännen lämnade frivilligt sina platser i Södertäljemålet.
Till slut kunde rättegången inledas ? ett år efter att den började första gången..

Nyhetskanalen - 08 nov 12 kl. 12:16

Södertäljerättegången dröjer

Förvirringen fortsätter i säkerhetssalen där uppemot hundra personer väntar på att rättegången ska kunna inledas. Hela torsdagsförmiddagen har nu gått åt till den nyuppkomna jävsfrågan. En ny domare från Stockholms tingsrätt ska tas in för att pröva om de nuvarande domarna kan pröva jävsfrågan för nämndemännen.

ÖstersundsPosten - 05 dec 13 kl. 16:00

Mjölkrättegången slutade abrupt

Rättegången mot Jörgen Andersson och Åre bondgård för försäljningen av opastöriserad mjölk hann bara inledas innan åklagaren Sune Andersson förklarade att han vill lägga ned åtalet. – De åtalade ingick inte i företagets styrelse när försäljningen skedde, säger han..

Nya Wermlands Tidningen - 04 jan 17 kl. 11:59

Rättegången inleds mot gode mannen

Rättegången mot den gode man från Åmål som står åtalad för sexuellt ofredande, trolöshet mot huvudman, grov förskingring och urkundsförfalskning kommer att inledas den 20 januari. Förhandlingen är beräknad att ta två dagar och tre personer är kallade som vittnen.Den åtalade medger flertalet omständigheter, men nekar till brott när det gäller sexuellt ofredande..

GT - 31 mar 17 kl. 11:42

Rättegången ställs in – You Lin har inte gått att nå

Tingsrätten friade honom för anstiftan till mordet på hustrun Veronica Lin, men domen överklagades och nästa vecka skulle den nya rättegången inledas.Men nu ställs förhandlingen i hovrätten in, skriver GP.You Lin går inte att få tag på..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.