Nyhetskanalen > Nyheter

Monday, 06 April, 14:26

Nyhetskanalen - 16 okt 11 kl. 18:14

Sockret var Gunillas drogAtt socker r onyttigt vet vi alla men det finns de som hamnar i ett missbruk dr sockret fungerar precis som en drog. Svrigheten fr sockermissbrukare att sluta med socker jmfrs med svrigheten fr en drogmissbrukare att sluta med heroin.

TV4Nyheterna har trffat Gunilla Sahlin som gick igenom en sockeravgiftning fr att bli fri..
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sockretvar , Gunillas, drog
YLE - 18 feb 14 kl. 13:37

"Skippa sockret, ät fett istället"

De senaste 100 åren har vår blodsockernivå ökat. Sockret blev billigare, mjölet förfinades och så kom kostråden om att äta mindre fett och mat som innehåller mera socker. Det här har Ann Fernholm skrivit boken Ett sötare blod om.

Nyheter 24 - 19 aug 13 kl. 09:34

Sockret i Coca Cola dödar mössDrack tio liter om dagen ? dog

UTAH. Hur mycket tillsatt socker kan vi äta utan att det är direkt skadligt för oss?Den frågan har forskare på ett universitet i Utah försökt besvara genom flera experiment på 156 möss.

Nyheter 24 - 19 aug 13 kl. 09:34

Ny studie: Sockret i Coca Cola dödar mössDrack tio liter om dagen ? dog

UTAH. Hur mycket tillsatt socker kan vi äta utan att det är direkt skadligt för oss?Den frågan har forskare på ett universitet i Utah försökt besvara genom flera experiment på 156 möss.

BT - 04 feb 14 kl. 11:28

Sockret hotar hjärtat

En burk läsk om dagen ökar risken att dö av hjärtsjukdom med en tredjedel, enligt en stor studie i USA. - En varningssignal, säger professor Claude Marcus som ser svenskarnas läskdrickande dra i väg.Sambandet mellan risken att dö i en hjärtsjukdom och hur mycket socker vi äter beläggs i en stor studie vid den amerikanska smittskyddsenheten CDC, rapporterar Svenska Dagbladet.

Expressen - 16 okt 12 kl. 10:30

"Gunillas utfall är närmast kriminellt"

Vårdaren Caroline Borg blev utkastad av Gunilla Persson utan betalning. Räddningen blev Hollywoodfrun Margareta Svensson. - Gunillas utfall är närmast kriminellt, säger en upprörd Margareta till EXTRA..

Expressen - 22 okt 13 kl. 19:28

Britt Ekland stormade ut från Gunillas show

Säsongsfinal i "Svenska Hollywoodfruar" - då brakar Gunilla Persson och Britt Ekland ihop igen. Britt stormar in, och ut, från Gunillas show efter en försening - och blir kallad "häxa". ?

GöteborgsPosten - 15 feb 14 kl. 07:00

Världens kryddor i Gunillas kök

I Gunillas kök har datorn en lika självklar plats som köksredskapen. Frysen är knökfull och det händer att tomatburkar flyger ner från hyllorna och träffar henne i huvudet. Men vad gör det när passionen för mat går före allt annat?.

Expressen - 05 aug 14 kl. 13:45

Gunillas liv rasade – alla tre barnen fick diagnosen autism

Under nio månader rasade tillvaron samman för Gunilla Lindh. Alla hennes tre barn fick diagnosen autism. Hennes man lämnade henne och barnen.

Kristianstadsbladet - 04 feb 14 kl. 01:37

Sockret hotar hjärtat

Sambandet mellan risken att dö i en hjärtsjukdom och intaget av socker beläggs i en stor studie vid den amerikanska smittskyddsenheten CDC, rapporterar Svenska Dagbladet.
En slutsats är bland annat att den som dricker en burk läsk om dagen ökar sin risk för hjärtdöd med en tredjedel.Överfört på sockerkonsumtionen här i landet skulle en stor grupp svenskar ha en tredjedels förhöjd risk att dö i hjärtsjukdomar.

BT - 04 feb 14 kl. 01:39

Sockret hotar hjärtat

Sambandet mellan risken att dö i en hjärtsjukdom och intaget av socker beläggs i en stor studie vid den amerikanska smittskyddsenheten CDC, rapporterar Svenska Dagbladet. En slutsats är bland annat att den som dricker en burk läsk om dagen ökar sin risk för hjärtdöd med en tredjedel.Överfört på sockerkonsumtionen här i landet skulle en stor grupp svenskar ha en tredjedels förhöjd risk att dö i hjärtsjukdomar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.