SVT > Videos

Sunday, 05 April, 11:44

SVT - 16 okt 11 kl. 18:03

Etiopiens ambassadör kommenterar anklagelserna
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Etiopiens, ambassadör, kommenterar, anklagelserna
SR - 12 mar 15 kl. 13:31

Palestinska ambassadören kommenterar saudiaffären

Den palestinska ambassadören i Sverige, Hala Husni Fariz, tror inte att veckans diplomatiska konflikt mellan Sverige och Saudiarabien kommer att påverka relationen mellan Sverige och den palestinska myndigheten..

SvD - 15 apr 16 kl. 14:21

”Anklagelserna mot Etiopien stämmer inte”

De tidigare ambassadörerna har i ett utfall mot Etiopien helt missat övergången till ett modernt jordbruk och problemen med klimatförändringar. Det skriver Etiopiens ambassadör i Stockholm.

Kristianstadsbladet - 03 nov 14 kl. 22:44

Inget beslut om Israels ambassadör


Det är ännu inte klart när den israeliske ambassadören i Sverige, Isaac Bachman, återvänder till Sverige."Han befinner sig fortfarande i Israel för konsultationer", skriver ambassadens chargé d'affaires, Uri Rothman, till TT.Den israeliska tidningen Yediot Ahronot skriver att en tjänsteman på israeliska utrikesdepartementet ska ha sagt att Israel kommer att sända tillbaka Bachman till Sverige inom två veckor.

BT - 03 nov 14 kl. 22:44

Inget beslut om Israels ambassadör

Det är ännu inte klart när den israeliske ambassadören i Sverige, Isaac Bachman, återvänder till Sverige. "Han befinner sig fortfarande i Israel för konsultationer", skriver ambassadens chargé d'affaires, Uri Rothman, till TT.Den israeliska tidningen Yediot Ahronot skriver att en tjänsteman på israeliska utrikesdepartementet ska ha sagt att Israel kommer att sända tillbaka Bachman till Sverige inom två veckor.

BT - 03 nov 14 kl. 22:56

Inget beslut om Israels ambassadör

Det är ännu inte klart när den israeliske ambassadören i Sverige, Isaac Bachman, återvänder till Sverige. "Han befinner sig fortfarande i Israel för konsultationer", skriver ambassadens chargé d'affaires, Uri Rothman, till TT. Den israeliska tidningen Yediot Ahronot skriver att en tjänsteman på israeliska utrikesdepartementet ska ha sagt att Israel kommer att sända tillbaka Bachman till Sverige inom två veckor.

Nyheter 24 - 30 jan 12 kl. 13:13

Bildt på middag med Etiopiens ledare - nämnde inte Schibbye och Persson


Martin Schibbye och Johan Persson sitter fängslade i Etiopien - ändå sattes ingen press när svenska och etiopiska ledare var på samma möte. DAVOS/STOCKHOLM. Under slutet av förra veckan var Sveriges utrikesminister Carl Bildt på besök i Davos för att närvara vid World Economic Forum.

Nyheter 24 - 30 jan 12 kl. 13:52

Bildt på konferens med Etiopiens ledare - nämnde inte Schibbye och Persson


Martin Schibbye och Johan Persson sitter fängslade i Etiopien - ändå sattes ingen press när svenska och etiopiska ledare var på samma konferens. DAVOS/STOCKHOLM. Under slutet av förra veckan var Sveriges utrikesminister Carl Bildt på besök i Davos för att närvara vid World Economic Forum.

YLE - 25 aug 16 kl. 12:25

Ambassadör Viinanen återvänder hem - men frågetecknen blir fler

President Sauli Niinistö har på statsrådets förslag beordrat Stockholmsambassadören Jarmo Viinanen att återvända till Finland. Viinanen, som anklagas för osakligt uppträdande mot sin personal, lämnar sin stationeringsort den 19 september. Utrikesminister Timo Soini (Sannf) ville att Viinanen kallas hem med försnabbad tidtabell, med motiveringen att Viinanens förmåga att sköta sitt ambassadörsuppdrag avsevärt har försämrats.

Cornucopia - 16 maj 17 kl. 16:53

Israels ambassadör: Svenska Institutets censur och dubbla måttstockar inte förvånande

Israels Sverigeambassadör Isaac Bachman uttalar sig nu i ett svar till bloggen att han inte är förvånad över att svenska regeringen via Svenska Institutet censurerat israels ambassadör och utrikesdepartement på Twitter, samt konstaterar att det är ett häpnadsväckande exempel på dubbla måttstockar.
Sveriges utrikesminister Margot Wallström (s) är ytterst ansvarig för UD och Svenska Institutet.
Israels ambassad och ambassadör Isaac Bachman kommenterar nu i ett svar till bloggen Svenska Institutets blockering av ambassadören från det officiella svenska Twitterkontot @sweden.

BT - 23 jun 13 kl. 10:31

Snowden har landat i Moskva - Ecuadors ambassadör vid flygplatsen

Planet från Hongkong har landat i Moskva, uppger flygplatskällor för Reuters. Enligt uppgift från Wikileaks reser han i sällskap med "diplomater" och juridiska rådgivare. Ecuadors ambassadör har anlänt till ett hotell vid Moskvas flygplats En talesman för regeringen i Hongkong bekräftar att Snowden har lämnat territoriet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.