Alliansfritt Sverige > Opinion

Wednesday, 08 April, 01:04

Alliansfritt Sverige - 16 okt 11 kl. 17:59

Forskare sågar Alliansens försämring av A-kassanMISSLYCKAT. Oj då, verkligheten ville inte stödja högerns ideologi den här gången heller. Idag är det alliansens försämringar av A-kassan som får kritik, effekterna har blivit de motsatta mot vad alliansen ville.

När alliansen höjde kostnaderna för att vara med i A-kassan kraftigt för vissa grupper efter valet 2006 var planen att det skulle motivera folk att söka sig till andra branscher där det behövdes mer arbetskraft, och minska löneökningarna. Den nya studien visar att regeringen inte lyckats med något av målen, vad de däremot uppnådde var att få upp emot 500 000 människor att lämna A-kassan mellan 2006 och 2008. Oj då, det var ju inte alls vad alla hade kunnat lista ut från början. För borgerligheten har ju aaaaldrig haft nåt emot facket.
Läs mer på Alliansfritt Sverige Bilden delad av Alliansfritt Sverige via deras RSS-flöde och visas på deras server.
Läs mer om:
Alliansens, Misslyckat

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Forskare, sågar, Alliansens, försämringav , A-kassan
YLE - 21 jul 14 kl. 04:30

Döda havsbottnen två gånger så stor som Danmark – kolla läget nära dig

På ytan lyser solen men i djupet breder de syrefattiga områdena ut sig. Utan syre kan varken fiskar eller bottendjur leva. Med hjälp av #FixaSkärgårdens syrekarta kan du kolla hur syrehalten har förändrats vid kusten nära dig och ute på öppet hav.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.