Expressen > Nyheter

Monday, 30 March, 08:35

Expressen - 16 okt 11 kl. 17:38

"De vet att de är oskyldiga"Nu börjar rättegången mot de terroråtalade svenska journalisterna i Etiopien. Kjell Persson träffade sin son Johan Persson i fängelset i Etiopien i fredags. Han säger att sonen är vid gott mod inför förhandlingarna. - De vill kämpa för sin rätt. De säger att de vet att de är oskyldiga, säger han..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Etiopien, Persson, Johan Persson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De vetatt de är , oskyldiga
BT - 17 apr 12 kl. 11:35

Breivik: "Inga oskyldiga barn"

Massmördaren och terroristen Anders Behring Breivik gav i dag rätten sin syn på attentaten. En del av Breviks uppläsning blev en veritabel anklagelseskrift mot Arbeiderpartiet och dess ungdomsförbund AUF. "Detta var inga oskyldiga barn", sade han.

BT - 03 aug 11 kl. 14:32

Oskyldiga nära drabbas av skjutning

Efter det senaste dygnets skottlossningar med tre skadade på Hisingen i Göteborg varnar polisen för faran i att oskyldiga drabbas. Polisen hade ännu vid lunchtid på onsdagen inte gripit några misstänkta för skotten. ?

GT - 09 mar 15 kl. 11:42

Brödernas kompis: Vet att de är oskyldiga

UDDEVALLA. Vännerna till de misstänkta bröderna är chockade över att de misstänks för att ha mördat sina nära vänner. – Jag vet att de är oskyldiga, de var på en fest och det finns vittnen som kan intyga det, säger en nära kompis till bröderna.

Helsingborgs Dagblad - 25 jun 15 kl. 16:15

Alla är inte så oskyldiga som de ser ut

Replik till insändareskribenten Olle "Sofieros egna stolar kan också bli tillhyggen". HD 25/6.Jag läste din insändare om din upplevelse angående stolar på Sofiero och håller inte riktigt med om allt du skriver då det handlar till stor del om säkerhet.

Kristianstadsbladet - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

Trelleborgs Allehanda - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

SmålandsPosten - 05 sep 13 kl. 07:26

Letar lyckligt slut för De oskyldiga

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. De oskyldiga blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

Trelleborgs Allehanda - 25 aug 14 kl. 06:30

"Jag vet ingenting om detta rykte"

Foto: Claes Nyberg
Konferenslokalen i Smygehus havsbad var fylld med folk när KD hade valupptakt i lördags. En av talarna var Alf Svensson som inte vill diskutera den lokala KD-härvan, utan istället prata om framtiden inom Europa.
Under femtio år har han varit verksam politiker och han har haft boende i Smygehamn sedan 1968.

Kristianstadsbladet - 28 apr 11 kl. 09:39

"Jag vet det finns fler"

Patrik Sjöberg tror inte att han själv, Yannick Tregaro och Christian Skaar Thomasen är de enda som utnyttjats sexuellt av friidrottstränaren Viljo Nousiainen.
Sjöberg välkomnar att Yannick Tregaro träder fram.

- Det är givetvis väldigt bra att han träder fram.

Nyheter 24 - 25 apr 11 kl. 08:59

150 oskyldiga fick sitta kvar på Guantanamo i åratal


Var på fel plats vid fel tillfälle. GUANTANAMO. Nya dokument som läckt via Wikileaks visar hur runt 150 helt oskyldiga personer fått sitta kvar fängslade på det amerikanska Guantanamofängelset på Kuba i åratal - trots att de inte längre ens var misstänkta.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Polisen varnar för halka

Trafikanter i Sydsverige uppmanas att se upp på måndagsmorgonen till följd av halka.Flera olyckor har inträffat.– Ingen med personskador men man ska vara försiktig, säger Åsa Emanuelsson vid polisen..

Expressen - 15 minuter sedan

Här minskar de farliga utsläppen

Utsläppen av skadlig kväveoxid minskar kraftigt i Europas storstäder.Det visar nya satellitbilder från Europeiska rymdorganisationen ESA som jämfört mars år 2020 med samma månad år 2019..

Expressen - 30 minuter sedan

CORONA I KORTHET: Sjuksköterskans vittnesmål från intensiven • Börsras i Asien • Folkhälsomyndigheten: Experiment att låsa in befolkningen

Sjuksköterskan på intensivvårdsavdelningen på Karolinska universitetssjukhuset berättar om läget.■■■Trots Kinas signal – Börserna rasar i Asien ■■■ Carlsons svar på den internationella kritiken: ”Sådana regler undergräver förtroendet för myndigheterna”■■■Expressen ger dig morgonens coronanyheter i korthet..

Expressen - 45 minuter sedan

Väktare upptäckte hål i bankens väggar

En bank i Askim utsattes på fredagskvällen för ett inbrott.Det var en väktare som upptäckte stegar utplacerad längs fasaden, och hål i lokalens innerväggar.– Vi kan inte konstatera om något är stulet ännu, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg..

Expressen - 1 timme sedan

Fackets vädjan – om krisen skulle förvärras

I frontlinjen i kampen mot covid-19 och smittan i Skåne står oftast medlemmar i fackförbundet Kommunal.  Om kanske tio dagar kan covid-19 slå till med full kraft i Skåne.– Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer så våra medlemmar kan klara av att sköta sitt arbeta inom vården och omsorgen, vädjar Tina Christensen, ordförande för Kommunal i Skåne..

Expressen - 1 timme sedan

När coronakrisen ska summeras har vi också lärt oss bra saker

32 000 döda i en grym pandemi, en global katastrof, ett världskrig utan stridande parter, endast människor som söker skydd och solidaritet och hopp om bättre tider.När vi har kommit ut på andra sidan corona borde vi ta fasta på de få positiva effekterna, de enstaka förändringar som kan tolkas som godartade..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Explosion vid pizzeria i Lund

Under natten till måndag larmade flera lundabor om en hög smäll i närheten av Mårtenstorget. Det hade skett en detonation vid en restaurang – lokalen fylldes med glassplitter och rök. – Någon har kastat en kraftigare fyrverkeripjäs mot en pizzeria, säger Mikael Lindh, vakthavande befäl vid polisen, till Sydsvenskan.

Expressen - 1 timme sedan

Carlsons försvar: ”Sådana regler undergräver förtroendet”

Internationell kritik har riktats mot Sveriges hantering av coronaviruset. BBC kallade det för ”det svenska experimentet”.Nu slår generaldirektören för Folkhälsomyndigheten tillbaka mot de andra ländernas hårdare taktik:– Det är ett väldigt knepigt experiment att låsa in en befolkning, säger Johan Carlson i SVT:s Agenda..

Expressen - 2 timmar sedan

IVA-sjuksköterskan Annas vittnesmål inifrån vårdsalarna

Trycket på de svenska sjukhusen ökar hela tiden på grund av coronaviruset och behovet av intensivvårdplatser är stort. För personalen innebär utbrottet stora påfrestningar.TT har talat med en sjuksköterska som vårdar de sjukaste patienterna..

Expressen - 3 timmar sedan

Anna-Karin: ”Vi vill inte jobba utan rätt utrustning”

Vårdpersonal gör uppror mot de nya, sänkta kraven på skyddsutrustning.På ett dygn har Facebookgruppen #vägrasänkahygienkraven samlat tiotusentals medlemmar.– Vi vill visa att svensk vårdpersonal är orolig, säger Anna-Karin Andersson, en av initiativtagarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.