Opinionen.se > Opinion

Monday, 30 March, 08:58

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

"Förbjud mc-västar på krogen"
Mc-västar ska kunna förbjudas på krogen. Det tycker justitieutskottets ordförande, socialdemokraten Morgan Johansson. Han föreslår att kommuner ska få rätt att förbjuda mc-västar med tydliga symboler. Förbudet skulle vara ett sätt att bekämpa organiserad brottslighet, tycker Johansson. Flera kommuner har försökt att införa sådana förbud, men stoppats av lagen, rapporterar SR Ekot..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Morgan Johansson, Johansson, SR Ekot

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förbjud, mc-västar, krogen
Expressen - 15 feb 17 kl. 17:38

"Förbjud skottsäkra västar – så minskar våldet i Malmö"

Skottsäkra västar ökar våldet i Malmö.Det menar Allan Widman, L, som nu vill förbjuda dem.– Om bärandet av skyddsväst blir mer allmänt så innebär det ett bejakande av våldet i vårt samhälle.

SVT - 26 aug 14 kl. 06:45

”Förbjud gängsymboler i rättsalar”

Regeringen vill införa förbud mot gängsymboler i rättsalar. Det kan till exempel vara västar eller andra kläder som kan kopplas till en organisation. Anledningen är att minska hot mot vittnen och andra som jobbar inom domstolen..

YLE - 13 maj 16 kl. 12:28

Konsumentförbundet: Förbjud glyfosat

Konsumentförbundets ordförande Leena Simonen kräver att användningen av glyfosat förbjuds helt eller åtminstone begränsas kännbart. Enligt Simonen är det klok kemikaliepolitik att iaktta försiktighetsprincipen då det är fråga om kemikalier som sannolikt inverkar mycket menligt på konsumenters hälsa. En känd och mycket använd glyfosatprodukt är Roundup, som säljs fritt till både privatpersoner och yrkesodlare i Finland.

SVT - 04 dec 19 kl. 06:33

EU:s förslag: Förbjud klorpyrifos

EU-kommissionen vill att klorpyrifos blir förbjudet att använda nästa år. På fredag röstar EU:s medlemsländer om det blir så..

FriaTider - 15 feb 17 kl. 15:30

Liberala kravet: Förbjud skottsäkra västar

Kristianstadsbladet - 14 mar 13 kl. 04:00

När förnuftet går upp i rök

Foto: ERIK MÅRTENSSON / SCANPIX
Förbjud rökning! Lösningen är förföriskt enkel.
Och det är därför flera företrädare för lungcancerorganisationer före­slår just ett sådant totalstopp (DN Debatt 13/3).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.