Sydsvenskan > Utrikes

Friday, 03 April, 02:27

Sydsvenskan - 16 okt 11 kl. 17:02

Krokodiler på fri fotMyndigheterna utfärdar en belöning på 1 000 baht ? motsvarande 220 kronor ? för varje krokodil som infångas levande.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Översvämningar, Ayutthaya, Bangkok, Buranasiri, AFP, Unesco

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krokodiler, fri, fot
Skånskan - 04 jul 18 kl. 14:14

Häktet släppte fel person på fri fot

Häktet i Malmö fel person på fri fot – två år senare läggs förundersökningen ner. Inget åtal kommer att väckas mot det vakthavande befäl som stod ansvarig när två intagnas rumsnummer förväxlades i februari 2016 på häktet i Malmö, vilket resulterade i att fel person sattes på fri fot. En halvtimme senare insåg vakthavande befäl misstaget  och larmade polisen om den person som felaktigt satts på fri fot.

Skånskan - 18 okt 19 kl. 14:50

Mordmisstänkt 41-åring försatt på fri fot

TRELLEBORG 41-åringen som på onsdagen anhölls misstänkt för mord på en Vellingekvinna i Trelleborg försattes för en stund sedan på fri fot.– Jag har gjort bedömningen att det inte finns tillräckliga häktningsskäl, säger åklagare Pernilla Trimmel.
För en stund sedan tog hon beslutet att släppa den 41-årige man som sedan i onsdags suttit anhållen misstänkt för mord på en Vellingekvinna i 25-årsåldern.

NT - 17 jun 11 kl. 17:34

Häktad mamma på fri fot

En kvinna i Borås som suttit häktad misstänkt för att ha dödat sin knappt fem månader gamla baby försattes på fredagen på fri fot. Enligt polisen kvarstår misstankarna mot kvinnan, men eftersom inget nytt framkommit som kunde motivera en häktning på den starkare graden av misstanke, försattes hon på fri fot. Enligt hennes försvarare har misstankarna mot kvinnan snarare försvagats, uppger Borås Tidning på nätet..

BT - 17 jun 11 kl. 17:36

Häktad mamma på fri fot

En kvinna i Borås som suttit häktad misstänkt för att ha dödat sin knappt fem månader gamla baby försattes på fredagen på fri fot. Enligt polisen kvarstår misstankarna mot kvinnan, men eftersom inget nytt framkommit som kunde motivera en häktning på den starkare graden av misstanke, försattes hon på fri fot. Enligt hennes försvarare har misstankarna mot kvinnan snarare försvagats, uppger Borås Tidning på nätet.

NSD - 17 jun 11 kl. 17:34

Häktad mamma på fri fot

En kvinna i Borås som suttit häktad misstänkt för att ha dödat sin knappt fem månader gamla baby försattes på fredagen på fri fot. Enligt polisen kvarstår misstankarna mot kvinnan, men eftersom inget nytt framkommit som kunde motivera en häktning på den starkare graden av misstanke, försattes hon på fri fot. Enligt hennes försvarare har misstankarna mot kvinnan snarare försvagats, uppger Borås Tidning på nätet..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Häktad 17-åring på fri fot

Den 17-årige pojke häktats misstänkt för skottlossningen i Svartbjörnsbyn utanför Boden i fredags har släppts på fri fot.Åklagaren vid Luleå tingsrätt ansåg att pojkens ålder och att han delvis erkänt brotten var skäl nog att släppa honom på fri fot i väntan på åtal. Han ska omhändertas av socialtjänsten och placeras i ett fosterhem.

Västerbottens Folkblad - 24 nov 11 kl. 19:34

Valjakkala fortfarande på fri fot

UMEÅ Trippelmördaren Juha Valjakkala är fortfarande på fri fot. UMEÅ Trippelmördaren Juha Valjakkala är fortfarande på fri fot. Valjakkala, 46, som dömdes för trippelmordet i Åmsele 1988, rymde i onsdags från ett fyra månader och 20 dagar långt fängelsestraff som ?

Magazin24 - 10 maj 12 kl. 08:20

Åtalad 31-åring släpptes på fri fot

I onsdags avslutades rättegången mot de två för mordförsöken på en pappa och hans son i Kungsör. En av de misstänkta, en 31-årig man har släppts på fri fot. Den 31-årige man som suttit häktad misstänkt för att tillsammans med en 29-åring försökt mörda en pappa och hans son har släppts på fri fot
Frisläppandet skedde efter att rättegången avslutades.

SmålandsPosten - 25 jun 13 kl. 06:24

Misstänkta ännu på fri fot

De två personer som är misstänkta för mordförsök efter ett bråk i Alvesta i lördags är fort­farande på fri fot. ­Orsaken till bråket är fortfarande oklart. Det var flera personer inblandade i ett större bråk i lördags kväll vid jourbutiken på Sköldstavägen i Alvesta.

Kristianstadsbladet - 28 jun 13 kl. 20:47

Södertäljerånare på fri fot


En av männen som åtalats för guldrånet i Södertälje, där en av rånarna sköts till döds av polis, har försatts på fri fot, rapporterar lt.se.Den 21-årige mannen som nu har släppts var den enda, utöver den rånare som sköts ihjäl, som åklagaren hävdade deltog i rånet mot guldbutiken i januari.

SmålandsPosten - 26 jul 13 kl. 16:47

Rånmisstänkt på fri fot

25-åringen som häktades misstänkt för rånet på Apoteket i Teleborg tidigare i juli är nu åter på fri fot. Mannen är fortfarande misstänkt men de bevis som tidigare lett till att mannen häktades har uteslutits efter förhör med målsägande. 25-åringen som häktades misstänkt för rånet på Apoteket i Teleborg tidigare i juli är nu åter på fri fot.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Valio återkallar yoghurt

Valio återkallar produkten Valio laktosfri naturell yoghurt med 2,5 procent fetthalt. Detta för att yoghurten kan innehålla spår av havre. Produkten kan utlösa allergiska reaktioner hos personer som är allergiska mot havre.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Ringvägen blir av i Trelleborg – men lastbilstrafiken till hamnen flyttas inte

Kommunen och Trafikverket överens..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Det händer i världens labb – april kan ge oss viktiga svar

Vetenskapen kommer snart i fatt viruset, skriver mikrobiologen Farshid Jalalvand..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Smittan bland äldre ett svek mot samhällets svagaste.

Coronasmittan sprider sig på landets äldreboenden..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Skåneboll ändrar beslut – tillåter träningsmatcher efter förtydligande

"Det är upp till varje förening att de klarar begränsningarna"..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Försörjning av sjukvårdsmaterial ”svag länk”

Lagerhållningen av sjukvårdsmaterial måste förbättras på alla nivåer för att samhället bättre ska klara svåra krissituationer och krig, säger regeringens särskilda utredare Åsa Kullgren. – Coronakrisen har med tydlighet bekräftat bilden av nuvarande för.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Förtryck utan heder.

Förra året blev minst 199 personer som levt i en "hederskontext" bortförda..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

”Om ingen ser att jag jobbar, jobbar jag då?”

Livet mellan soffan och sängen. En hemmajobbares bekännelser..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Lunds kommun utreder distansarbete

Ingress..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Ytterligare en gripen efter skottlossningen i Tomelilla

För två veckor sedan fick en man allvarliga skador efter en skottlossning i Tomelilla..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.