SvD > Inrikes

Wednesday, 08 April, 20:53

SvD - 16 okt 11 kl. 17:12

Snabbt hugg löser inte eurodramat
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snabbt, hugg, löserinte , eurodramat
Sydsvenskan - 19 nov 13 kl. 06:30

Arbetet med att säkra våra arbetsmiljöer ser ut att ha gått helt i stå.

Ingen död är så svår att acceptera som den som hade kunnat undvikas. Den 1 november 2011 inträffade en olycka vid Nordkalks anläggning inne på SSAB:s stålverk i Luleå. Brännhet och frätande kalkånga fyllde utrymmet där underhållsarbetarna befann sig.

PrivataAffärer - 13 timmar sedan

Förvaltaren: Marknaden ser ljuset i tunneln på coronakrisen

Antalet smittade ökar fortfarande okontrollerat globalt men under föregående vecka verkar det som att Italien har passerat det värsta. Viruset finns fortfarande kvar i de länder som drabbades hårt tidigt som Kina och Sydkorea men efter att länderna passerat den stora puckeln av smittade har smittspridningen förhållit sig på en låg nivå utan att en större andra våg materialiserats. Kunskapen om viruset och dess spridning är låg men världen lär sig mer varje dag och politiker som haft behov av att visa på handlingskraft har med tiden blivit allt mer medvetna om baksidorna av sitt agerande.

VA - 07 sep 11 kl. 07:00

Så ser kapitalismens framtid ut

7 september Förstora Stefan Krook, grundare GoodCause, Per Grankvist, redaktör Veckans Affärer, Stina Billinger, SPP. Foto: VA   Lite mindre än trettiofem trappsteg under Nobelmuseet i Stockholm ligger forskningsbiblioteket som man når via en dunkel källartrappa. Under tegelvalven står bokhyllor längs väggarna och ur en av dem drar jag ut en bok med vit rygg märkt ?

DalaDemokraten - 21 jun 17 kl. 06:45

Rickard Hugg om NHL-draften och tunga fjolåret i Leksand: "Jag är missnöjd"

Superlöftet Rickard Hugg från Hudiksvall ser fram emot NHL-draften och hoppas på junior-VM i vinter. Nu vill han glömma förra säsongen som blev karriärens största motgång – och tycker att han inte riktigt fick chansen.
– Jag tycker att jag spelade bra, såklart jag är missnöjd, säger 18-åringen..

Dalarnas tidningar - 21 jun 17 kl. 06:45

Rickard Hugg om NHL-draften och tunga fjolåret i Leksand: "Jag är missnöjd"

Superlöftet Rickard Hugg från Hudiksvall ser fram emot NHL-draften och hoppas på junior-VM i vinter. Nu vill han glömma förra säsongen som blev karriärens största motgång – och tycker att han inte riktigt fick chansen.
– Jag tycker att jag spelade bra, såklart jag är missnöjd, säger 18-åringen..

ÖstersundsPosten - 15 jul 15 kl. 08:39

Strejkande kor löser mer än bondeterapi

I måndags drog LRF Jämtland igång en jourlinje för utsatta bönder dit man kan ringa om livet känns hårt i lantbrukarbranschen. Tuffa tider? Ring en kollega!

Sydsvenskan - 24 mar 13 kl. 06:30

Förändringen måste ske snabbt

På promenad i Rom ser jag två unga präster komma cyklande längs Corso Vittorio Emanuele. De har kavlat upp ärmarna på sina svarta skjortor och en av dem har en aerodynamisk hjälm som ser ut som något från en Batmanfilm. De trampar snabbt vidare mot bron och Vatikanen.

Cornucopia - 03 nov 15 kl. 10:41

Optimismen faller snabbt hos småföretagen

Vismas Affärsbarometer visar på snabbt fallande optimism hos småföretagen. Resultaten i affärsbarometern är de sämsta sedan 2012.

Under första halvåret 2015 låt Affärsbarometern i topp, men har nu på ett halvår snabbt fallit till de lägsta nivåerna sedan 2012 för försäljningsprognoserna och samma nivåer som för 2013 på inköpssidan.

Kristianstadsbladet - 27 okt 12 kl. 08:00

Bilden som ger snabbt besked

Foto: Annica Jönsson
Genom regelbundna mammografiundersökningar hittar läkarna på Bröstcentrum fler tumörer på ett tidigt stadium. Tre till fyra av 1?000 undersökta har bröstcancer.

Sydsvenskan - 06 mar 13 kl. 06:30

Vi ser vad Hitler ville att vi skulle se

Männen står uppradade mot väggen. Strax ska de få stryk.Vi befinner oss i en källare någonstans i Berlin.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.