UNT > Inrikes

Friday, 10 April, 07:30

UNT - 16 okt 11 kl. 17:10

Man anhållen för mordförsökEn 34-årig man i Bengtsfors anhölls i dag misstänkt för mordförsök. Under ett bråk på en fest ska han ha skjutit en 29-årig man i armen med ett hagelgevär, uppger P 4 Väst. (TT).
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Bengtsfors, Väst

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man anhållenför , mordförsök
BT - 06 dec 14 kl. 06:08

Anhållen för mordförsök jobbar med ungdomar: "Är inte helt märkligt"

En 22-årig boråsare som anhölls som misstänkt för mordförsök efter torsdagskvällens skottlossning på Hulta är anställd av Borås stad och jobbar med ungdomar. – Blotta misstanken om att någon är inblandad i sådant kan räcka för att omgående stänga av personen, säger Dag Forsström, chef för Borås stads arbetslivsförvaltning som ordnade jobb åt 22-åringen. Förvaltningen var även inblandad då den sexåtalade förskolepraktikanten fick arbete.

Skånskan - 30 mar 16 kl. 10:18

En anhållen för mordförsök på Lilla torg

Malmö En man i 20-årsåldern har anhållits, misstänkt för mordförsök på en jämnårig man på en restaurang vid Lilla torg.Mannen som är anhållen kände offret sedan tidigare. För cirka en månad sedan dömdes han till nio månaders fängelse för misshandel av samma offer.

Skånskan - 15 okt 16 kl. 09:09

Man anhållen för mordförsök

Sjöbo En 43-årig man sitter anhållen för ett mordförsök på en 36-årig man efter ett bråk i Sjöbo vid 21-tiden på fredagskvällen. Enligt polisen har någon form av tillhygge använts. Den angripne mannen är inte allvarligt skadad.

Kristianstadsbladet - 13 nov 13 kl. 17:24

Kvinna anhållen efter knivdåd


Ännu en person har anhållits misstänkt för inblandning i ett mordförsök på två personer i Tierp i förra veckan, rapporterar TV4 Nyheterna Uppsala.Enligt polisens pressinformatör Christer Nordström är det en 45-årig kvinna som nu sitter anhållen för medhjälp till mordförsök. - På något sätt känner de varandra, säger han till TT.

BT - 13 nov 13 kl. 17:26

Kvinna anhållen efter knivdåd

Ännu en person har anhållits misstänkt för inblandning i ett mordförsök på två personer i Tierp i förra veckan, rapporterar TV4 Nyheterna Uppsala. Enligt polisens pressinformatör Christer Nordström är det en 45-årig kvinna som nu sitter anhållen för medhjälp till mordförsök.- På något sätt känner de varandra, säger han till TT.

Barometern - 20 apr 14 kl. 11:22

24-åring anhållen för mordförsök

En 24-årig man sitter anhållen på sannolika skäl misstänkt för mordförsök på en annan 24-åring i Västervik. På lördagsmorgonen kom en svårt skadad 24-åring till sjukhuset i Västervik och på grund av skadorna skickades han vidare till Linköping där han nu vårdas.
Under eftermiddagen larmades polisen som senare grep och anhöll en 24-åring som nu är misstänkt för mordförsök.

Dalarnas tidningar - 26 jul 13 kl. 15:30

Anhållen för mordförsök sitter kvar

Den 25-årige Avestabo som på onsdagskvällen greps och anhölls för att ha knivskurit en jämnårig man i Avesta var på fredagen fortsatt anhållen. Misstanken gäller mordförsök..

BT - 05 dec 14 kl. 11:34

Anhållen för mordförsök på Hulta förnekar brott

En 22-årig boråsare som anhållits för mordförsök efter torsdagskvällens skottlossning på Hulta förnekar brott. Mannen greps under natten när polisen stoppade en bil i Borås för kontroll. – Under dagen är vi inne i en ganska intensiv utredningsfas med husrannsakan och annat.

Sydsvenskan - 07 maj 15 kl. 14:15

Kvinna anhållen för mordförsök

En kvinna sitter anhållen för försök till mord på en man i Västerås.Mannen larmade själv SOS Alarm om händelsen och berättade att han var skadad och befann sig i en lägenhet i Västerås.Han vårdas nu på sjukhus, och hans tillstånd uppges vara stabilt.

Helsingborgs Dagblad - 07 maj 15 kl. 14:15

Kvinna anhållen för mordförsök

En kvinna sitter anhållen för försök till mord på en man i Västerås.Mannen larmade själv SOS Alarm om händelsen och berättade att han var skadad och befann sig i en lägenhet i Västerås.Han vårdas nu på sjukhus, och hans tillstånd uppges vara stabilt.

Västerbottens Folkblad - 12 okt 16 kl. 13:54

Fortsatt anhållen efter mordförsöket på Teg

Mannen som misstänks för mordförsök alternativt grov misshandel är fortsatt anhållen. Det var på måndagskvällen som en man fick fly från en lägenhet på Teg efter vad polisen tror antingen är ett försök till mord eller grov misshandel. Senast under torsdagen måste den anhållne mannen begäras häktad, eller släppas på fri fot.

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Stärker samarbete – stoppar välfärdsfuskare

Flera myndigheter stärker sitt samarbete för att stoppa bidragsfuskare som kan utnyttja de nya stödinsatser som regeringen satt in för att kunna hantera konsekvenserna av coronaviruset..

UNT - 1 timme sedan

Risk för sämre tänder i virusets spår

Tandvården har skurits ned till ett minimum i flera regioner för att frigöra skyddsmateriel åt den övriga sjukvården..

UNT - 1 timme sedan

Djurläkemedel får grönt ljus för människor

Åtgången av narkosläkemedlet propofol är stor i landet, i takt med att allt fler covidpatienter har behövts sövas i respirator..

UNT - 1 timme sedan

Militär utrustning till sjukhus

Totalförsvarets Skyddscentrum i Umeå har levererat utrustning till Västernorrland, Jämtland Härjedalen och Västerbottens regioner..

UNT - 2 timmar sedan

Tre män döms – hade ett ton stulen metall

Tre män som greps i Östhammars kommun i Uppland efter en kort polisjakt i mars döms för stöld..

UNT - 4 timmar sedan

Millitär utrustning till sjukhus

Totalförsvarets Skyddscentrum i Umeå har levererat material till sjukhus i Västernorrland, Jämtland och Västerbotten..

UNT - 5 timmar sedan

Man dödad i Norrköping

En man i 40-årsåldern har dödats i Ingelstaområdet i Norrköping i en misstänkt skottlossning..

UNT - 6 timmar sedan

Person misstänkt skjuten i Norrköping

En person har förts till sjukhus med misstänkta skottskador i Norrköping, uppger flera medier..

UNT - 8 timmar sedan

Kvinna utsatt för våldtäktsförsök

En kvinna utsattes för ett våldtäktsförsök i Råsunda i Solna på torsdagskvällen..

UNT - 9 timmar sedan

Svårt knivskuren man dök upp på sjukhus

En man har kommit till Södertälje sjukhus med allvarliga knivskador, rapporterar LT..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.