Jönköpingsnytt > Nyheter

Saturday, 04 April, 09:53

Jönköpingsnytt - 16 okt 11 kl. 16:39

"Hela året har varit tufft på många plan"En omgång kvarstår men Husqvarna FF åker ändå ur fotbollsettan. - Jag har fullt förtroende för Niclas Tagesson. Det är mitt ansvar och spelarnas ansvar också. Vi kommer fortsätta på den inslagna vägen, säger sportchefen Issa Iskander, vars Husqvarna FF alltså får börja om i division två..
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Husqvarna FF, Niclas Tagesson, Issa Iskander

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hela årethar varit , tufftpå många , plan
DI - 09 aug 16 kl. 19:06

Tufft för AP-fonder

Skakiga börser gjorde första halvåret tufft för två av pensionssystemets buffertfonder. Första AP-fonden tror att det blir svårt att nå det långsiktiga avkastningsmålet framöver – men fastighetsinvesteringarna var en ljusglimt..

Expressen - 3 timmar sedan

Ica-skådespelaren karantänliv i Spanien: ”Börjar kännas tufft”

Skådespelaren Paul Tilly sitter i karantän i Spanien – och berättar att det börjar bli tufft.Han har en 1-åring som ska underhållas samtidigt som man inte får röra sig utomhus.– Det är segt så klart att sitta inne, men samtidigt om det hjälper och situationen blir bättre av det så får man göra det så klart, säger Tilly..

Kristianstadsbladet - 05 mar 13 kl. 09:20

Winnö IF väntar på ny plan - flyttar till Bjärlöv

Foto: Tommy Svensson
Det blir inget spel på Vinnö IP under 2013. Planen har lagts om och Winnö IF tvingas nu flytta sin verksamhet. ?

Opinionen.se - 04 feb 14 kl. 11:55

Vattenfall: Ett tufft år


Vattenfall gör jättenedskrivningar, helårsvinsten vänds till en rejäl förlust och styrelsen föreslår slopad utdelning. – Ett tufft år, säger vd Øystein Løseth. Koncernens resultat före skatt under det fjärde kvartalet blev 1 983 miljoner kronor, ned från 6 342 miljoner kronor ett år tidigare.

BT - 04 feb 14 kl. 11:54

Vattenfall: Ett tufft år

Vattenfall gör jättenedskrivningar, helårsvinsten vänds till en rejäl förlust och styrelsen föreslår slopad utdelning. - Ett tufft år, säger vd Øystein Løseth.Koncernens resultat före skatt under det fjärde kvartalet blev 1 983 miljoner kronor, ned från 6 342 miljoner kronor ett år tidigare.

Skånskan - 09 feb 18 kl. 21:27

YIF tillbaka i vinnarspåret

YSTAD Efter en veritabel rysare i Ystad Arena lyckades YIF mot alla odds besegra gästande Guif med ett enda måls marginal, 29-28, och därmed hitta tillbaka till vinnarspåret efter en tung period resultatmässigt. ERWP.fif(0)Kräksjuka i veckan, axelskada på Kim Andersson och tveksam form, med flera matcher i rad utan seger.

Barometern - 25 jun 14 kl. 08:14

Tufft år väntar OKG

Det gångna året har varit tufft för de anställda och det kommande året lär inte bli mycket lugnare, så kan man sammanfatta OKG:s årsstämma som hölls i Simpevarp under tisdagen. Det är framför allt de låga elpriserna och problemen med moderniseringen av reaktor O2 som gör att det gångna året varit tufft för OKG och dess anställda.
– Hela den europeiska elmarknaden har förändrats mycket på kort tid, vi har nu de lägsta elpriserna sedan 2007 och det gör att OKG måste fortsätta på den inslagna med moderniseringen av O2 och förbättringsarbetet, säger OKG:s styrelseordförande Ingemar Engkvist.

Expressen - 23 sep 14 kl. 22:25

Northugs plan B: "Det blir tufft för honom"

Petter Northugs framtid i det norska skidslandslaget är fortsatt oklar. Om inte Norhug skriver under ett avtal i tid kan han missa både världscup och Falun-VM. Men då har norrmannen en plan B: Vasaloppet.

Expressen - 28 nov 19 kl. 13:08

”Det kommer bli tufft – men vi har en plan”

SKELLEFTEÅ. Fem spelare från Skellefteå AIK kan få chansen att spela JVM.Ett starkt kvitto för föreningen som aldrig haft med så många i Juniorkronorna.

Skånskan - 29 dec 15 kl. 11:00

Han ska infria tufft mål

Höör Han har en bakgrund från armén, resebranschen och Tivoli. Sedan oktober är det fokus på djur och natur för dansken Kasper Schumacher som är ny chef på Skånes djurpark.
– Målsättningen är att 300 000 personer ska besöka djurparken årligen, säger han.

YLE - 30 jan 15 kl. 14:40

HIFK:s Eriksson: Hade varit för tufft att ta gymnasiet på tre år

Vad händer med idrottsgymnasierna när staten utgår ifrån ett treårigt gymnasium? Rätten att avlägga gymnasiet på fyra år finns kvar, men gymnasierna får inga pengar för det fjärde året. Riskerar vi att förlora lovande unga idrottare som inte klarar av att kombinera toppidrott och studier om studietakten trappas upp?

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Hon blir ny grundskolechef i Jönköping: ”Vi behöver höja lägstanivån”

I mitten av juli tillträder Charlotte Olsson som ny grundskolechef i Jönköpings kommun. Integrera digitalisering i skolan och höja kvaliteten på undervisningen, det är så hon vill sätta sin prägel på grundskolan i kommunen.
– Skolan i Jönköping har redan väldigt goda resultat, vilket är bra.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Trots corona – få elever i behov av lovskola

På flera skolor i Jönköpings kommun kommer elever som varit hemma från skolan och halkat efter att erbjudas påsklovsundervisning. Men trots att coronautbrottet inneburit en högre frånvaro än vanligt på många skolor är behovet av extra undervisning, än så länge, inte särskilt stort. Det menar Sara Johansson, biträdande grundskolechef i Jönköpings kommun.

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

Jennys 92-årige morfar frisk från corona

Jenny Almquists morföräldrar, Kjell Fransson, 92, och Gun Fransson, 86, insjuknade båda två i covid-19. Men nu är de på bättringsvägen. Jenny har valt att dela med sig av solskenshistorian för att skänka hopp till andra.

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Bion går mot strömmen i coronakrisen

De flesta evenemang och arrangemang har ställts in.
Men det finns undantag.
Folkets Bio håller öppet som vanligt, trots coronakrisen.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Sparks skyttedrottning utsedd till Årets forward

Årets forward i svenska basketligan dam spelar i Wetterbygden Sparks.
Hon heter Samantha Cooper.
.

Jönköpingsnytt - 15 timmar sedan

TV: Vårdpersonal utbildas för covid-19

Coronaviruset kräver snabb omställning i hälso- och sjukvården. På Metodikum, regionens centrum för klinisk träning och medicinsk simulering, utbildas nu medarbetare på länets tre sjukhus för sina förändrade arbetsuppgifter.
Jnytt följde med in på en utbildningsinsats på Ryhov i Jönköping.

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

"Finns en fara att folk kommer må sämre"

Den finns tecken på att den psykiska ohälsan ökar bland invånarna i Jönköpings län, kopplad till oron för coronaviruset.
– Vi har konstaterat signaler om detta, säger beredskapsdirektör Fredric Jonsson.
.

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

Efter nya beskedet – så agerar J-Södra

Smålands fotbollsförbund uppmanar distriktets klubbar att inte spela några träningsmatcher fram till 30 april. Svensk elitfotboll och Svenska fotbollsförbundet går dock en annan väg och menar att det går bra att fortsätta spela träningsmatcher, dock utan publik.
Det svänger inom svensk fotboll, så även för J-Södra.

Jönköpingsnytt - 17 timmar sedan

Krönika: Kan man med gott samvete ta betalt för coronanyheter?

Vad i hel… är den artikeln också låst? Jag känner hur irritationen växer medan jag klickar mig ur artikeln ”Ny tes: Därför dör så många i Italien” på kvällstidningens sajt. Jag som verkligen ville veta…
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.