Newsmill > Opinion

Tuesday, 07 April, 04:45

Newsmill - 16 okt 11 kl. 10:22

Hanteringen av Juholtaffären kan förlänga S-krisenhttp://www.newsmill.se/trackback/40176Risken är stor att socialdemokratin efter Juholt-affären sluter sig samman mot en yttre fiender och förlorar ännu mer värdefull tid i sin interna krishanteringsprocess. Det vore djupt olyckligt - för S själva, för de som blivit bortprioriterade i dagens Sverige och för Sverige som helhet, skriver Leif Jansson, tidigare ledarskribent..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Juholtaffären, Juholt, Sverige, Leif Jansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hanteringenav , Juholtaffärenkan , förlänga, S-krisen
SVT Debatt - 03 jul 13 kl. 10:00

Oppositionens återställarpolitik skapar inga nya jobb

ARBETSLÖSHET Nästa års riksdagsval är ett vägval mellan arbetslinjen eller en återställarpolitik som kan leda till att arbetslösheten biter sig fast i Sverige. Vi utmanar nu oppositionspartierna att öppet redovisa vad deras sysselsättningspolitik skulle resultera i, skriver Anna Kinberg Batra (M) och Elisabeth Svantesson (M). Alliansen har två gånger i rad vunnit väljarnas förtroende att leda Sverige.

HBL - 20 jul 12 kl. 13:45

Rehn talade för euron i Björneborg

EU-kommissionens viceordförande, ekonomikommissionären Olli Rehn tror stenhårt på att långsiktigt arbete kommer att rädda såväl euron som hela unionen undan den pågående krisen.Rehn, som besvarade frågor på Finlandsarenan i Björneborg på fredagen, sade att man med de nuvarande åtgärderna vunnit tid och förhindrat en ekonomisk kollaps. Rehn påminde om att Finland, trots sina ansvarsförbindelser på 11 miljarder euro, hittills bara tagit emot pengar.

Kristianstadsbladet - 22 maj 14 kl. 11:00

"Det handlar om att göra skillnad"

Foto: Tommy Svensson
Det surrar i riksdagen denna onsdag. Tv-fotografer filmar genom glasdörrarna in i plenisalen där statsminister Fredrik Reinfeldt debatterar EU med de andra partiledarna. Begrepp som utsläppsrätter, klimatmål och frihandelsavtal virvlar i luften.

Ekonomistas - 08 dec 16 kl. 15:26

Böcker till jul

Eftersom julen nu närmar sig och kanske någon då får tid över att läsa så är det läge att rekommendera några böcker för Ekonomistas läsekrets. Förslag på andra intressanta böcker uppskattas! EU knakar i fogarna och även om Sverige inte är med i euro-samarbetet är det svårt att bortse från hur centralt detta är för EU:s framtid.

Dagens PS - 21 okt 18 kl. 11:18

Greenspans råd till Trump: Följ Sverige

President Donald Trumps mål om att växa ekonomin med 3 procent per år är inte hållbart. Det säger den tidigare Fed-chefen Alan Greenspan i en intervju med tidskriften Barrons. Han ser flera problem i USA och receptet för att råda bot är bland annat att ta efter Sverige.

Nerikes Allehanda - 27 feb 15 kl. 05:15

Nu testas Stefan Löfvens ledarskap

Blir vapenavtalet den första stora krisen i relationen mellan Socialdemokraterna och Miljöpartiet?På torsdagen träffades Socialdemokraternas verkställande utskott. En av punkterna var hanteringen av vapenavtalet med Saudiarabien.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.