SVT > Videos

Friday, 03 April, 00:02

SVT - 16 okt 11 kl. 16:16

Dykningarna på Mars kan snart börja
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Mars

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dykningarna, Marskan snart , börja
Cornucopia - 05 apr 18 kl. 08:04

Danske Bank: Fallande lägenhetspriser i mars i Stockholm - kommer fortsätta falla

Analytikerna på Danske Bank instämmer med bloggens siffror och konstaterar att lägenhetspriserna föll i Stockholm i mars. Dessutom har det skett ett spektakulärt omsättningsras och rekordfå lägenheter såldes under mars. Banken anser att priserna kommer fortsätta att falla i Stockholm.

SmålandsPosten - 07 jan 14 kl. 12:48

C-utspel: Ledighet i skolan ska börja med rivstart

Vårterminen börjar med en ledig dag för eleverna. Anledningen är att lärarna inleder sitt jobb efter jullovet med en fortbildnings- och planeringsdag. Så ska det inte vara, anser kommunalrådet Per Schöldberg (C) i Växjö.

Kristianstadsbladet - 20 sep 14 kl. 22:30

Maven ska svara om vatten på Mars


Efter en nätt liten resa på tio månader och 711 miljoner kilometer ska Nasas rymdfarkost Maven på söndagskvällen svensk tid börja försöka lägga sig i omloppsbana kring Mars. Målet: att ta reda på vad som hände med planetens vatten.Mars bär spår av tidigare sjöar och kanaler och uppvisar även kemiska bevis på ett varmare och våtare förflutet.

BT - 20 sep 14 kl. 22:30

Maven ska svara om vatten på Mars

Efter en nätt liten resa på tio månader och 711 miljoner kilometer ska Nasas rymdfarkost Maven på söndagskvällen svensk tid börja försöka lägga sig i omloppsbana kring Mars. Målet: att ta reda på vad som hände med planetens vatten. Mars bär spår av tidigare sjöar och kanaler och uppvisar även kemiska bevis på ett varmare och våtare förflutet.

SvD - 02 mar 15 kl. 05:50

Ecb: kan pÅbÖrja qe-kÖp av vÄrdepapper den 9 mars - tidn

ECB kan komma att påbörja köp av värdepapper, som en del av programmet för kvantitativa lättnader (QE), den 9 mars..

SR - 02 okt 16 kl. 10:46

Storbritannien redo att påbörja brexit före slutet av mars

Storbritanniens premiärminister Theresa May säger i en intervju med BBC att landet är redo att påbörja sitt utträde ur EU före slutet av mars nästa år..

DI - 04 jan 19 kl. 09:30

Tesla ska börja leverera Model 3 till Kina i mars

Elbilstillverkaren Tesla uppger att bolaget siktar på att börja leverera Model 3-bilar till kinesiska kunder i mars månad. Det uppger Reuters på Twitter..

Cornucopia - 03 apr 19 kl. 11:09

Tesla Model 3 näst mest sålda bilen i mars

Tesla Club Sweden konstaterar att Bil Swedens data inte var korrekt och inte omfattade hela mars månad. Korrekt data visar att Tesla Model 3 var Sveriges näst mest sålda bil i mars månad, endast överträffad av Volvo V60.Näst mest sålda bilen i mars 2019.

Skånskan - 12 mar 19 kl. 05:00

Önsketänkande att börja gräva

Svaneholm För snart två veckor sedan ville 3RS Development börja bygga en tennisbana vid Svaneholms slott – men länsstyrelsen har två pågående ärenden som måste avslutas innan spaden kan sättas i jorden.
– Vi brukar ha tre månaders handläggningstid på den här typen av ärenden, konstaterar länsantikvarie Britta Roos.3RS Development vill arrangera en tennistävling i sommar den 26-29 juni, om dryga tre månader.

Dagens PS - 30 sep 19 kl. 09:54

Elon Musks rymdfärja kan lyfta ”inom sex månader”

Dagens techbrief handlar om miljövänlig cement, Tesla-utmanarens fabrik samt Elon Musks rymdfärja som snart är färdigbyggd. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Kinas ”techambitioner” är ostoppbara – med eller utan handelskrig Det menar författaren och asienanalytikern Rebecca Fannin till CNBC.

BT - 18 nov 13 kl. 20:58

Maven ställer frågor till Mars

Hur förlorade vår rymdgranne Mars sin värme och sitt vatten? Svaret kanske den obemannade farkosten Maven kan bidra med. Den amerikanska rymdstyrelsen Nasa skickade i väg Maven (Mars atmosphere and volatile evolution) från Cape Canaveral på måndagskvällen svensk tid.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.