Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Saturday, 28 November, 15:21

Nya Wermlands Tidningen - 16 okt 11 kl. 16:15

Skottskadades av hagelgevärFesten urartade när ett bråk startade. Då tog en 34-årig man fram hagelgeväret och sköt. Nu är han anhållen av polisen i Trollhättan misstänkt för mordförsök..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Trollhättan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skottskadadesav , hagelgevär
Skånskan - 23 apr 17 kl. 12:04

Man hotade par med hagelgevär

Borrby En 57-årig man från Borrby hotade ett par med hagelgevär. Nu döms han för olaga hot och vapenbrott. ERWP.

Skånskan - 19 nov 19 kl. 05:00

Tonåringar gömde avsågat hagelgevär

Eslöv Två bröder, 15 respektive 17 år, åtalas för grovt vapenbrott efter att polisen och dess vapenhund hittat ett avsågat hagelgevär och patroner i pojkrummet. Enligt en av tonåringarna hade vapnet motvilligt tagits emot av en person som han inte vågat säga nej till.Den 1 augusti genomförde polisen en husrannsakan mot en adress i Eslöv.

Kristianstadsbladet - 18 jun 13 kl. 18:50

Hotade sin mamma med hagelgevär


En 22-årig man åtalas för att ha hotat sin mamma med ett hagelgevär i Uddevalla, rapporterar Bohusläningen på nätet. Han ska ha blivit irriterad över att det saknades schampo och rena strumpor till honom och därför kastat en tvättkorg på mamman, samt slagit henne flera gånger.Efter att mamman slagit tillbaka uppges sonen ha hämtat hagelgeväret och riktat det mot henne.

BT - 18 jun 13 kl. 18:53

22-åring hittade inga rena strumpor - hotade mamma med hagelgevär

En 22-årig man åtalas för att ha hotat sin mamma med ett hagelgevär i Uddevalla, rapporterar Bohusläningen på nätet. Han ska ha blivit irriterad över att det saknades schampo och rena strumpor till honom och därför kastat en tvättkorg på mamman, samt slagit henne flera gånger. Efter att mamman slagit tillbaka uppges sonen ha hämtat hagelgeväret och riktat det mot henne.

Dalarnas tidningar - 17 feb 15 kl. 15:39

Hade hagelgevär hemma

Ett avsågat hagelgevär stals i januari i Karlstad. Nu har en 35-årig falubo och en 24-årig Borlängebo åtalats misstänkta för grovt vapenbrott. De misstänks för att ha haft hagelgeväret i Borlängebons lägenhet..

YLE - 12 sep 17 kl. 11:57

Död skarv vid vägskylt i Petalax hade skjutits med hagelgevär

Den skarv som i slutet av augusti hittades död och upphängd i ett trafikmärke i Petalax hade skjutits med hagelgevär. Polisen vet ännu inte vem som ligger bakom brottet. Det var den 26 augusti som skarven hittades upphängd i ett trafikmärke intill landsvägen.

Trelleborgs Allehanda - 16 jul 12 kl. 20:00

Hagelgevär stals vid inbrott

Ett helt vapenskåp, som innehöll ett hagelgevär och några patroner, stals i samband med ett inbrott på Gessievägen någon gång mellan torsdag och lördag förra veckan.
Tjuvarna hade tagit sig in i huset genom att bryta upp ett fönster på andra våningen i fastigheten..

Nya Wermlands Tidningen - 23 jul 12 kl. 22:20

Hade hagelgevär i garderob

Sent på fredagskvällen gjorde polisen husrannsakan i en bostad i de västra delarna av Värmland. I en garderob hittades ett avsågat hagelgevär..

Helsingborgs Dagblad - 15 aug 12 kl. 13:57

Sköt hagelgevär i lägenheten

En 27-årig man i centrala Ängelholm avlossade sitt hagelgevär rakt in i lägenhetsväggen. Nu är han skäligen misstänkt för brott mot vapenlagen efter vådaskottet.? Det var tur det inte var en gipsvägg, säger polisens informatör Lars-Olof Cederlund.

NSD - 07 sep 12 kl. 07:20

Drograttfull hade hagelgevär i bilen

Tre personer i en personbil stoppades vid en trafikkontroll på torsdagen. Men trion ville annorlunda och sprang från polisen. I bilen hittades senare ett hagelgevär..

Corren - 10 okt 12 kl. 14:35

Villa besköts med hagelgevär

Under natten till i måndags besköts en villa i Vidingsjö. Polisen har säkrat tekniska spår som tyder på att ett hagelgevär användes..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.