Expressen > Nöje

Friday, 10 April, 08:05

Expressen - 16 okt 11 kl. 16:07

Bilden av goda Pär förstörd
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Pär

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bildenav , goda, Pär, förstörd
Nerikes Allehanda - 02 dec 16 kl. 12:42

Bilden av Bergslagen ska förstärkas

Tillsammans ska man ytterligare stärka bilden av Bergslagen och modernisera varumärket. Det har styrelsen inom Intresseföreningen Bergslaget bestämt inför kommande år..

Expressen - 16 aug 17 kl. 23:51

Teorin – efter döds- bilden på Presley

Den klassiska bilden av den döde Elvis Presley togs under dramatiska omständigheter som fick ett lika dramatiskt efterspel. Skandaltidningen National Enquirer mutade en av Elvis släktingar att smygta det som blev den sista bilden på rockkungen. Originalet förstördes sedan efter en mjältbrandsattack i efterdyningarna av terrordåden den 11 september..

SvD - 25 okt 15 kl. 21:41

Ny lurig gåta: Var i Stockholm togs bilden?

Då har det blivit dags för en ny Stockholmsgåta. Välkommen att testa: Var i huvudstaden är bilden tagen? Blir du först med rätt lösning?.

Sydsvenskan - 13 nov 16 kl. 06:30

Bilden av Uppåkra förstärks med nya grävningar

Det är inga spektakulära fynd som arkeologerna hittar när de gräver vid vad som ska bli den nya trafikplatsen vid Lunds Södra..

Politologerna - 27 sep 19 kl. 15:14

Bör bilden av en (generellt sett) självständig svensk förvaltning revideras?

Regeringen kan … styra hur myndigheterna ska arbeta. Men regeringen får aldrig styra över hur myndigheten använder lagarna. I många andra länder har ett statsråd makt att direkt ingripa i myndigheternas löpande arbete.

YLE - 10 aug 16 kl. 10:51

President Niinistö: Vasa är i mycket goda händer

President Sauli Niinistö besöker Vasa och Korsholm idag onsdag. När besöket kommit halvvägs tillstår han i en intervju med Yle Österbotten att Vasa är i mycket goda händer. - Dagen har börjat mycket väl.

YLE - 05 mar 17 kl. 18:02

Sämre språkkunskaper hotar Finlands ekonomi – exporten kräver bättre förståelse av andra kulturer

Finländare ses ofta som dåliga försäljare. Vi klarar oss när det gäller stora tunga maskiner som säljs till andra företag, men när det gäller service eller konsumtionsvaror klarar vi oss betydligt sämre än till exempel Sverige. Ett nytt hot är det minskande intresset att studera språk.

Cornucopia - 11 dec 14 kl. 08:39

Gästinlägg: En politik för det goda livsflödet

Nedanstående är ett gästinlägg signerat bloggkommentatorn Kuckeliku.

Den här texten utgör en fortsättning på det gästinlägg jag skrev här hos Cornucopia 2014-06-11, i vilket jag bland annat konstaterade att ett rikt och hållbart neuralt livsflöde är livets högsta/intrinsikala/finala goda och det som gör våra liv intressanta, roliga, angenäma, spännande och fascinerande.

Lycka

Jag kunde också sagt att lycka är ett behagligt neuralt flöde som måste vara rikt och hållbart för att vara det högsta mänskliga goda.

YLE - 04 sep 17 kl. 11:00

Efedrinmysteriet som förstörde hemmafesten i hockey-VM 1974 – gåtan om Stig Wetzell

Efedrinmysteriet som förstörde hemmafesten i hockey-VM 1974 – gåtan om Stig Wetzell Efter fyra raka fjärde platser skulle Finlands första VM-medalj bärgas på hemmais i april 1974. Laget som hade sammansvetsats under början av 1970-talet bestod av den första toppgenerationen inom vår ishockey. Väl i rinken visade sig Lejonen vara goda för medalj.

Ekonomistas - 25 jan 17 kl. 10:05

Kan godhet förstöra en marknad?

Adam Smith påpekade som bekant att det inte är bagarens välvilja, utan omsorg om sig själv, som gör att vi får bröd på bordet. Detta utesluter dock inte att bagaren mycket väl också kan vara välvillig. Jag har alltid tänkt att lite välvilja och yrkesheder framförallt kan fungera som ett smörjmedel som kan få ekonomin att fungera bättre, till exempel genom att minska frestelsen att agera opportunistiskt eller utnyttja sin monopolställning.

SmålandsPosten - 10 jan 14 kl. 06:51

Bilden värderas allt högre

För ett par veckor sedan hittade jag en bild, ett porträtt, på min morfars bror. Bilden låg i en gammal psalmbok som jag fick ögonen på när jag öppnade en låda. Psalmboken har tillhört min morfars mor.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Suzanne Axell: ”Att ha barn ingick inte”

Suzanne Axell är en av SVT:s mest populära programledare och har lett ”Fråga doktorn” i 17 år.Men trots framgångarna tar hon ingenting för givet, något som har med hennes uppväxt att göra – precis om beslutet att inte skaffa barn.– Det finns så många barn i världen som ingen vill ha.

Expressen - 1 timme sedan

Random making movies beslut om framtiden – efter tio år tillsammans

Kristallen-vinnarna Random Making Movies avslöjar framtiden om Youtube – väljer att lägga ner kanalen efter nästan tio år.Trion har inte tröttnat på varandra men däremot har de tröttnat på att göra videos.– Kan vi hålla på med det här tills vi är 40?

Expressen - 2 timmar sedan

Isabella Löwengrips besked efter stora livsomställningen

Isabella Löwengrip behöver inte jobba på några år – nu berättar hon om sin nya livssituation.Hon behövde avskeda all sin personal för att inte gå i konkurs och till slut sålde hon också sitt företag Löwengrip Beauty.”Inget jobb, inga medier, inget kontor, inga anställda – Bara jag och mina barn.

Expressen - 2 timmar sedan

Chynna Rogers död – blev 25 år gammal

Rapparen och modellen Chynna, 25, har dött.– Hon var en extremt inspirerande och unik artist och människa”, säger managern John Miller till New York Times..

Expressen - 11 timmar sedan

Alice Stenlöfs bråk med pojkvännen – slutade i blod

Alice Stenlöf avslöjar detaljer om bråket med pojkvännen – som orsakade ett blodbad.Pojkvännen skulle slå in i väggen men råkade slå armen genom ett fönster.– Det här är det sjukaste.

Expressen - 11 timmar sedan

Efter tv-profilernas stormiga relation – nu återförenas de

Dokusåpa-profilerna Arvid Stenbäcken och Gabriella Andersson fann varandra i ”Paradise hotel” – men relationen har inte varit helt smärtfri.Efter att paret gjort slut möts de nu igen och flyttar in under samma tak i ”Celebrity ex on the beach”. – Det första jag tänkte bara var: fan.

Expressen - 14 timmar sedan

Brita skadad i djurattack på SVT-inspelningen

Paret Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström är aktuella i programmet ”Hjälp, vi har köpt en bondgård!” – och under inspelningen inträffade något hemskt.Från ingenstans blev Brita stångad i magen av en bagge.

Expressen - 14 timmar sedan

Jenny Alversjö opererad – läkarnas svar efter stroken

Programledaren Jenny Alversjö opererades i måndags – efter att läkarna hittat orsaken till hennes hjärnblödning.Hon berättar att det var speciellt att vara helt ensam och utsatt i den situationen utan anhöriga. ”Jag mår bra.

Expressen - 17 timmar sedan

Felix Sandmans nya relation med Benjamin – förklarar splittringen

Felix Sandman avslöjar nu relationen med Benjamin Ingrosso – därför är de inte längre en duo.Artisterna har släppt låtar tillsammans, åkt på turné och haft en podcast ihop.– Han tar ju mycket plats.

Expressen - 18 timmar sedan

SVT:s krisplan för att rädda ”Allsång på Skansen”

Coronakrisen äventyrar sommarens ”Allsång på Skansen” – men nu meddelar SVT att de tänker göra allt de kan för att tittarna ska få sin allsång.– En alternativ lösning är utan publik på plats, säger Per Rådelius, projektledare på SVT..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.