SVT > Videos

Monday, 06 April, 04:19

SVT - 16 okt 11 kl. 15:59

Renberg: Klubbarna måste ta sitt ansvar nuMikael Renberg vill att klubbbarna tar ett större ansvar för de vårdslösa huvudtacklingarna i elitserien..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Renberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Renberg, Klubbarnamåste ta , sitt, ansvarnu
SR - 04 okt 15 kl. 03:10

Minister vill att klubbarna tar ansvar för fotbollsvåld

Inrikesminister Anders Ygeman menar att klubbarna måste börja att ta sitt ansvar när det gäller våldet bland fotbollssupportrar. Ministern menar att arrangörer och supportrar själva har nyckeln till att skapa en god supporterkultur..

YLE - 17 mar 17 kl. 17:57

Forskare: Nordeas flytthot visar hur banker flyr undan sitt ansvar

Nordeas hot om att flytta bort från Sverige väcker debatt. Ordkriget med svenska regeringen välkomnas ändå av många. - Det lyfter upp frågan om huruvida bankerna bär sitt ansvar för de ekonomiska risker de utgör för samhället, eller om bara försöker smita undan, säger Nikodemus Solitander forskare vid Hanken.

YLE - 25 nov 13 kl. 15:01

Paatero avgår inte - vill inte fly sitt ansvar

Polisöverdirektör Mikko Paatero kommer inte att avgå, meddelade inrikesminister Päivi Räsänen (KD) på måndagseftermiddagen. Paatero förklarade på en presskonferens senare på måndagen att han inte vill fly sitt ansvar nu då polisens agerande ska utredas grundligt. Paatero råkade i gungning förra veckan då Räsänen beskyllde honom för att ha undanhållit information om polisens omstridda praxis med tjallare.

YLE - 28 jun 15 kl. 08:00

”Finland kan inte blunda för sitt ansvar”

Finland kan inte blunda för sitt ansvar i flyktingfrågan, säger riksdagsledamoten Nasima Razmyar (SDP). I en intervju för Svenska Yle berättar hon om sin syn på regeringsbasen, socialdemokraternas sits och flyktingpolitiken, som hon beskriver som ansvarslös. Razmyar berättar att hennes värsta farhågor besannades då det stod klart att regeringen kommer att skära i utlandsbiståndet och se över flyktingkvoten.

Dagens PS - 12 dec 19 kl. 15:10

Kinnevik-vd vill möta Baylan: ”Måste ta sitt ansvar”

Kinneviks vd Georgi Ganev efterfrågar ett möte med Ibrahim Baylan för att diskutera konflikten mellan TV4 och Tele2. Som ansvarig för statliga bolag är Baylan ansvarig för att se till att TV4 hanterar situationen på ett ansvarsfullt sätt, menar Ganev. Kinnevik är huvudägare i Tele2, som i sin tur äger Com Hem.

Dagen - 07 sep 11 kl. 03:00

Varför tar de äldre inte sitt ansvar?

De äldre har abdikerat från sin roll i de heligas gemenskap och vill i stället lägga det stora ansvaret på de unga. Och när väl Jesus lyckas lysa igenom någon yngre människa upphöjer vi detta till skyarna och tycker att det är de unga som ska styra kyrkan. Nej, de unga ska inte styra kyrkan.

BT - 02 apr 12 kl. 12:35

Moderater flyr från sitt ansvar

Fördyringen som uppstår för kommunens skattebetalare i samband med elevströmmar till friskolor är betydande, jag vill hävda att det handlar om summor motsvarande ett hundratal lärartjänster, skriver Lennart Andreasson. Är moderaterna desperata över vikande opinionssiffror i takt med att de negativa konsekvenserna av skattesänkarpolitiken blir alltmer uppenbara inom förskola, skola, äldreomsorg och övriga delar av den kommunala verksamheten? Är det skälet till att de försöker skjuta den lokale budbäraren?

YLE - 17 dec 12 kl. 15:47

"Staten måste bära sitt ansvar"

Staten måste bära sitt ansvar och se till att lyxkryssarbygget blir av i Åbo. Det budskapet har många riksdagsmän till regeringen. Varvsbolaget STX har ansökt om ett statligt lån för att en stor beställning från USA ska kunna säkras, men den finska staten tvekar.

Kristianstadsbladet - 24 feb 12 kl. 22:30

Regionråd Mats Persson vill att kommunerna tar sitt ansvar

Efter att folkhögskoleelever haft problem att få studentrabatt på tåg och bussar ser regionrådet Mats Persson (FP) över reglerna och uppmanar kommunerna att ta sitt ansvar.
SKÅNE. Sedan i höstas har vissa folkhögskoleelever upptäckt att de inte längre kan åka på rabattkortet Jojo skola när de ska till skolan.

DN - 09 aug 12 kl. 00:50

?Staten måste ta sitt ansvar för familjeåterföreningen?

Ökade kostnader för kommunerna. Familjeåterförening utgör en viktig grund för flykt­ingars långsiktiga etablering i Sverige. Kommunernas ökade kostnader ersätts bara till en del.

YLE - 06 jul 15 kl. 10:44

Niinistö i OSSE-tal: Också Ryssland måste bära sitt ansvar för freden

Förhållandena mellan öst och väst har på ett oönskat sätt blivit spändare, sade republikens president Sauli Niinistö i sitt tal vid den europeiska säkerhets- och samarbetsorganisationen OSSE:s första sammanträde i Helsingfors i dag. Finland står värd för OSSE:s jubileumskonferens, som ordnas för att det gått 40 år sedan Europeiska säkerhetskonferensen ordnades i Helsingfors 1975. - Frågan jag ställer mig själv är om vi har råd att tillbringa det följande årtiondet eller ännu längre tid inblandade i en kylig strid och svara på motpartens drag för att få övertag i den eskalerande konflikten, undrade Niinistö i sitt tal.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.