DN > Utrikes

Thursday, 02 April, 23:32

DN - 16 okt 11 kl. 15:58

Hälften av Israelfångarna till exilSpänningen växer bland israeler och palestinier inför den stora fångutväxlingen på tisdag. Ungefär hälften av de 477 israeliska fångar som släpps i utbyte mot soldaten Gilad Shalit skickas i exil till ett okänt öde..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Israelfångarna, Gilad Shalit

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hälftenav , Israelfångarnatill , exil
BT - 22 nov 13 kl. 08:17

Maffiafamilj i fransk exil

Forna maffiabossen Giovanni (De Niro) har ett pris på sitt huvud. 20 miljoner närmare bestämt. Han måste flytta med sin familj till ett nytt ställe var tredje månad.

YLE - 08 jul 16 kl. 09:50

Yle-mätning: Kring hälften vill rösta om Nato

När Yle frågade över 1 000 finländare om det borde ordnas en rådgivande folkomröstning angående ett Nato-medlemskap svarade 48 procent ja. Ja-sägarna hittas främst bland över 65-åringar och bland låginkomsttagare. Då man ser till parti är det SDP-anhängarna som starkast stöder en Nato-omröstning.

YLE - 22 jun 17 kl. 05:05

Restiden förlängdes med 20 sekunder - olyckorna minskade med hälften

Trafiken på Skärgårdsvägen (väg 180) har blivit jämnare och lugnare efter att hastighetsbegränsningen mellan Pargas och S:t Karins ändrades till 70 km/h. Det anser både bilister och invånare längs vägen. Tidigare var hastighetsbegränsningen 80 km/h på största delen av den 12 kilometer långa sträckan mellan Ämboda i S:t Karins och Ersby i Pargas, men i korsningarna var begränsningen 50 eller 60 km/h.

Realtid - 05 dec 19 kl. 09:13

Paypal flyttade hälften av Izettles tillgångar

Amerikanska betaljätten Paypal har plockat ut svenska kortläsarbolaget Izettle på hälften av tillgångarna. Inte konstigt enligt Izettle eftersom bolaget numera är en del av Paypal..

Jönköpingsnytt - 27 mar 20 kl. 06:00

Tappat hälften av resorna: ”Kan bli färre turer”

Bussresenärer i Jönköping har förmodligen märkt att bussarna varit tommare än vanligt den senaste veckan. Om trenden fortsätter kan det bli glesare mellan avgångarna.
– Hälften så många resor görs jämfört med samma tid förra året.

Expressen - 27 jul 19 kl. 11:41

Här får fångarna dela cell – fullbelagt på fängelser

Nästan hälften av landets fängelser är fullbelagda.På Fosieanstalten i Malmö får vissa fångar del cell på grund av platsbristen.– I början hade vi mycket klagomål, säger Peyman Damirchi, tillförordnad chef på Fosieanstalten, till P4 Malmöhus..

E24 - 08 dec 15 kl. 11:11

Gruvjätte tvingas sälja över hälften av tillgångarna

Den London-noterade gruvjätten Anglo American slopar utdelningen för andra halvåret 2015 och kommer att sälja av 60 procent av sina tillgångar för att anpassa verksamheten..

YLE - 27 mar 17 kl. 13:20

Samlingspartister tjänar bäst, SDP:are är pensionärer - så ser de typiska partimedlemmarna ut

Gröna och samlingspartister är högst utbildade och tjänar bäst, det visar en undersökning av Stiftelsen för kommunal utveckling KAKS som har forskat i partimedlemmars sociala status. KAKS-rapporten har granskat de sex största partiernas medlemmar, inklusive deras samhälleliga status och sociala nätverk, genom en jämförande analys. Drygt 12 400 personer har svarat på forskarnas enkät som skickades ut hösten 2016.

Ekonomistas - 22 jan 15 kl. 05:07

Den globala förmögenhetskoncentrationen och dess svenska motsvarighet

I dagarna har en rapport från Oxfam om global förmögenhetskoncentration fått enorm spridning. Den faktauppgift som tycks få alla att stanna upp är att världens 80 rikaste personer har en samlad förmögenhet som motsvarar förmögenheten hos den fattigare halvan av världens befolkning, alltså cirka 3,5 miljarder personer. Siffran är förstås uppseendeväckande men absolut inte ny i bemärkelsen att förändringen är ganska marginell jämfört med den siffra som presenterades vid samma tidpunkt förra året.

HBL - 31 dec 13 kl. 07:02

Barfota stadibor älskar sin hemstad över allt

Helsingfors må vara huvudstad, men storstadens puls faller inte alla i smaken. Bara hälften av dem som bott i staden har trivts, visar enkäten som Hbl, de finlandssvenska dagstidningarna och SPT gjort. Sex inbitna helsingforsare riktar därför nu en charmoffensiv mot dem som lever i tvivel.

Dagens PS - 28 jun 17 kl. 10:23

Debatt: Inse att det är omöjligt, Reepalu!

Välfärdsutredningen, där Ilmar Reepalu var ordförande, har föreslagit kraftiga begränsningar för privata och kollektiva utförare av privata välfärdstjänster såsom skolor, vård och omsorg. Rörelseresultatet skall maximalt få uppgå till 7 procent plus statslåneräntan (för närvarande 0,47 procent) på det operativa kapitalet i respektive bolag. Problemet är att det senare ofta är väldigt lågt medan omsättningen kan vara mycket hög.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Intresset för att bli läkare och sjuksköterska ökar kraftigt

Trots alla skräckskildringar från en sjukvård i kris och vårdpersonal som går på knäna så har intresset för att bli läkare och….

DN - 2 timmar sedan

Skyddsstoppet på Östra sjukhuset i Göteborg är hävt

Efter överläggningar med sjukhusledningen och Arbetsmiljöverket har Kommunal valt att dra tillbaka ordern om skyddsstopp på en av Östras….

DN - 2 timmar sedan

Fordonstillverkarna hjälper vården

Det är krisläge i vården. Samtidigt står Sveriges fordonsindustri still – med enorma resurser. .

DN - 2 timmar sedan

Fotbollens vädjan till kommunerna: ”Slopa planhyrorna”

Riksidrottsförbundet (RF) anser att det behövs mer pengar för stötta idrotten under coronakrisen än de 500 miljoner som regeringen anslagit….

DN - 3 timmar sedan

Folkhälsomyndigheten: ”Vi gör en annan bedömning än WHO”

Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer om skydd för vårdpersonal har skapat oro..

DN - 3 timmar sedan

Intensivvård på Karolinska väljer högre skyddsnivå

På Karolinska har intensivvården nu enats kring en skyddsmundering som ligger över regionens rekommenderade basnivå.

DN - 3 timmar sedan

Polisen varnar för falskt e-postmeddelande

Privatpersoner och organisationer ska ha fått ett mejl som uppmanar mottagaren att infinna sig hos polisen den fjärde april..

DN - 4 timmar sedan

”Vi är uppe på en ny nivå”

Ytterligare 519 personer har bekräftats smittade av coronaviruset. Det är den hittills högsta dygnssiffran för Sverige. – Vi har nått en ny….

DN - 5 timmar sedan

Syrien isolerar en stad sedan en smittad kvinna avlidit

Att stanna hemma är inte möjligt för flesta i Syrien. De har inte råd att köpa matvaror som räcker för en vecka eller mer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.