Opinionen.se > Opinion

Tuesday, 07 April, 18:32

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Blixthalka orsakade flera olyckor
Flera vägar i mellersta och norra Sverige drabbades på söndagen av blixthalka. Enligt SMHI kommer halkan breda ut sig under kvällen och natten.En av de svåraste olyckorna inträffade på riksväg 83 vid Karsjö i Gävleborgs län. En bil med två vuxna och två barn fick sladd och gick av vägen. En person fick skallskador.
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Sverige, SMHI, Karsjö, Gävleborgs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blixthalka, orsakadeflera , olyckor
GT - 08 nov 13 kl. 08:54

Blixthalka orsakade många trafikolyckor

Höstens första blixthalka ställde till det rejält i Västsverige. Det larmades om flera olyckor. Dessbättre verkar det som om det inte uppstod några allvarliga personskador i just de här:.

DN - 16 dec 17 kl. 10:17

Blixthalka orsakade många trafikolyckor

Under lördagsmorgonen har blixthalka orsakat stora problem i trafiken i södra Sverige med flera olyckor till följd. Polisen uppmanar trafikanter att ta det lugnt..

BT - 31 mar 12 kl. 05:25

Blixthalka orsakade allvarliga olyckor

Två allvarliga olyckor inträffade under morgontimmarna. Vid femtiden på lördagsmorgonen satte räddningsstyrkor av mot en olycksplats på riksväg 27. Detaljerna kring olyckan är än så länge oklara, men på tidiga morgonen var uppgifterna till SOS att en bil hade hamnat på taket och att två personer satt fastklämda.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Blixthalka orsakade flera olyckor

Halkan slog till på flera områden i södra Sverige under onsdagsmorgonen. En rad olyckor inträffade i Skaraborg och Jönköping.Bland annat fick två personer föras till sjukhus efter en olycka mellan Habo och Mullsjö, skriver Jnytt.

BT - 31 mar 12 kl. 05:25

Blixthalka orsakade dödsolycka

Två allvarliga olyckor inträffade under i halkan morgontimmarna. Vid femtiden på lördagsmorgonen satte räddningsstyrkor av mot en olycksplats på riksväg 27. Detaljerna kring olyckan är än så länge oklara, men men halkan tros ligga bakom olyckan.

SR - 20 nov 13 kl. 08:42

Ishalka i Skåne orsakade olyckor

Blixthalka överraskade många bilförare i nordvästra Skåne i morse. Inom loppet av en timme inträffade minst sex trafikolyckor. I Östergötland varnade polisen för ishalka på flera ställen runtom i länet..

SmålandsPosten - 27 dec 13 kl. 06:13

Blixthalka orsakade seriekrock

Fem bilar var inblandade i en krock på riksväg 23 vid Gårdsby på torsdagsmorgonen. En bil fick sladd och efterföljande bilar hade svårt att stanna i halkan. Föraren till den första bilen är misstänkt för rattfylleri.

Nyhetsverket - 03 feb 12 kl. 18:16

Blixthalka och olyckor på vägarna

Kyla och snö har lett till blixthalka och flera trafikolyckor på vägarna. Bara i Stockholms och Gävleborgs län inträffade omkring hundra olyckor under fredagen, uppger Expressen.se.

Barometern - 29 jan 16 kl. 06:13

Polisen varnar för blixthalka – flera olyckor på morgonen

Polis och räddningstjänst varnar på fredagsmorgonen för blixthalka efter flera olyckor. Minst två personer har förts till sjukhus..

GT - 13 dec 17 kl. 07:07

Varning för blixthalka – flera olyckor under morgonen

SMHI varnar för blixthalka i Västra Götaland och flera olyckor har inträffat under morgonen.Två bilar kolliderade under morgonen i Munkedal. Ingen ska ha behövt föras till sjukhus.

Expressen - 30 jan 18 kl. 07:39

Blixthalka – fyra olyckor på kort tid

Fyra olyckor har inträffat i Kalmar-området under morgonen.Nu varnar SMHI för blixthalka, enligt radio P4 Kalmar– Väglaget kan vara lurigt, säger Christer Bengtsson från SMHI till radion..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.