Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 07 April, 12:51

Sydsvenskan - 16 okt 11 kl. 15:30

Chatta om läxors för- och nackdelarRektorn på Rotundaskolan Linda Lindahl och Johan Wendt, generalsekreterare för Mattecentrum, diskuterar läxor.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Rektorn, Rotundaskolan Linda Lindahl, Johan Wendt, Mattecentrum

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Chattaom , läxorsför och , nackdelar
YLE - 26 okt 15 kl. 17:07

Djurskyddslagen vill ge kon möjlighet att röra sig fritt – båsladugården på väg ut

Båsladugårdens tid börjar vara förbi. Det är budet från styrgruppen som jobbar med djurskyddslagen. Hälften av mjölkkorna Finland finns i båsladugårdar, så förslaget är långt ifrån oproblematiskt.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Antalet döda ökar i Spanien efter nedgång

Antalet nya dödsfall i Spanien det senaste dygnet var 743 människor. Det är en ökning efter fyra dagars nedgång i siffrorna. Sammanlagt har nu 13 798 människor mist livet i sviterna av coronaviruset, meddelar hälsodepartementet.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Finland skärper restriktionerna vid gränsen

Finland skärper restriktionerna inom pendlingsregionen vid gränsen mot Sverige och Norge på grund av coronaviruset, meddelar regeringen. Bara den mest nödvändiga pendeltrafiken ska tillåtas. Under en presskonferens meddelas att karantänbestämmelserna sk.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Näringslivstopp varnar för tusentals konkurser

Företag som drabbats av coronakrisen behöver stöd – inte lån..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Man rånades på telefon och laptop

Hotades med kniv.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Brist på miljontals sjuksköterskor i världen

Samtidigt som covid-19 tar ett allt starkare grepp om många länder varnar Världshälsoorganisationen WHO i en rapport för att det behövs ytterligare nästan sex miljoner sjuksköterskor. "Sjuksköterskor är ryggraden i sjukvårdssystemet", säger WHO-chefen T.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Fler Lundaföretag ska kunna få råd under coronakrisen

”Företag kan få hjälp att tänka i potentialer, men också: vad betyder det om jag måste stänga?”.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Rusning väntas efter permitteringsstöd

Trycket väntas bli hårt när ansökningstiden för stöd för korttidsarbete öppnar på tisdagen. – Men det är bättre att lämna in en ansökan som är rätt, än att vara först, säger Tim Brooks på Tillväxtverket inför den väntade anstormningen. Sedan regeringen.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Odubbade vinterdäck ger längre bromssträcka

Det är tillåtet att köra med odubbade vinterdäck året runt, men tänk på att du får en längre bromssträcka jämfört med sommardäck. – De är gjorda för ett kallare klimat och inte rekommenderade att köra med när det blir riktigt varmt ute, säger Mattias Hj.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Man död efter hajattack i Australien

En 23-årig man har avlidit efter att ha blivit biten av en haj vid Stora barriärrevet i den australiska delstaten Queensland, rapporterar lokala medier. Mannen attackerades på måndagseftermiddagen när han höll på att simma tillbaka till en charterbåt ut.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Nu får friska Wuhanbor resa hemifrån

De allra flesta har varit instängda i sina bostäder sedan den 23 januari – och först den senaste tiden gjort någon enstaka tur ut i det fria. Men från och med natten till onsdag får friska invånare i Wuhan, den kinesiska stad där det nya coronaviruset f.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.