SVT > Videos

Wednesday, 01 April, 06:45

SVT - 16 okt 11 kl. 14:46

FP-nej till skattereformFolkpartiets landsmte rstade i dag nej till partistyrelsens frslag om att verka fr en hgsta marginalskatt p 40 procent.Beslutet r ett svrt bakslag fr partiledningen..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FP-nejtill , skattereform
Ekonomistas - 25 jan 19 kl. 12:02

Behöver Sverige en ny skattereform?

Talet om skattereform i Sverige har hörts allt oftare på senare tid. Men vad menas egentligen med ”skattereform”? Är det fråga om en genomgripande förändring eller handlar diskussionen snarare om marginella förändringar inom ramen för det befintliga systemet?

Expressen - 06 feb 19 kl. 06:52

L: Nej till återinförd förmögenhetsskatt

Tuffa förhandlingar väntar kring den skattereform som S, MP, L och C ska ställa sig bakom.Redan nu säger Jan Björklund (L) nej till att återinföra bland annat förmögenhetsskatten.– Det är fel tänkt, säger partiledaren till Sveriges Radio..

HBL - 04 apr 13 kl. 05:23

?En enhetlig skattereform behövs?

Regeringens skattereform är halvfärdig och skapar nya problem, enligt den expert Hbl talat med. Att holdingbolagsproblematiken inte åtgärdades är också ett stort problem.Skattereform ?

Ekonomistas - 07 okt 14 kl. 06:15

Hur ska vi tänka kring en skattereform för 2010-talet?

I somras tillbringade jag några strandtimmar åt att läsa antologin En skattereform för 2000-talet – elva röster om hur Sverige får ett bättre skattesystem (Mats Bergstrand, red., Juridisk reportagebyrå, 2013). Bokens elva kapitel är skrivna av välkända personer som alla har bred erfarenhet av det svenska skattesystemet.

DrivaEget - 22 jan 14 kl. 09:15

De kräver en ny skattereform

Elva experter, varav två tidigare finansministrar, kommer i dag ut med en ny antologi där de kräver en ny skattereform. ”23 år efter ’århundradets skattereform’ har över 500 ändringar gjorts i skattesystemet, som blivit ihåligt som en schweizerost”, skriver bland andra tidigare finansminister Erik Åsbrink och Ann Öberg, chefekonom Svenskt näringsliv..

DN - 21 feb 14 kl. 13:54

”Sverige behöver en skattereform”

Vår artikel om att Sverige behöver en blocköverskridande bred skattereform (14/2) har väckt stort engagemang.  Flera av replikerna präglas av den febrighet som tenderar att infinna sig månaderna före ett riksdagsval. Det är naturligt.

Helsingborgs Dagblad - 01 mar 17 kl. 00:47

Trump utlovar "historisk skattereform"

USA:s president Donald Trump ger nu sitt första tal i kongressen. Han utlovar en "historisk skattereform" och säger att han vill leverera en bild av enighet. Presidenten utlovar en "historisk skattereform" med stora skattelättnader för medelklassen och.

Dagens PS - 21 dec 17 kl. 10:39

Bonusfest till jul efter Trumps nya skattereform

Flera av USA:s storbolag går nu ut och aviserar bonusar till sina anställda. Det i samband med att kongressen röstat igenom en ny skattereform som innebär rejäla skattelättnader. Bland dessa finns telekomjätten AT&T som planerar bonusar på 1.

DI - 10 jul 18 kl. 19:37

Tobias Wikström: Därför bör vi sluta tala om skattereform

LEDARE. Sverige behöver en ny skattepolitik, men däremot inte någon skattereform. Det bör sägas efter Almedalsveckan där en rad seminarier har mynnat ut just i kravet på en skattereform..

DI - 29 apr 19 kl. 14:16

Rätt att M gör sin egen skattereform

LEDARE. På måndagen berättade Moderaterna om sin syn på den kommande skattereformen. Budskapet är att regeringen och stödpartierna måste precisera sina utgångspunkter innan Moderaterna vill ansluta sig till den skattereform som det talas om i fyrpartiöverenskommelsen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.