SVT > Videos

Tuesday, 07 April, 22:05

SVT - 16 okt 11 kl. 15:14

Unika bilder inifrån Nordkorea
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Nordkorea

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Unika, bilder, inifrån, Nordkorea
SVT - 13 apr 17 kl. 22:51

Se SVT:s unika bilder inifrån Nordkorea

Nordkorea är vanligtvis stängt för journalister, men SVT:s Susan Ritzén och Nicolai Zellmani har som enda svenska journalister bjudits in av regimen. Samtidigt som Nordkorea får hård kritik för sina robottester firar man landets grundare Kim Il-sungs födelsedag med en jättemanifestation.

SvD - 07 jan 13 kl. 17:23

Bildspel: Unika bilder inifrån diktaturen

David Guttenfelder visar vardagen i Nordkorea..

SvD - 06 maj 16 kl. 17:22

Bilder inifrån Nordkorea: Kärnvapenutspel väntas på kongress

Tusentals utvalda delegater har samlats till Nordkoreas första partikongress på 36 år. Men vad som egentligen sker inne i den stora kongressalen är än så länge höljt i dunkel. Se bilder från det hemlighetsfulla Pyongyang och läs mer om kongressen – och om varför det dröjt så länge innan den till slut kan hållas..

SvD - 17 jul 15 kl. 08:22

Unika bilder från vardagslivet i Nordkorea

Nyhets- och bildbyrån AP som sedan 2012 har ett kontor i Nordkorea fick i fjol tillåtelse att göra en veckolång resa till Mount Paektu – självklart under strikt övervakning. AP:s team fick inte prata med befolkningen eller vandra iväg på egen hand under hela resan, hårt bevakade av myndighetspersoner. Sedan tidigare finns även bilder från vardagslivet inne i Nordkorea från samma byrå.

SvD - 18 feb 16 kl. 12:21

Bilder inifrån världens mest slutna land

Nordkorea är ett av världens mest isolerade länder och insynen i landets inre liv är starkt begränsad. Väldigt få utomstående har fått en glimt av landet och mycket få ickestatligt sanktionerade bilder har tagits där. Fotografen David Guttenfelder har lyckats förhandla sig till en rörelsefrihet i landet som få andra fotografer har fått och har gjort fler än 40 resor till Nordkorea.

DI - 10 okt 15 kl. 09:29

Militären paraderar i Nordkorea

Nordkorea har inlett militärparaden som är en del av firandet av att det på lördagen är 70 år sedan landets kommunistparti bildades. Tusentals soldater har marscherat in på Kim Il-Sung-torget i huvudstaden Pyongyang, enligt direktsända tv-bilder inifrån Nordkorea..

Expressen - 07 apr 13 kl. 10:18

Bilderna Nordkorea ville stoppa

En liten styrande klick bestämmer om Nordkorea ska göra allvar av sitt hot och starta kärnvapenkrig. Den stora massan har inget att säga till om i världens hårdaste diktatur. Enligt samstämmiga vittnesmål lever nordkoreanerna i skräck för regimen - och för sina grannar.

SvD - 07 okt 11 kl. 17:05

Unika bilder inifrån Nordkorea

Nyhetsbyrån Reuters har släppts in i diktaturen Nordkorea. Under en bevakad utflykt fick de fotografera livet i landet..

Opinionen.se - 26 feb 14 kl. 07:24

NASA:s unika foto visar ett Nordkorea i mörker


Bilden, som är tagen av Expedition 38-besättningen på International Space Station, visar tydligt hur illa upplyst Nordkorea är. När landet fotograferas från rymden framstår en svart fläck i ett hav av ljus..

Expressen - 04 feb 14 kl. 22:56

Här är utrikesminister Bildts bilder från Iran

Här är utrikesminister Carl Bildts egna exklusiva bilder inifrån en av världens hårdaste diktaturer. När Bildt satt med den iranske presidenten Hassan Rouhani i presidentpalatset i Teheran blossade samtidigt ett politiskt bråk upp här hemma - med anledning av resan. "Står Nordkorea och Zimbabwe i tur för PR-besök?

GöteborgsPosten - 26 nov 16 kl. 18:42

Så ser tunnelbanan ut i Nordkorea

Här är tunnelbanan - som du antagligen aldrig kommer att åka. GP har samlat ihop ett antal bilder inifrån den norra sidan av den Koreahalvön..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.