Expressen > Nyheter

Sunday, 05 April, 02:50

Expressen - 16 okt 11 kl. 14:51

Rättegången mot fängslade svenskarna kan börja i morgonRättegången mot de två svenska journalisterna Johan Persson och Martin Schibbye i Etiopien kan börja redan på måndagen. Det meddelade den svenska ambassadören Jens Odlander i dag. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Johan Persson, Martin Schibbye, Etiopien, Jens Odlander

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rättegångenmot , fängslade, svenskarnakan , börjai , morgon
BT - 01 jan 15 kl. 17:07

Rättegång mot journalister tas om

I över ett år har de tre al-Jazirajournalisterna suttit fängslade i Egypten. Men nu ska rättegången, som beskrivits som farsartad, tas om på begäran från båda sidor. - I slutändan kommer de att släppas fria, det finns inga andra alternativ, säger journalisten Martin Schibbye.

YLE - 11 nov 13 kl. 10:56

Greenpeaceaktivister flyttas till St Petersburg

-Det enda vi vet är att någon har sett att fångvagnen hade hakats på ett vanligt snälltåg som nu är på väg från Murmansk mot St Petersburg dit tåget ska anlända i morgon på förmiddagen, säger Greenpeace informationschef i Finland Juha Aromaa. De 30 Greepeaceaktivister som sitter fängslade i Ryssland, håller på att flyttas från Murmansk. Det var ryska Greenpeace som meddelade om det på Twitter.

YLE - 11 nov 13 kl. 12:04

"Sini Saarela mår bra"

Greenpeace-aktivisterna som fängslats i Ryssland håller på att flyttas från Murmansk till S:t Petersburg. Mycket mer än det vet vi inte, säger Greenpeace informationschef i Finland Juha Aromaa. Den finländska aktivisten Sini Saarela uppges må bra.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Bussföraren Jason varnade om hostande resenär – nu är han död

Bussföraren Jason Hargrove lade upp en video på sociala medier där han upprört klagade på en resenär som hostade på bussen utan att hålla för munnen trots den pågående coronapandemin.– Ska vi ta oss igenom det här så måste ni ta det här på allvar, folk dör där ute, sade Hargrove i videon.Fyra dagar senare insjuknade Hargrove.

Expressen - 3 timmar sedan

Krossade rutor på polishuset

Sent på lördagskvällen krossades ett antal rutor på polishuset i Broby..

Expressen - 4 timmar sedan

Höj humöret – beställ hem din egen dansuppvisning

Tråkigt hemma?Då kan du ringa ”take away” och få hem en dansuppvisning.Premiären i Härnösand blev en succé.

Expressen - 4 timmar sedan

Trump skickar 1 000 militärer tilll New York

Under den dagliga presskonferensen i Vita huset menade Donald Trump att de kommande två veckorna kommer bli de svåraste i kampen mot coronaviruset i landet.– Många kommer dö, säger Donald Trump och meddelar samtidigt att man skickar 1 000 militärer till New York..

Expressen - 4 timmar sedan

Tågstopp mellan Malmö och Lund

Tågtrafiken i båda riktningarna mellan Malmö och Lund ställdes på sent lördagskvällen in efter en dödsolycka vid Burlövs station.Bussar sattes in i pendeltrafik..

Expressen - 4 timmar sedan

Förskola övertänd – risk för spridning

En förskola står i brand i Solberga i södra Stockholm. – Det är en förskola som är helt övertänd, säger Jonas Wahlstrand, ledningsoperatör på Storstockholms räddningscentral. .

Expressen - 4 timmar sedan

Räddningstjänsten grep rattfyllerist

Räddningstjänsten i Ystad grep på lördagskvällen en misstänkt rattfyllerist.Mannen hade råkat ut för en singelolycka..

Expressen - 5 timmar sedan

Carl, 40, fick kramp och syn- problem av ”coronamedicin”

I Sverige har flera sjukhus gett klorokin – malariamedicin – till coronapatienter. Men nu har medicinen stoppats efter rapporter om svåra biverkningar.En av de drabbade är Carl Sydenhag, 40.

Expressen - 5 timmar sedan

Färre intensivvårdas i Italien – kurvan har vänt

Sedan coronaviruset slog till mot Italien har kurvan pekat uppåt – men nu har trenden vänt.I dag minskar för första gången antalet patienter som intensivvårdas i landet, rapporterar TT. .

Expressen - 5 timmar sedan

Virtuell ölprovning ersätter ölfestival

Nöden brukar vara uppfinningarnas moder.Så är det definitivt i småländska Växjö.När folk hindrades från att besöka stadens ölfestival – bestämde arrangören Robert Andersson sig för att ordna virtuell ölprovning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.