NSD > Nyheter

Monday, 30 March, 10:57

NSD - 16 okt 11 kl. 14:45

Falska jackor strömmar in i SverigePå väg att klicka hem en värmande vinterjacka? Se upp för det ökande antalet nätbedragare som säljer dåliga kopior av kända märken..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Falska, jackor, strömmarin i , Sverige
BT - 07 maj 13 kl. 13:11

Skydda Buttorps strömmar

Buttorps strömmar i Ätran är ett fint naturområde och ett populärt och bra fiskeområde. Nu hotas det återigen av en utbyggnad som skulle ge stora miljöskador och förstöra förutsättningarna för både fiske och naturturism i området. Vattenkraften har redan släckt de flesta strömmande vattendrag som finns i landet.

SVT - 07 apr 17 kl. 21:31

Världen sörjer med Sverige – kondoleanser strömmar in

Världen sörjer med Sverige i dag. Det är beskedet från ledare världen över. Stöd och kondoleanser strömmar in efter händelserna i Stockholm.

Expressen - 03 jun 18 kl. 22:45

Efter supervärmen – kalluft strömmar över Sverige från Ishavet

Värmeböljan kan ha nått sin topp.I dag uppmättes 31,8 grader i Västervik följt av flera svenska orter med över 30 grader – långt varmare än många populära semestermål i Europa.Men efter ett dygn av kaosvärme strömmar nu kalluft ner över Sverige från Ishavet.

Barometern - 04 aug 14 kl. 11:55

Strömmar kan uppstå längs hela Öland

På Sjöräddningssällskapet ser man ingen anledning att varna folk för att bada. Strömmar kan man råka ut för vart som helst när man simmar längre ut. Det finns inga områden längs den Öländska kusten där det ofta uppstår speciellt svåra strömmar.

BT - 04 okt 13 kl. 14:55

Förslag strömmar in till riksdagen

Sverige ska vara helt tobaksfritt 2030, försäljning av gåslever förbjudas och frivilliga skatteinbetalningar tillåtas. Ja, det är några exempel ur den den digra floden av motioner som strömmar in till riksdagen just nu. Riksdagsledamöterna skriver febrilt för att hinna lämna sina förslag innan tiden går ut på fredagen.

Kristianstadsbladet - 04 okt 13 kl. 14:53

Förslag strömmar in till riksdagen


Sverige ska vara helt tobaksfritt 2030, försäljning av gåslever förbjudas och frivilliga skatteinbetalningar tillåtas.Ja, det är några exempel ur den den digra floden av motioner som strömmar in till riksdagen just nu. Riksdagsledamöterna skriver febrilt för att hinna lämna sina förslag innan tiden går ut på fredagen.

Helsingborgs Dagblad - 04 okt 13 kl. 14:55

Förslag strömmar in till riksdagen

Sverige ska vara helt tobaksfritt 2030, försäljning av gåslever förbjudas och frivilliga skatteinbetalningar tillåtas. Ja, det är några exempel ur den den digra floden av motioner som strömmar in till riksdagen just nu. Riksdagsledamöterna skriver febrilt för att hinna lämna sina förslag innan tiden går ut på fredagen..

Sydsvenskan - 16 nov 13 kl. 00:24

Pengarna strömmar in

FN har hittills fått in 481 miljoner kronor till sin hjälpfond för det tyfondrabbade Filippinerna. Ytterligare drygt 530 miljoner dollar har samlats in av hjälporganisationer, enligt FN.
– Pengarna strömmar in väldigt fort, säger John Ging, som leder FN:s humanitära insatser.

Nyan - 23 nov 17 kl. 18:57

Varma vindar strömmar upp

Varje torsdag bidrar Facebookgruppen Vädersidan med en väderuppdatering från veckan som gått.
Medeltemperaturen för november är så här långt cirka 4 grader. Normal medeltemperatur för Åland och november är 2,7 grader.

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 20 kl. 15:20

Konserthusen strömmar egna favoriter

De coronastängda europeiska konserthusen går samman och strömmar sina egna favoritkonserter, måndag till fredag. Sändningarna görs som ett samarbete mellan medlemmarna i European Concert Hall Organisation (ECHO) och följs i Sverige enklast via Stockholm.

Sydsvenskan - 23 mar 20 kl. 15:20

Konserthusen strömmar egna favoriter

De coronastängda europeiska konserthusen går samman och strömmar sina egna favoritkonserter, måndag till fredag. Sändningarna görs som ett samarbete mellan medlemmarna i European Concert Hall Organisation (ECHO) och följs i Sverige enklast via Stockholm.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.