SN > Nyheter

Monday, 30 March, 08:57

SN - 16 okt 11 kl. 13:25

Stora brister i bokföringen hos ny landstingsnämndRäkningar från resor och konferenser utan uppgift om vilka som deltagit och varför. Fakturor utan organisationsnummer och fakturor som mot reglerna inte godkänts av högre chef..
Läs mer på SN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora bristeri , bokföringen, hosny , landstingsnämnd
Skånskan - 01 jun 16 kl. 15:12

Ekobrottspolis döms för bokföringsbrott

Skåne En polis inom ekobrottsmyndigheten har dömts för bokföringsbrott efter att hon och hennes sambo struntat i att sköta bokföringen i hans företag.Polisen var under att halvår företrädare för företaget, och döms för sin medverkan i bokföringsbrottet för den perioden.
Det var hennes sambo som för fem år år sedan startade ett företag som sålde reservdelar.

Dagens PS - 07 dec 17 kl. 09:09

Bert Karlssons hämnd – idrottsprofil fälls för ekobrott

”Jag har förlorat en väldans massa pengar”, säger den upprörde kändistränaren. Som Dagens PS rapporterade tidigare i år fälldes serieentreprenören Bert Karlsson för bokföringsbrott tack vare bristfällig bokföring i Skaraprofilens asylbolag Jokarjo AB under 2012, 2013 och 2015. Det fick den frispråkige företagaren att se rött och i en motreaktion själv anmäla 15.

YA - 05 maj 19 kl. 06:00

Revisionen: stora brister hos nämnd - årsredovisning på återremiss

Det blev inget godkännande av Simrishamns kommuns årsredovisning för 2018 vid senaste fullmäktigemötet. Eftersom samhällsbyggnadsnämnden fått anmärkningar av flera av revisionens ledamöter blev det återremiss av hela ärendet, för att nämnden ska få svara på anmärkningarna..

Kristianstadsbladet - 20 jun 14 kl. 06:30

Jämställdheten brister fortfarande i Skåne

Anders Wiklund / SCANPIX
Miljöpartiet vill ta ett bestämt grepp om jämställdhetsfrågorna. Vi vill införa jämställdhetsintegration på alla nivåer i Regions Skånes organisation, skriver debattskribenterna.
Region Skåne är en av landets största arbetsgivare med drygt 31 000 anställda.

Västerbottens Folkblad - 23 sep 15 kl. 08:07

Stora brister hos skolidrottsförening – handlar om ekonomin

Kommunen har upptäckt ekonomiska oegentligheter inom en skolidrottsförening på en skola i Umeå. Nu har skoldirektören tillsatt en intern oberoende granskning av hur skolidrottsföreningarna fungerar. Den pekar på brister inom administration och uppföljning som måste åtgärdas på flera skolor.

Skånskan - 23 apr 19 kl. 16:37

Brister hos tandläkare

MALMÖ Sju patientjournaler har granskats och
i dessa har inspektionen för vård och omsorg bland annat hittat felvända röntgenbilder som är svåra att tolka och uppgifter om otäta och för korta rotfyllningar.
Vid ett tillfälle bar tandläkaren sin egen långärmade skjorta när han skulle sterilisera instrument.Nu begär IVO, inspektionen för vård och omsorg att tandläkarens legitimation ska återkallas.

Kristianstadsbladet - 17 jun 14 kl. 08:00

KDFF hos Kronofogden

Kristianstads DFF:s ekonomi är bekymmersam. Det har Kristianstadsbladet rapporterar om tidigare. Nytt är att knappt 160 000 kronor gick vidare till Kronofogden i början av juni.

Skånskan - 08 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 14

Sommarföljetong – Jag får kanske tänka om. Vi har visserligen en säkerhetsavdelning, fast dom verkar mest gå på rutin. Men det finns ju säkerhetsföretag.

Barometern - 20 jun 13 kl. 07:16

Tillståndet kan dras in för krogar

Efter domen mot Thomas Axeheim riskerar nu samtliga krogar i Invest ­Kalmar att mista sitt serveringstillstånd. Enligt socialnämndens ordförande Roger Holmberg (S) kommer det nu att öppnas ett tillsynsärende där eventuella åtgärder mot krogimperiet ska kartläggas.
?

Kristianstadsbladet - 11 apr 13 kl. 09:00

Kommunkonsult får skattesmäll


En konsult som hyrts in som projektledare av Hässleholms kommun eftertaxeras på höga belopp.Inkomster för taxeringsåret 2011 och 2012 höjs med sammanlagt en knapp miljon. Han ska också betala skattetillägg med 40 procent på summan, meddelar Skatteverket.

Kristianstadsbladet - 13 okt 14 kl. 09:19

Skjut upp VA-beslut tills det finns policy

Foto: Christine Olsson / TT
Åtta områden i Kristianstads kommun kommer att anslutas till det utökade VA-området. Det medför stora kostnader för de berörda fastighetsägare, skriver Bo Thunell.
Kommunfullmäktige förväntas den 14 oktober fatta beslut om utvidgning av verksamhetsområde för vatten och avlopp i åtta områden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.