Opinionen.se > Opinion

Monday, 06 April, 09:55

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stabilt för skottskadad 16-åring
Läget för den 16-årige pojke som på lördagskvällen sköts i ansiktet på en flyktigförläggning i Eslöv uppges vara stabilt.- Pojken är allvarligt skadad, men läget är stabilt, säger Hans-Göran Boklund, pressansvarig vid Skånes universitetssjukhus, till Expressen.Det var vid 19-tiden på lördagskvällen som pojken sköts i ansiktet i trapphuset till flyktingförläggningen. Kort därefter greps en narkotikapåverkad 19-åring misstänkt för medhjälp. Vid 03-tiden på natten greps en 21-årig man i sin bostad misstänkt för att ha avlossat skottet.
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Eslöv, Hans-Göran Boklund, Skånes, Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stabiltför , skottskadad, 16-åring
Skånskan - 22 jan 17 kl. 17:06

Tillståndet stabilt för skottskadade 18-åringen

FOSIE Tillståndet för den 18-åring som på lördagen träffades av flera skott var på söndagen fortfarande allvarligt men stabilt. ERWP.fif(0)– Hans tillstånd bedömdes på förmiddagen vara allvarligt men stabilt, ej livshotande, uppger Klas Andersson på Region Skånes pressinformation.

SvD - 02 aug 16 kl. 14:42

23-åring skjuten till döds av polis i USA – femåring skottskadad

En kvinna i Baltimore i USA har skjutits till döds i sitt hem av polisen. Hennes femårige son blev också skottskadad och fördes till sjukhus, rapporterar amerikanska medier..

DN - 01 apr 19 kl. 21:04

Tonåring allvarligt skottskadad i Rinkeby

En tonåring har hittats skottskadad utomhus i Rinkeby. – Polis är tillsammans med målsägande på sjukhuset, säger Eva Nilsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.  .

NT - 13 aug 12 kl. 15:51

Allvarligt men stabilt för 18-åring

Den 18-åring som skadedes vid en arbetsplatsolycka i fredags vårdas ännu på US i Linköping. Läget uppges vara allvarligt men stabilt..

NT - 03 jun 16 kl. 17:23

Tillståndet stabilt för 50-åring

Tillståndet för den 50-åring som skadades under en arbetsolyck i Kimstad under gårdagen beskrivs som allvarligt men stabilt..

Nyheter 24 - 15 nov 15 kl. 13:38

Ken Ring: "Vackert att se Sverige enat oavsett hudfärg och religion"

När Sverige spelade mot Danmark i den första av två playoff-matcher till EM i Frankrike i sommar var det en fullsatt nationalarena som sjöng nationalsången inför matchen. LÄS MER: Zlatan: "Det blir en svår match" Men den fick rapparen Ken Ring att tänka till, och i ett inlägg på Facebook frågar han sig om alla svenskar förstår nationalsångens innebörd. – Tillsammans stod alla och sjöng du gamla du fria.

Kristianstadsbladet - 06 dec 13 kl. 06:44

Norsk tonåring skottskadad i Syrien


Två norska tonårsflickor som gav sig iväg hemifrån i oktober och uppgav att de skulle resa till Syrien och hjälpa rebellerna, finns verkligen i det krigsdrabbade landet, uppger familjens advokat.Den yngsta, som är 16 år, är skottskadad och måste få vård innan hon och systern kan lämna Syrien.Fadern har tidigare sagt att flickorna hölls kvar i Syrien mot sin vilja, men nu säger advokaten att de snart kan komma hem.

Helsingborgs Dagblad - 06 dec 13 kl. 06:47

Norsk tonåring skottskadad i Syrien

Två norska tonårsflickor som gav sig iväg hemifrån i oktober och uppgav att de skulle resa till Syrien och hjälpa rebellerna, finns verkligen i det krigsdrabbade landet, uppger familjens advokat. Den yngsta, som är 16 år, är skottskadad och måste få vård innan hon och systern kan lämna Syrien. Fadern har tidigare sagt att flickorna hölls kvar i Syrien mot sin vilja, men nu säger advokaten att de snart kan komma hem..

BT - 06 dec 13 kl. 06:46

Norsk tonåring skottskadad i Syrien

Två norska tonårsflickor som gav sig iväg hemifrån i oktober och uppgav att de skulle resa till Syrien och hjälpa rebellerna, finns verkligen i det krigsdrabbade landet, uppger familjens advokat. Den yngsta, som är 16 år, är skottskadad och måste få vård innan hon och systern kan lämna Syrien.Fadern har tidigare sagt att flickorna hölls kvar i Syrien mot sin vilja, men nu säger advokaten att de snart kan komma hem.

UNT - 06 dec 13 kl. 06:44

Norsk tonåring skottskadad i Syrien

Två norska tonårsflickor som gav sig iväg hemifrån och uppgav att de skulle resa till Syrien och hjälpa rebellerna, finns verkligen där, uppger familjens advokat. Den yngsta 16-åriga systern är skottskadad.(TT).

Sydsvenskan - 01 maj 14 kl. 21:31

Uppgifter till Aftonbladet: Tonåring skottskadad

En person uppges vara skottskadad i Örebros norra utkanter.
– En man är skjuten vad det verkar, säger Henrik Dahlström länsvakthavande befäl i Örebro, till Aftonbladet. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.