Opinionen.se > Opinion

Sunday, 29 March, 04:26

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Forskare kritiserar a-kassepolitik
Det har snart gått fem år med alliansregeringens a-kassepolitik. De olika avgifterna till kassorna skulle påverka lönerna och arbetslösheten. Det blev tvärtom och flera tunga forskare är kritiska. – Den enda riktigt tydliga effekten blev att många lämnade kassorna och att facken tappade medlemmar, säger professor Anders Kjellberg. – Man måste se arbetsmarknadspolitiken, både skattesänkningar och avgifter, som en helhet, svarar arbetsmarknadsminister Hillevi Engström (M)..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Anders Kjellberg, Hillevi Engström

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Forskare, kritiserar, a-kassepolitik
BT - 16 okt 11 kl. 11:59

Forskare kritiserar a-kassepolitik

Det har snart gått fem år med alliansregeringens a-kassepolitik. De olika avgifterna till kassorna skulle påverka lönerna och arbetslösheten.
Det blev tvärtom och flera tunga forskare är kritiska.

Helsingborgs Dagblad - 16 okt 11 kl. 12:00

Forskare kritiserar a-kassepolitik

Det har snart gått fem år med alliansregeringens a-kassepolitik. De olika avgifterna till kassorna skulle påverka lönerna och arbetslösheten. Det blev tvärtom och flera tunga forskare är kritiska.

BT - 16 okt 11 kl. 12:20

Forskare sågar a-kassepolitik

Regeringens a-kassepolitik får stark kritik av tunga forskare. De olika avgifterna till kassorna skulle påverka lönerna och arbetslösheten. Det blev tvärtom.

DI - 16 okt 11 kl. 18:03

Forskare sågar regeringens a-kassepolitik

Regeringens a-kassepolitik får stark kritik av tunga forskare. De olika avgifterna till kassorna skulle påverka lönerna och arbetslösheten. Det blev tvärtom..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.