Alliansfritt Sverige > Opinion

Tuesday, 07 April, 06:02

Alliansfritt Sverige - 16 okt 11 kl. 12:00

Om myndigheters opinionsbildningNOTIS. Innehllet r strunt samma, men skribenterna till den hr debattartikeln r minst sagt en oortodox konstellation. En moderat politiker och tv generaldirektrer.
Nr alliansen tog makten lovade de att stta stopp fr myndigheters opinionsbildande. Det var d det.

Läs mer på Alliansfritt Sverige Bilden delad av Alliansfritt Sverige via deras RSS-flöde och visas på deras server.

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Om myndigheters, opinionsbildning
Dagens Media - 04 okt 18 kl. 08:25

Så lyckas du med opinionsbildning på Facebook

TIPS OCH INSPIRATION. Vill du bli bättre på digital opinionsbildning? Sofie Ek, seniorkonsult och specialist inom digital kommunikation på Westander, delar med sig av tio praktiska tips om opinionsbildning på Facebook..

Regeringen - 01 nov 12 kl. 14:14

Statliga myndigheters lokalkostnader ses över

Regeringen anser att statens lokalförsörjning kan effektiviseras. Därför har regeringen i dag beslutat att ge Ekonomistyrningsverket (ESV) i uppdrag att kartlägga och föreslå förbättringar för att öka förutsättningarna för en effektivare statlig lokalförsörjning. ESV får bland annat i uppdrag att kartlägga myndigheters lokalisering i de mest centrala delarna av Stockholm och de skäl som myndigheterna har för att vara placerade just där.

Regeringen - 28 feb 13 kl. 14:37

Lagrådsremiss om myndigheters tillgång till tjänster för elektronisk identifiering

Regeringen har i dag fattat beslut om att inhämta Lagrådets yttrande över ett förslag till lag om valfrihetssystem i fråga om tjänster för elektronisk identifiering. Syftet med förslaget är att skapa förutsättningar för att e-legitimationer från flera olika leverantörer ska kunna användas i den offentliga förvaltningens e-tjänster. Lagrådsremiss: Myndigheters tillgång till tjänster för elektronisk identifiering Pressmeddelande: Lagrådsremiss om myndigheters tillgång till tjänster för elektronisk identifiering Näringsdepartementet, 28 februari 2013

Dagensanalys.se - 30 jun 19 kl. 20:39

Röster från Almedalen – Maria ger perspektiv på myndigheters varumärken

Efter en paneldebatt om hur myndigheters varumärken påverkas av digitaliseringen växlar jag några ord med Maria som själv jobbar på myndighet. Hon berättar vad hon tar med sig, samt vad hon ser fram emot med resten av veckan. Inlägget Röster från Almedalen – Maria ger perspektiv på myndigheters varumärken dök först upp på Dagensanalys.

Dagens Media - 05 jul 13 kl. 16:49

"Opinionsbildning 2013 misslyckas utan Twitter"

Experterna på opinionsbildning i sociala medier är eniga. Twitter är oumbärligt. Men det gäller att hålla ett öra mot marken.

SVT - 28 maj 15 kl. 11:23

Enklare att söka pengar till opinionsbildning

Biståndsminister Isabella Lövin (MP) presenterar i dag en förändrad biståndspolitik. Nu ska det bli enklare att söka pengar till verksamheter som arbetar med opinionsbildning, oberoende granskning eller med att väcka engagemang för internationella frågor..

SR - 04 jul 15 kl. 11:40

Almedalsveckan är för opinionsbildning

Det är inte bara politiska partier som har tillbringat veckan i Almedalen, det är också myndigheter, tankesmedjor och många organisationer.Tullverket är ett exempel, ett annat är KRIS, Kriminellas revansch i samhället, som i år skickade 80 personer till Visby för opinionsbildning..

Kristianstadsbladet - 27 feb 17 kl. 16:45

Dahlman om modern opinionsbildning

Att kombinera traditionella ledartexter med modern opinionsbildning. Att få en papperstidning att fortsätta engagera i en digitaliserad verklighet. Om det pratade Carolin Dahlman på Kulturkvarterets kulturlunch..

News55 - 03 jul 17 kl. 09:10

Christina Rogestam, SPF Seniorerna: “Vi behöver yngre seniorer för opinionsbildning”

Enligt Christina Rogestam har de senaste tre åren som förbundsord­förande för SPF Seniorerna varit såväl jobbiga som stimulerande, men nu har hon tröttnat på pendlandet och tidiga morgnar. Hade det inte varit för det hade hon gärna suttit kvar på ordförandeposten några år till. Hur ser du tillbaka på din tid som förbundsordförande?

Dagen - 24 jan 19 kl. 11:25

Emanuel Karlsten: Testet är den bästa kristna opinionsbildning jag sett

Kyrkor har ofta svårt att nå ut brett med opinionsbildning. Men testet “Är jag kristen” sticker ut..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.