NSD > Nyheter

Thursday, 02 April, 14:51

NSD - 16 okt 11 kl. 11:28

Ännu ett villainbrottEn rad villainbrott har drabbat länet den senaste tiden. I helgen var det dags igen - denna gång i Luleå..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Luleå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ännuett , villainbrott
BT - 29 sep 14 kl. 09:14

Ännu ett villainbrott i Sjuhärad

Under natten till i dag inträffade ännu ett villainbrott i Sjuhärad. Denna gång drabbades bostadsägare i Marbäck i Ulricehamns kommun. Det är ännu oklart vad som har stulits.

BT - 28 dec 13 kl. 13:40

Helgens andra villainbrott på samma gata

Julhelgens villainbrott bara fortsätter att öka. Senast i raden att få objudna gäster är ett hus på Mor Kerstins väg i Kinna. Inbrottet upptäcktes vid lunchtid i dag.

Magazin24 - 20 jun 12 kl. 22:24

Ännu ett villainbrott

Ännu ett villainbrott upptäcktes i centrala Arboga på onsdagseftermiddagen. En villaägare upptäckte att de hade haft inbrott. Gärningsmännen hade tagit sig in via en altandörr och stulit diverse saker.

BT - 29 jun 12 kl. 15:01

Långa fängelsestraff krävs för bröder som åtalas för villainbrott

Åklagaren kräver fem och ett halvt års fängelse för brödraparet från Göteborg som greps i Gånghester och åtalades för 80 villainbrott, grova hälerier och andra brott. ? Det handlar om en proffsig och förslagen brottslighet mot privatpersoner som drabbats hårt.

BT - 29 jun 12 kl. 15:01

Långa fängelsestraff krävs för bröder som åtalats för många villainbrott

Åklagaren kräver fem och ett halvt års fängelse för brödraparet från Göteborg som greps i Gånghester och åtalades för 80 villainbrott, grova hälerier och andra brott. ? Det handlar om en proffsig och förslagen brottslighet mot privatpersoner som drabbats hårt.

Magazin24 - 06 feb 13 kl. 09:32

Ännu ett villainbrott har inträffat

Under de senaste veckorna har villaägare i bland annat Köping, Munktorp och Arboga utsatts för inbrott. På tisdagen var det dags igen. Vid 19-tiden på tisdagen larmade en boende på Nästkvarnsgatan i Arboga polisen efter att denne hade sett två killar komma bärande på saker.

Polisen - 22 okt 13 kl. 15:46

Polisen söker ägare till föremål från villainbrott

I Växjö sitter två utländska medborgare häktade sedan början av oktober misstänkta för villainbrott. Polisens utredare har knutit de båda misstänkta till fyra villainbrott men har ca 40 guld- och silverföremål i beslag som man inte hittat ägare till ännu..

BT - 25 dec 13 kl. 09:14

Flera villainbrott i julhelgen

Villainbrott upptäcktes i både Borgstena och Fristad på julafton. Även Kinna drabbades. Två villaägare fick ett minst sagt trist slut på julafton.

Västerbottens Folkblad - 29 jul 14 kl. 13:18

Ännu ett villainbrott i länet

Polisen har fått in ännu en anmälan om ett inbrott i en villa. Den här gången är det en bostad i Lycksele som haft oönskad påhälsning. Under helgen inträffade det villainbrott i både Umeå och Rundvik, Nordmaling.

Västerbottens Folkblad - 16 aug 14 kl. 12:43

Nytt villainbrott i Nordmaling

Polis har varit på plats, ännu oklart vad som har tillgripits. På lördagsförmiddagen larmades polisen om att det inträffat ännu ett villainbrott i Nordmaling. Villan är belägen i centrala Nordmaling och tjuvarna har förmodligen tagit sig in genom ett sönderslaget fönster.

BT - 05 okt 14 kl. 06:34

Tre nya villainbrott ? nu i Viskafors och Gingri

Två villor i Viskafors hade under lördagskvällen ovälkommet besök. Inbrottsvågen i Sjuhärad håller i sig. Den här gången var det två villaägare i Viskafors som drabbades.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.