Expressen > Nyheter

Wednesday, 08 April, 07:47

Expressen - 16 okt 11 kl. 11:24

Tuppkammar används till läppförstorningarSvenska tuppar föds upp för att tjäna som råvara för läppförstoringar och antirynkkrämer, avslöjar programmet Kaliber i P 1. Det är den röda tuppkammen man vill åt. Ur den utvinns hyaluronsyra som finns i läppförstoringar. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kaliber

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tuppkammar, användstill , läppförstorningar

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Stort ras i försäljningen av bostadsrätter under mars

Nu börjar coronaviruset sätta sina spår på bostadsmarknaden.Oron över arbetslöshet gör att fler tvekar och försäljningarna av bostadsrätter sjönk under slutet av mars med 15 procent.– Coronapandemin har en negativ inverkan på bostadsmarknaden, säger Marcus Svanberg, vd för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling..

Expressen - 3 minuter sedan

Singelolycka på E6 – stora trafikstörningar

På onsdagsmorgonen har en singelolycka inträffat på E6 i höjd med Tvååker.Det är stora trafikstörningar på platsen med anledning av olyckan. .

Expressen - 15 minuter sedan

Förundersökningen tas upp igen mot Ystadföräldrarna

I flera år hölls ett antal syskon isolerade på idyllen i Österlen, utan att gå i svensk skola och med lite kontakt med omvärlden. En förundersökning mot föräldrarna har tidigare lagts ner, men nu har åklagarmyndighetens utvecklingscentrum beslutat att den ska återupptas.– Jag kunde dra slutsatsen att det finns anledning att anta att barnen i Ystad har blivit utsatta för någon form av brott, säger åklagare Eva-Marie Persson..

Expressen - 45 minuter sedan

Sjukhuspersonal smittade – flera hade inget symptom

Personal på Linköpings universitetssjukhus var sjuka i covid-19, helt ovetandes.Smittan upptäcktes när samliga i personalen på avdelningen testades, och till synes friska personer fick positiva svar.– Det var mellan fem och tio som inte hade symtom eller endast lättare symtom, säger Britt Åkerlind, smittskyddsläkare i Östergötland, till  Sveriges Radio..

Expressen - 1 timme sedan

Sonja, 95, smittad på äldreboendet

95-åriga Sonja Dahlkvist har smittats med coronaviruset på ett äldreboende i Kristianstad.På samma äldreboende har två personer dött och ytterligare flera personer är smittade.– Det känns fruktansvärt, säger Sonja.

Expressen - 1 timme sedan

Joe Biden väntas vinna – men arg på att valet hölls

WASHINGTON DC. Vallokalerna i Wisconsin stängde under natten efter tisdagens primärval. Joe Biden väntas vinna delstaten över Bernie Sanders – men sa i natt att det var fel att tvinga väljare till vallokaler under den pågående hälsokrisen.

Expressen - 2 timmar sedan

IVA-chef i Göteborg avgår – efter konflikt om corona

En avdelningschef inom intensivvården på Östra sjukhuset i Göteborg avgår på grund av konflikt med sjukhusets ledning om hur man hanterar coronakrisen, skriver Göteborgs-Posten. .

Expressen - 2 timmar sedan

Victoria arbetar hemifrån – mitt under coronakrisen

Trots coronakrisen – kronprinsessan Victorias arbete fortsätter. Men kanske inte som vanligt.Nya bilder visar hur hon arbetar från Slottet i Haga via länk – och med en hund som sällskap.

Expressen - 3 timmar sedan

Legendariska sångaren John Prine död i corona

Den legendariska sångaren och låtskrivaren John Prine har dött i coronaviruset.Prine togs in på sjukhus för drygt en vecka sedan och hade vårdats på intensiven sedan förra helgen. John Prine blev 73 år gammal..

Expressen - 3 timmar sedan

Forskarnas teorier: Då är du immun mot covid-19

Många svenskar kan vara immuna mot det nya coronaviruset vid det här laget. Kruxet är bara att ingen vet hur lång tid man är immun. – Det är jättesvårt att sia om, säger professor Ali Mirazimi.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.