SVT > Sport

Thursday, 02 April, 23:34

SVT - 16 okt 11 kl. 10:38

Sjöström och Johansson imponerarSarah Sjöström och Jennie Johansson fortsätter att visa fin form inför hemmapubliken på Eriksdalsbadet..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Johansson, Sjöström, Jennie Johansson, Eriksdalsbadet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sjöströmoch , Johansson, imponerar
UNT - 07 aug 13 kl. 20:57

Svenskt rekord av Sjöström - Johansson femma i Eindhoven

SIMNING. Den svenska simstjärnan Sarah Sjöström är tillbaka i vardagen. I världscuptävlingen i Eindhoven i dag satte hon svenskt kortbanerekord på 200 meter fritt.

SmålandsPosten - 12 sep 13 kl. 07:30

Bilden av Samuels eldsten imponerar

Förra året släpptes Ylva Karlssons bok Ossians ovanliga nanny, illustrerad av Katarina Strömgård. Nu kommer det en fristående fortsättning på berättelsen om den magiska Petronella och barnen i hennes närhet.
Samuels sällsamma kalender heter boken.

Trelleborgs Allehanda - 04 aug 13 kl. 20:57

Chockad Johansson femma

Femma efter att ha krossat det svenska rekordet.Jennie Johansson överraskade sig själv på 50 meter bröstsim. - Jag blev så chockad när jag såg den tiden, utbrast hon.

Cornucopia - 23 maj 19 kl. 10:01

Horaceindex - hur mycket imponerar du på andra män?

TRIGGERVARNING: Inlägget kan väcka anstöt, så om du tar illa vid dig av bland annat träning, iq, sex, satir, Horaceindex, män, kvinnor, Gyldene Freden eller enkäter på Internet, sluta omedelbart att läsa nu. I övrigt, ursäkt på förhand.
En ledamot i det finaste som finns i Sverige, Svenska Akademien, har i dagarna släppt en bok, som fått medial uppmärksamhet och inte helt insmickrande recensioner.

Kristianstadsbladet - 26 sep 13 kl. 08:30

"Vi kan inte dadda med Steen?&?Ström"

Foto: Lasse Ottosson
Byggnadsnämndens ordförande Peter Johansson (M) reagerar starkt på Steen & Ströms planer på att eventuellt skjuta upp bygget av kvarter C på Galleria Boulevard.
Han vill att nu att Kristianstads kommun kräver att även den sista delen av gallerian byggs som planerat.? Vi kan inte dadda med Steen & Ström längre.

SmålandsPosten - 23 okt 13 kl. 23:36

Malte Strömwall är en bit som skulle behövas i Leidborgs pussel

Troja?Djurgården.
Att matchen skulle bli jämn och tät stod klart på ett ganska tidigt stadium.

SmålandsPosten - 08 okt 13 kl. 06:29

Anders Johansson: Strömmarna

Sedan 1980-talet har Anders Johansson, Kalmar, född i Västerås, publicerat lyrik. Jag vet inte om lyriken är själva livbåten till hans stora ström av utgivning av prosa och fotoböcker, men oavsett hur det förhåller sig är Strömmarna hans trettonde diktsamling. Sedan 1980-talet har Anders Johansson, Kalmar, född i Västerås, publicerat lyrik.

Trelleborgs Allehanda - 30 sep 14 kl. 10:39

Spotify sårbart i strömningskriget

Sex år efter piraternas fall har Sverige gått från musikvärldens skräckexempel till internationell förebild. Svenska Spotify har etablerat framtidens musikmarknad, men ännu inte tjänat sin första krona. Det börjar bli bråttom.

Kristianstadsbladet - 30 sep 14 kl. 10:39

Spotify sårbart i strömningskriget

Sex år efter piraternas fall har Sverige gått från musikvärldens skräckexempel till internationell förebild. Svenska Spotify har etablerat framtidens musikmarknad, men ännu inte tjänat sin första krona. Det börjar bli bråttom.

Barometern - 30 sep 14 kl. 10:42

Spotify sårbart i strömningskriget

Sex år efter piraternas fall har Sverige gått från musikvärldens skräckexempel till internationell förebild. Svenska Spotify har etablerat framtidens musikmarknad, men ännu inte tjänat sin första krona. Det börjar bli bråttom.

Barometern - 08 okt 13 kl. 07:18

Anställd fick ofrivillig stråldos på O2

En anställd vid en röntgenfirma har omplacerats sedan han utsatts för en extra stråldos under arbetena med O2. ? Han har inte drabbats av någon högre stråldos.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Härenstam om AIK:s värvningar: ”Tudelat runt om i bandy-Sverige”

Hela sju nyförvärv presenterades av AIK i dag när man skakade om bandysverige ordentligt. Men satsningen delar bandy-Sverige, det menar SVT:s kommentator Chris Härenstam. – Många tycker det här är häftigt och andra har nog ganska starka negativa åsikter kring det hela..

SVT - 2 timmar sedan

Avslöjar: Stockholm Marathon skjuts upp

Coronaviruset gör att Stockholm Marathon skjuts upp. Det enligt uppgifter till SVT Sport. – Vi kommer att meddela våra löpare klockan 07.

SVT - 3 timmar sedan

Ordföranden om Dalens överklagan: ”Coronaepidemin är inte rättvis”

IBK Dalen överklagade i dag Svenska innebandyförbundets (SIBF) beslut att flytta ner laget från SSL. Nu svarar svenska SIBF:s ordförande Märit Bergendahl på kritiken mot förbundet och ger sin syn på situationen. – Vi har fattat det beslut som vi har gjort från det regelverk vi har, säger SIBF:s ordföranden..

SVT - 5 timmar sedan

Frida Karlssons nya träningsupplägg: ”Mer kvalitet – färre timmar”

Den gångna säsongen stoppades Frida Karlsson, 20, från allt tävlande under en period på grund av näringsbrist. Nu berättar hennes mamma Mia om det nya träningsupplägget. – Frida kommer aldrig att träna tusen timmar om året, säger hon till norska VG..

SVT - 6 timmar sedan

Samuelsson: ”Klart att det är lite tråkigt”

Idag kom beskedet att skidskyttets landslagschef Anders Byström lämnar för samma roll inom längdlandslaget. Skidskyttestjärnan Sebastian Samuelsson blev överraskad av beskedet. – Vi fick reda på nyheten igår kväll och det var lite förvånande, säger han till SVT Sport..

SVT - 7 timmar sedan

Spelbolagens domar – böter på nästan 58 miljoner kronor

Elva spelbolag tvingas betala böter på nära 58 miljoner kronor till svenska staten, det står klart sedan de förlorat mot Spelinspektionen i Förvaltningsrätten. – De är alla fällda för att de har haft spel på fotbollsmatcher där övervägande delen av spelarna har varit under 18 år, säger Förvaltningsrättens rådman Tomas Kjellgren..

SVT - 7 timmar sedan

RF: Träning möjligt – matcher i lagidrott inte möjligt

Idag kom statsepidemiologen Anders Tegnell med ett klargörande runt idrotten under coronatider. Riksidrottsförbundets ordförande tolkar det som att all tävlingsverksamhet inom lagidrott stoppas. – Det tror jag inte är möjligt, för där klarar man inte att leva upp till kraven, säger han till SVT Sport..

SVT - 8 timmar sedan

Tegnell om coronabeskedet: Ett missförstånd

Träning och matcher kan fortsätta i Sverige under coronautbrottet. Statsepidemiolog Anders Tegnell beklagar att Folkhälsomyndighetens tidigare besked kunde tolkas som att all idrott skulle ställas in. – Det uppkom ett litet mindre missförstånd om exakt hur drastiskt man skulle tolka det här, säger Tegnell..

SVT - 8 timmar sedan

Klart: Vätternrundan inställd

Vätternrundan, världens största cykelmotionslopp, ställs in på grund av coronapandemin. ”Det är ett tungt beslut. Men vi ser inga möjligheter att gå vidare och planera för ett arrangemang i nuläget”, säger Vätternrundans vd Gunilla Brynell-Johansson i ett pressmeddelande..

SVT - 8 timmar sedan

Belgien avslutar ligan – Brygge första mästare

Belgien ger upp resten av fotbollssäsongen som följd av coronaviruset. Ligaledande Club Brygge förklaras som mästare, medan eventuell ned- och uppflyttning ska avgöras av en kommitté, rapporterar tidningen De Standaard..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.