SvD > Nyheter

Saturday, 04 April, 11:14

SvD - 16 okt 11 kl. 10:07

På rätt kurs med kameranTipsen som gör dig till en bättre naturfotograf..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: På rätt kursmed , kameran
Dagens PS - 27 jun 19 kl. 10:09

Framtidens tech: Ny telefon har kameran bakom skärmen

Dagens techbrief handlar om Teslas hemliga labb, en ny rapport om industrins automatisering samt den flashiga nya telefonen från Oppo – med kameran gömd bakom skärmen. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Rykte: Indien tänker utveckla en egen ”WhatsApp”-utmanare Appen ska i första hand användas av statliga anställda för internkommunikation, rapporterar TechCrunch.

Skånskan - 08 jan 20 kl. 04:30

Alltid med kameran i högsta hugg

Personligt Som vi tidigare meddelat har fotografen Jörgen Johansson, Finja, avlidit, 50 år gammal. När Jörgen Johansson kom till oss 2007 för att arbeta som bildchef så kom han direkt från vår systertidning Norra Skåne. Jörgen var en frisk fläkt med sin humor, sitt glada humör och brinnande engagemang.

Skånskan - 20 apr 17 kl. 07:00

Kameran ger Ulla ostörd sömn

ESLÖV – Visst är det bra!
Ulla, en av hemtjänstens kunder, tittas numera till via en kamera nattetid istället för att personalen kör dit. Hon är bara positiv.

Kristianstadsbladet - 21 apr 12 kl. 09:43

Kameran nedtagen på The spice tree

Ärendet om kameraövervakning av av personal i butiken The spice tree i Kristianstad avskrivs. Länsstyrelsen kunde vid sitt senaste besök 19 april konstatera att kameran hade tagits ned.
The spice tree har enligt lagen om allmän kameraövervakning haft rätt att använda en kamera för övervakning i butiken, men ärendet uppmärksammades efter att två tidigare anställda menade att kameran användes för att övervaka butikspersonalen, vilket inte är tillåtet.

YLE - 26 apr 13 kl. 11:25

Kurs i nytimring på Stundars

På Stundars i Korsholm anordnades den 22-26.4 en kurs i nytimring. Timmerman Leif Persson från Hälsingland i Sverige undervisade kursdeltagarna i timrandets ädla konst.

YLE - 09 feb 15 kl. 10:20

Kurs om förintelsen lämnade starka intryck

Johanna Söderholm har nyligen kommit hem från Auschwitz i Polen där hon som enda nordbo deltagit i en unik kurs för att lära sig mera om förintelsen. Historia och förintelsetiden har alltid intresserat henne. - Jag har varit intresserad av förintelsen i nästa hela mitt liv.

Posh24 - 04 jan 12 kl. 21:18

Klick! Kändisar som gillar kameran!

Våra favoritkändisar förföljs av mängder av paparazzis hela tiden, så man skulle kunna tro att de försöker undvika att bli fotograferade så mycket de kan. Men när det kommer till deras fans så kan de bara inte säga nej! De håller faktiskt helst i kameran själva!

Kristianstadsbladet - 15 aug 13 kl. 15:41

Dödades när han tog upp kameran

Han tog upp kameran - då kom skottet. Journalisten Omar Barazi berättar för TT hur hans fotografkollega, Mick Deane från brittiska Sky News, sköts till döds av en prickskytt då han filmade blodbadet på Kairos gator.
- Vid Rabaa var det fullständigt kaos.

BT - 15 aug 13 kl. 15:43

Dödades när han tog upp kameran

Han tog upp kameran - då kom skottet. Journalisten Omar Barazi berättar för TT hur hans fotografkollega, Mick Deane från brittiska Sky News, sköts till döds av en prickskytt då han filmade blodbadet på Kairos gator. - Vid Rabaa var det fullständigt kaos.

IDG - 06 dec 13 kl. 09:41

Google släpper Android 4.4.1 till Nexus 5 - ska göra kameran användbar

Kameran och fotografering skulle vara det som Nexus 5 skulle vara riktigt bra på. Men efter att ha testat telefonen är det många, inklusive vi själva, som har insett att kameran inte är så bra som utlovat. Google har nu släppt en Androiduppdatering som ska fixa några av problemen..

Nyteknik - 10 feb 14 kl. 06:30

Kameran en liten utmanare med fullformat

Sony A7 är den lilla kameran med den stora förmågan. Hög prestanda i kombination med ett rimligt pris gör den mycket intressant. Ny Teknik satte kameran på tufft test i -30 grader i Lappland..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.