Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 09 April, 08:33

Helsingborgs Dagblad - 16 okt 11 kl. 09:43

36-åring gripen för kvinnomisshandelEn 36-årig man greps strax före klockan 07.30 på söndagsmorgonen misstänkt för misshandel.Enligt inre befäl är han misstänkt för att ha slagit på sin sambo.Kvinnan ska inte ha blivit allvarligt skadad..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 36-åring, gripenför , kvinnomisshandel
NT - 01 apr 18 kl. 20:53

Kvinna misshandlad – 35-åring gripen

En man i 35-årsåldern greps i sin bostad i Norrköping misstänkt för kvinnomisshandel..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

17-åring gripen för mord på kvinna i Sundsvall

Tidigare i dag hittades en kvinna svårt skadad i en skogsdunge i Sundsvall. Hon fördes till sjukhus där hon senare avled. Redan tidigare misstänkte polisen att ett grovt våldsbrott låg bakom dödsfallet, och nu har en 17-åring person gripits, misstänkt för mord.

Skånskan - 08 aug 16 kl. 10:32

28-åring gripen strax efter inbrott

SKIVARP En 28-åring är gripen misstänkt för ett inbrott i en blomsterbutik i Skivarp natten mot måndagen.Det var strax före midnatt natten mellan söndag och måndag som polis larmades till Skivarp med anledning av ett inbrott i Blomsterboden på Landsvägen.
Enligt polisen ska flera vittnen som var ute i byn sett hur en person gömt sig bakom ett elskåp strax efter inbrottet.

Expressen - 13 nov 14 kl. 10:38

16-åring gripen för mordförsök i Malmö

En 16-åring har gripen och anhållits misstänkt för mordförsök på Kantatgatan i Malmö i oktober. Tre personer sköts och skadades vid det tillfället..

GöteborgsPosten - 25 jul 15 kl. 21:52

Sjuårig flicka mördad - 35-åring gripen

En död flicka och en allvarligt skadad 35-åring hittades i en lägenhet i Bro utanför Stockholm på lördagskvällen. Den skadade är gripen, skäligen misstänkt för mord..

GöteborgsPosten - 30 aug 14 kl. 00:45

Tonåring gripen för mordförsök på 17-åring

En 17-årig pojke misshandlades sent under fredagskvällen grovt på Älvängens station. En snart myndig tonåring har gripits, misstänkt för mordförsök alternativt dråpförsök..

BT - 25 dec 14 kl. 00:08

15-åring gripen för Malmöbomb

Ett nytt sprängdåd inträffade i Rosengård i Malmö på julafton. Återigen var sprängningen riktad mot ett fastighetsbolags lokaler. En 15-åring har gripits misstänkt för dådet.

BT - 25 dec 14 kl. 07:16

15-åring gripen för Malmöbomb

Ett nytt sprängdåd inträffade i Rosengård i Malmö. Återigen var sprängningen riktad mot ett fastighetsbolags lokaler. En 15-åring har gripits misstänkt för dådet.

Skånskan - 28 jun 16 kl. 13:12

32-åring gripen för misshandel

SIMRISHAMN En man bosatt på ett av Simrishamns asylboenden greps vid midnatt natten mot tisdagen efter att slagsmål brutit ut mellan honom och ytterligare två boende, en 44-åring samt en 35-åring.
Den gripne 33-åringen misstänks för att ha slagit och hotat de båda andra männen. Bland annat uppges han ha uttalat att han ska döda dem.

Skånskan - 05 aug 16 kl. 15:50

57-åring gripen för hot

SIMRISHAMN Ett bråk mellan en 27-åring och en 57-åring på ett asylboende i Simrishamn ledde till en så hotfull situation att polis kallades till platsen i torsdags morse.
57-åringen greps och fick följa med polisen och är nu misstänkt för olaga hot.
Det är dock oklart vad hotet bestått i men 27-åringen ska ha blivit oerhört rädd..

Skånskan - 09 apr 18 kl. 11:30

15-åring gripen för mordförsök

Två personer, en 15-åring och en 26-åring, greps i lördags efter en incident på Lindängsplan.Händelsen inträffade vid 13-tiden då en 25-årig man ska ha blivit hotad med ett pistolliknande föremål. Polisen är mycket förtegen i ärendet, då händelseförloppet håller på att kartläggas.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 4 minuter sedan

Tyskland rapporterar närmare 5 000 virusfall

Det senaste dygnet har 4 974 nya fall av coronaviruset konstaterats i Tyskland. Det är en ökning för tredje dagen i rad efter att antalet minskat de fyra föregående dagarna, visar siffror från Robert Koch-institutet, landets folkhälsomyndighet som ansva.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Scandic: Omsättningsras på 47 procent i mars

Scandic Hotels Group är i akut finansiell kris och skjuter på årsredovisningen för att få tid att hitta en finansieringslösning. Hotellkedjans omsättning rasade med 47 procent i mars, skriver hotellkedjan i ett pressmeddelande. För hela första kvartalet.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Högre potatispriser i hamstringens spår

Hamstrande svenskar har drivit upp priset på potatis, rapporterar atl.nu. I mars ökade försäljningen kraftigt och nådde nivåer som man annars bara ser vid storhelger som jul och påsk.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Stockholmare stannar hemma i påsk

Stockholmarna har hörsammat Folkhälsomyndighetens uppmaning om att inte resa i påsk. I coronakrisens spår väljer de flesta att skippa skidresan och stannar istället hemma. Helgen före påsk minskade resor till de stora skidorterna i fjällen med över 90 p.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Amerikansk stororder till Skanska

Skanska har fått i uppdrag att renovera den ikoniska hängbron Benjamin Franklin Bridge, som går mellan de amerikanska städerna Philadelphia och Camden. Kontraktet är värt motsvarande 1,9 miljarder kronor, skriver byggkoncernen i ett pressmeddelande. Bro.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Amanda Lind i EU-möte: Läget är akut

Sveriges kulturminister Amanda Lind (MP) deltog under onsdagen i ett möte med övriga EU-länders kulturministrar. – Fokus för mötet var kulturen och mediernas situation. Samtliga deltagare lyfte hur akut läget är och hur det påverkar och slår extremt hår.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Hon snuvades på toppjobb – polisen får skarp kritik för att ha gett tjänsten till man

Marie Jarnérus: ”Det är en lättnad och jag började faktiskt gråta”..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Bäddat för seriestart i mitten av juni

Så här inleder de NV-skånska lagen i sina förbundsserier..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Oljepriset upp inför möte om kvoter

Oljepriset stiger på världsmarknaden inför dagens videokonferens om produktionskvoter mellan Opecländerna, Ryssland och andra stora oljeproducenter. Ett terminskontrakt för så kallade brentolja för leverans om en månad går upp drygt 1 procent till 33:25.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Svart låda tagen från virusdrabbat fartyg

Polisen har beslagtagit den svarta lådan från det coronadrabbade kryssningsfartyget Ruby Princess i Australien. Tillslaget är en del i en brottsutredning som inletts efter att tusentals passagerare tilläts gå i land från fartyget i mitten av mars, trots.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.