Expressen > Nyheter

Thursday, 02 April, 12:05

Expressen - 16 okt 11 kl. 09:18

Nu förutspår Camping undergången igenFram med kalendern - nu går världen under igen. Den här gången förutspår pastorn Harold Camping att slutet kommer på fredag. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Camping, Harold Camping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu förutspår, Camping, undergången, igen
Posh24 - 31 jan 13 kl. 20:38

Heidi Montag & Spencer Pratt spenderade 70 miljoner innan "undergången"!

Okej, förmodligen har ni nog aldrig någonsin trott att paret Heidi Montag och Spencer Pratt var världens smartaste människor, men det här tar nästan priset. Under 2010 avslöjade de att de var helt urpanka och att de blivit tvungna att flytta från sitt lyxhus och istället flytta in hos Spencers pappa. Men nu menar Spencer att de såg till att bli panka med flit innan den 21 december 2012 - dagen då Maya-folket förutspått "undergången".

Cornucopia - 04 sep 16 kl. 17:09

Nu bråkar "experterna" om varför Brexit inte blev jordens undergång

"Det pratas vitt och brett om hur mer eller mindre katastrofala konsekvenser Brexit ska få för ekonomin. Fast tänk, hemska tanke, om Brexit inte får några konsekvenser alls?" - Cornucopia?

YLE - 22 apr 16 kl. 17:18

Svensk författare förutspår civilisationens kollaps

Den industriella civilisation som vi lever i har ett bäst före-datum, påstår den svenske författaren David Jonstad. Han har skrivit flera böcker om vad som kommer att hända när den billiga fossila energin, oljan, börjar sina. På sin föreläsning i Helsingfors gav Jonstad exempel på hur mänskligheten kan överleva den oundvikliga kollapsen av vårt nuvarande sätt att leva.

BT - 04 jan 16 kl. 04:00

Ludvigsson: EU är snart på rätt spår igen

Om man skulle räkna alla gånger någon förutspått EU:s undergång skulle man inte få göra annat. Sådana utspel har alltid varit vanliga. Ibland bygger de på ett genomarbetat resonemang, men ofta framstår de snarast som uttryck för nationalistiskt önsketänkande..

BT - 24 mar 14 kl. 10:30

Slingriga ordrika vägar leder mot mordet till sist

Det tar 119 sidor innan mordet inträffar. Och jag är nära att ge upp. Den storslagna, långdragna disputationsfesten för Alexander Seher bara fortsätter.

YLE - 24 dec 15 kl. 07:00

Jesusbarnet som stals och stormen som härjade

Två jular stal någon Jesusbarnet ur krubban på Anders Chydeniusgatan i Karleby. I år har man flyttat krubban till aulan i affärshuset på Strandgatan 16 för att undvika stöld. Det är pingstförsamlingen i Karleby som i fyra års tid lagt fram julkrubban till allmän beskådning i Karleby.

Kristianstadsbladet - 19 dec 12 kl. 11:20

Global väntan på spådd domedag


Huka er! Undergången är här - igen. I alla fall enligt de tusentals domedagstroende som förbereder sig på världens ände nu på fredag, och hoppas höja sina överlevnadsodds genom att söka sig till platser i bland annat Mexiko, Turkiet, Brasilien och Frankrike.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Därför sägs det att jorden kommer gå under om tre veckor

Vi har hört att jorden kommer att gå under tillräckligt många gånger för att inte ramla av stolen så fort vi hör orden. Men nu spekulerar en del i att jorden kommer att gå under den 23 september och visst blir man alltid lite nyfiken?En anledning ska vara att Sir Isaac Newton tolkade Daniel 9:25 i Bibeln och förutspådde därmed att jordens undergång skulle ske den 23 september.

Cornucopia - 13 nov 15 kl. 14:21

Analys: IS är dödsdömt

"ISIS has been denied the dynamic, triumphant campaign that stood at the core of their moronic jihadi fantasies. [...] If one thing is toxic to jihadi morale, it’s disappointment.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Kommunchefen i Thailand: ”Är läget så kaosartat?”

Mitt under coronakris och stabsläge åkte Hyltes kommunchef Per Borg på semester till Thailand.Därifrån skrev han till kommunalrådet: ”Viktigt att ni håller lugnet” och ”är läget så kaosartat?”.

Expressen - 30 minuter sedan

Sex personer insjuknar i Skåne – varje dag

Skåne ligger efter huvudstaden vad gäller utvecklingen av coronaviruset. I dagsläget har 291 personer konstaterats vara smittade, men siffran kan komma att öka nu när regionen satsar på mobil provtagning för äldre..

Expressen - 30 minuter sedan

Man slogs ihjäl med bordsben och kniv

Brottsoffret hittades död på midsommarafton.En man och en kvinna, som misstänkts för det brutala Boråsmordet, fick på torsdagen sin dom.Kvinnan döms för grovt vållande till annans död och mannen döms för grovt skyddande av brottsling..

Expressen - 45 minuter sedan

H&M masspermitterar – tiotusentals är berörda

H&M ska genomföra en masspermittering av personalstyrkan. Tiotusentals medarbetare, de flesta i Sverige, kommer att beröras direkt av krisåtgärden.Det avslöjar Dagens industri i dag.

Expressen - 1 timme sedan

Beskedet: Vårdpersonal får gratis färdtjänst

Efter massiv kritik mot SL-trängsel har Region Stockholm beslutat att ge sjukvårdspersonal gratis färdtjänst till arbetet.Det gäller personaltransporter till fältsjukhuset i Älvsjö samt akutsjukhusen i regionen..

Expressen - 1 timme sedan

5 bilder som visar glädjen mitt i krisen

Martin blev av med cateringuppdragen – då startade han restaurang på tomten. Fridas konserter blev inställda – då blev tomma teatern en räddning.Josephines kockjobb försvann – då fick hon jobb på Ica Maxi.

Expressen - 1 timme sedan

Sol-Angelica, 26: ”Jag har inte råd att leva i karantän”

Ensamstående tvåbarnsmamman Sol-Angelica Nordkvist, 26, har astma och hjärtfel – men måste ändå åka kollektivt till sin praktik som undersköterska. Jelena Ljubinkovic, 27, är ”content and social media manager” och kan däremot jobba hemifrån under coronapandemin.– Det är tydligt att corona kommer att öka de sociala skillnaderna i hälsa, säger professorn Cecilia Magnusson..

Expressen - 2 timmar sedan

Olsens kritik: ”Vad vet Tegnell som inte vi vet?”

Flera experter har ifrågasatt Folkhälsomyndighetens taktik för att bekämpa coronaviruset.En som tidigt förespråkade skärpta åtgärder är Björn Olsen, överläkare och professor i infektionssjukdomar vid Uppsala.– Det går inte att bara vädja till folks samveten, säger Olsen till Kvartal..

Expressen - 2 timmar sedan

Rädslan: Så slår corona mot hela filmbranschen

Det svenska film- och serielandskapets framtid är oviss, menar Film i Väst.Coronapandemin orsakar fördröjda inspelningar, försenade leveranser av produktioner och arbetslösa filmarbetare.– På väldigt kort tid har det tornat upp sig ganska stora problem för många aktörer, säger Mikael Fellenius, Film i Västs vd..

Expressen - 2 timmar sedan

Trafikolycka i Malmö – två bilar inblandade

En trafikolycka har inträffat på Kävlingevägen i Kävlinge.Enligt larmet är två fordon inblandade.Skadeläget är i nuläget oklart..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.