Sydsvenskan > Nyheter

Monday, 30 March, 09:23

Sydsvenskan - 16 okt 11 kl. 06:30

Konstkvällen öppen för allaTexten är en del av det sensoriska konstverk som under kvällen skapas om och om igen. Södra Esplanadens studio på Kungsgatan lånar ut sina lokaler till det kreativa klustret Do-Fi och DETTA från Malmö..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Esplanadens, Kungsgatan, Do-Fi, DETTA, Malmö, Jannike Grut, Liberiets, Magnus Wallon, Liberiet, Johan Skog, IT, Lunds, Lund, Öresundsregionen, Jönsson, DN, Elena Tzotzi, Signal, Linda Fagerström, Emil Nilsson, Krognoshuset, Galleri, Petri, Dan Jönsson, Gertrud Alfredsson, Logica, Nina Wenedikter, Kulturen, Polhemskolan, Mimmi Olsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konstkvällen, öppenför alla
Skånskan - 13 okt 16 kl. 14:12

Konstkvällen har förlängts till 23

Lund Med start klockan 17 på lördagen är det åter dags för Konstkväll i Lund, med gratis inträde till ett 20-tal institutioner, gallerier och andra konstställen, och den här gången varar kvällen längre än tidigare.– Efter önskemål från besökare som tycker att de inte hinner med allt de vill är det nu öppet till 23 på de flesta ställena, säger Barbro Westling, ordförande för arrangerande Konstföreningen Aura/Krognoshuset.
Konstkväll har återkommit tredje lördagen i oktober sedan 2009 och brukar locka omkring 1 500 besökare.

Dalarnas tidningar - 24 sep 14 kl. 16:31

Konstkvällen nalkas

Konceptet att arrangerande föreningen Bild och Form bjuder in olika parter till medverkande under de två timmarna (klockan 19-21) har däremot inte ändrats..

DalaDemokraten - 24 sep 14 kl. 16:31

Konstkvällen nalkas

Konceptet att arrangerande föreningen Bild och Form bjuder in olika parter till medverkande under de två timmarna (klockan 19-21) har däremot inte ändrats..

Sydsvenskan - 13 okt 16 kl. 16:08

Konstkvällen växer mot midnatt

Förhandsvisning av Skissernas museum ett av programinslagen..

Sydsvenskan - 16 okt 18 kl. 18:33

Nytt på Konstkvällen: kroki med modell på stan

Konstnären Johan Sunesson leder intresserade i ”Stadskroki i gatlampans sken”..

Sydsvenskan - 19 okt 19 kl. 10:00

Lund svämmar över av konst under Konstkvällen

Konstnären Moa Lönn visar leranimation och skulpturer i Domkyrkoforum..

NT - 16 mar 16 kl. 12:51

Konstkväll till Bris förmån

Konst och musik fyllde Café Broadways källare på tisdagskvällen, då det var välgörenhetskonsert och utställning..

Skånskan - 19 okt 19 kl. 20:04

Konsten lyste upp Lund i höstmörkret

lund Konstkvällen i Lund har funnits sedan 2009, och fenomenet växter hela tiden med fler och fler gallerier, konstinstitutioner, butiker och fria konstutövare som vill vara med.– När vi startade var vi noga med att det inte skulle bli en lundensisk konstrunda. Vi ville ha med gallerier och institutioner som museerna, säger Dan Jäger, som tog initiativ till Konstkvällen för drygt tio år sedan.

Sydsvenskan - 19 okt 12 kl. 06:30

Konst + kör = komplett kväll

Konst och kör korsas på Konstkvällen i Lund i morgon. Institutioner och gallerier öppnar upp sina dörrar på kvällen. Bland annat framför Imri Sandström ett performanceverk..

Cornucopia - 26 maj 18 kl. 10:25

Fortsatta fel om svensk självförsörjning

Sverige är ekonomiskt nettoimportörer av mat, vilket framhålls som ett beredskapsproblem av några yngre inom LRF. Det är dock en inte helt rättvisande bild, då det ur beredskapsperspektiv handlar om kalorier och näringsämnen och inte ekonomi. I själva verket är vi kalori- och näringsmässigt betydligt mer självförsörjande än vi är det ekonomiskt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.