SVT > Videos

Friday, 03 April, 09:13

SVT - 16 okt 11 kl. 09:25

Pojke skjuten på flyktingboendeEn 16-årig pojke blev i går kväll skjuten i huvudet på ett flyktingboende i Eslöv. Pojken fick svåra skador och vårdas på sjukhus. Två personer har gripits misstänkta för dådet..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Eslöv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pojke, skjuten, flyktingboende
Corren - 15 maj 17 kl. 22:30

Misshandlade pojke på flyktingboende

Den 32-årige mannen knuffade omkull en åttaårig pojke på ett flyktingboende i länet..

SVT - 01 jan 12 kl. 11:06

Stökig nyårsnatt - Pojke skjuten i Malmö

Nyårsfirandet har som vanligt inneburit en hel del bråk och olyckor runtom i landet. Värst var det i Skåne - där flera skadades svårt av raketer. Dessutom svävar en 15-årig pojke mellan liv och död efter att ha blivit skjuten i huvudet..

Expressen - 15 maj 13 kl. 09:29

Pojke skjuten till döds av fyraåring i Florida

En elvaårig pojke i Lake City, Florida har avlidit efter att ha blivit skjuten av misstag av en fyraåring. Nu ska polis utreda hur fyraåringen kom över vapnet, rapporterar The Gainsville Sun på nätet..

Sydsvenskan - 06 jul 15 kl. 04:52

Sjuårig pojke skjuten till döds

Sju människor dog när Chicago drabbades av en våg av skottlossningar i samband med firandet av USA:s nationaldag.Ett av offren var en sjuårig pojke som sköts i bröstet.Totalt rapporteras 33 skottlossningar ha ägt rum.

Helsingborgs Dagblad - 06 jul 15 kl. 04:52

Sjuårig pojke skjuten till döds

Sju människor dog när Chicago drabbades av en våg av skottlossningar i samband med firandet av USA:s nationaldag.Ett av offren var en sjuårig pojke som sköts i bröstet.Totalt rapporteras 33 skottlossningar ha ägt rum.

GT - 03 maj 17 kl. 10:39

Pojke skjuten vid brutalt rån – fastbunden i 14 timmar

De beväpnade männen ska, genom att utdela dödshot, ha trängt sig in i Alingsåsfamiljens villa en kväll – och bakbundit pappan och sonen i källaren samtidigt som de placerade strypsnaror runt deras halsar.Pappan ska ha blivit tvingad att dricka en dryck som hade en "avdomnande effekt" och den minderårige sonen skjuten med ett luftvapen.När rånarna försvann från bostaden i pappans bil ska de ha låst in sina offer i källaren – det dröjde omkring 14 timmar innan de blev befriade.

GT - 03 maj 17 kl. 10:39

Pojke skjuten vid rån – fastbunden i 14 timmar

De beväpnade männen ska, genom att utdela dödshot, ha trängt sig in i Alingsåsfamiljens villa en kväll – och bakbundit pappan och sonen i källaren samtidigt som de placerade strypsnaror runt deras halsar.Pappan ska ha blivit drogad och den minderårige sonen skjuten med ett luftvapen.När rånarna försvann från bostaden i pappans bil ska de ha låst in sina offer i källaren – det dröjde omkring 14 timmar innan de blev befriade.

UNT - 01 jan 12 kl. 08:24

15-årig pojke skjuten till döds i Malmö

En 15-årig pojke sköts i huvudet i natt på Ramels väg i Malmö. I morse avled han av sina skador, uppger polisen..

Kristianstadsbladet - 26 aug 13 kl. 17:55

Pojke skjuten i benet i Malmö


En tioårig pojke besköts i benet på Västra Kanalgatan i centrala Malmö på måndagseftermiddagen. Vem som skjutit är oklart, likaså varifrån skottet kom. - Med all sannolikhet är det ett luftvapen.

SvD - 26 aug 13 kl. 17:55

Pojke skjuten i benet i Malmö

En tioårig pojke besköts i dag i benet på Västra Kanalgatan i centrala Malmö..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.