Nyhetskanalen > Nyheter

Tuesday, 07 April, 19:36

Nyhetskanalen - 16 okt 11 kl. 07:43

Vilks polisanmäld - av sina livvakterKonstnären Lars Vilks har polisanmälts för skadegörelse. Det är Vilks egna livvakter från polisen som ska ha anmält konstnären efter att han sågat ned ett träd i naturreservatet Kullaberg i Skåne, skriver Aftonbladet..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Lars Vilks, Vilks, Kullaberg, Skåne, Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vilks, polisanmäldav sina , livvakter
Helsingborgs Dagblad - 28 feb 15 kl. 04:00

Vilks livvakter borde inte bli svårt chockade

Jag blev mycket förvånad då jag läste att de poliser som utsetts till livvakter åt Lars Vilks blev svårt chockade vid attentatet i Köpenhamn.Vilka kompetenskrav ställs på de som ska vara livvakter? De som ska vara sköld och skydda sina skyddsobjekt.

NSD - 16 okt 11 kl. 07:37

Vilks polisanmäld av sina livvakter

Konstnären Lars Vilks har polisanmälts för skadegörelse. Det är Vilks egna livvakter från polisen som ska ha anmält konstnären efter att han sågat ned ett träd i naturreservatet Kullaberg i Skåne, skriver Aftonbladet. Trädet ska sedan ha använts till Vilks konstverk Nimis, höga torn av drivved som byggts vid naturreservatets strand utan tillstånd.

Sydsvenskan - 28 feb 15 kl. 15:08

Vilks livvakter medaljbelönade

De två livvakter, som skyddade konstnären Lars Vilks under dennes besök i Köpenhamn den 14 februari, har belönats med varsin medalj för sina insatser. De båda poliserna tog emot medaljerna under en ceremoni tidigare i veckan.— Deras agerande var direkt livsavgörande.

Helsingborgs Dagblad - 28 feb 15 kl. 15:08

Vilks livvakter medaljbelönade

De två livvakter, som skyddade konstnären Lars Vilks under dennes besök i Köpenhamn den 14 februari, har belönats med varsin medalj för sina insatser. De båda poliserna tog emot medaljerna under en ceremoni tidigare i veckan.— Deras agerande var direkt livsavgörande.

Kristianstadsbladet - 10 feb 12 kl. 21:05

Lars Vilks drar fälld gran i domstol

En 7-8 meter hög gran hamnar nu i Helsingborgs tingsrätt. Orsak: Den kontroversielle konstnären Lars Vilks högg ner den på Kullabergs naturreservat.
Vilks krävs på 50 000 kronor i böter.

YLE - 14 apr 15 kl. 18:31

Allt gick lugnt till under Lars Vilks besök

Den kontroversiella konstnären och karikatyrtecknaren Lars Vilks besökte Helsingfors på tisdag för ett seminarium om yttrandefrihet. Trots tidigare farhågor om säkerhetsrisker förlöpte seminariet utan problem. Ursprungligen var det meningen att seminariet skulle ordnas i riksdagens tilläggsbyggnad Lilla parlamentet, men evenemanget ställdes in efter en säkerhetsbedömning av Skyddspolisen.

BT - 09 sep 12 kl. 13:54

Vilks på väg till antimuslimskt möte

Trots protester tänker konstnären Lars Vilks åka till New York och tala på den konferens som antimuslimska rörelsen Sion arrangerar den 11 september. Men han vill själv tona ner sin betydelse. ?

Helsingborgs Dagblad - 15 feb 15 kl. 13:40

Vilks: Jag är inte rädd

Trots att gårdagens första attentat i Köpenhamn tros vara riktat direkt mot Lars Vilks säger sig konstnären inte vara rädd.— Nej, jag har livvakter och det är effektivt, säger han till TT.Däremot kan han känna en oro för de personer som dygnet runt skyddar honom.

UNT - 28 feb 15 kl. 15:07

Vilks livvakter medaljbelönade

De två livvakter, som skyddade konstnären Lars Vilks under dennes besök i Köpenhamn den 14 februari, har belönats med varsin medalj för sina insatser..

DN - 28 feb 15 kl. 15:09

Vilks livvakter belönade för insats


De två livvakter, som skyddade konstnären Lars Vilks under dennes besök i Köpenhamn den 14 februari, har belönats med varsin medalj för sina insatser. De båda poliserna tog emot medaljerna under en ceremoni tidigare i veckan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.