NSD > Nyheter

Tuesday, 07 April, 02:41

NSD - 16 okt 11 kl. 08:59

Han tog kamp mot skadedjurenByn Norsivaara sydst om Gllivare r en av orterna som har drabbats av en sorkinvasion i sommar. Men Gsta Andersson i byn har frt en framgngsrik kamp mot inkrktarna..
Läs mer på NSD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han tog, kampmot , skadedjuren
Skånskan - 27 dec 15 kl. 08:00

SD tog kamp för poster men föll platt

SVALÖV Det blev en hel del dramatik när kommunfullmäktige i Svalöv klubbade igenom de nya nämnderna.
Vid samtliga val tvingade Sverigedemokraterna fram voteringar och allt berodde på att man ville ha in representanter som vice ordförande i dels bildningsnämnden, men även samhällsbyggnadsnämnden liksom vård och omsorgs dito.Några större framgångar fick nu inte partiet som tappade i samtliga omröstningar.

Världen Idag - 04 mar 19 kl. 16:50

Avgående S-profilen tog kamp mot extremism

Att Ann-Sofie Hermansson (S) tagit tydlig ställning mot extremism kan ha spelat in då hon röstades bort i söndags. Det menar hon själv och får medhåll av terrorexperten Magnus Ranstorp. ”Handlar om att (S) inte vill lyfta frågor om hedersförtryck/islamism för man förlorar röster”, skriver han..

Dalarnas tidningar - 08 nov 13 kl. 08:15

Kommunen tar kamp mot skadedjuren

Råttinvasionen har blivit en fråga för finansutskottet. Kommunen tar upp kampen mot skadedjuren. – Vi kan inte ha det så här, säger Ulla Olsson (M)..

ÖstersundsPosten - 18 maj 14 kl. 15:00

Så håller du skadedjuren borta

Under vår och sommar känns det kanske lockande att ha dörrar och fönster öppna, men det är under den här perioden skadedjuren ökar. Det finns en del tips att ta till sig för att motverka besök av djuren..

BT - 24 jul 14 kl. 08:01

Så hanterar du skadedjuren

Getingarna cirkulerar runt våra fikabord. Mössen flyttar in i våra källarutrymmen. Skadedjuren har olika sätt att ta sig an sommarvärmen.

Skånskan - 06 nov 16 kl. 08:00

”Det har gått från en fysisk till en psykisk kamp”

Reportage ERWP.fif(1)Den lilla byn Mala ligger längs med väg 117 mellan Hässleholm och Bjärnum. Om det inte hade varit för polisens fartkameror, precis utanför infarten, så hade man kanske lagt märke till byn på ett annat sätt även om den inte syns särskilt väl ute från vägen.

Sydsvenskan - 17 okt 15 kl. 04:00

Knausgårds kamp är inte över

Den sista delen av Karl Ove Knausgårds romansvit ”Min kamp” avslutas med en lite överraskande formulering.Författaren konstaterar att romanen nu till sist är klar. Det är en tidig septembermorgon 2011.

YLE - 06 aug 17 kl. 06:55

Dokument: Sommaren när Finlands damer tog Europa med storm

Dokument: Sommaren när Finlands damer tog Europa med storm
Yle Sporten följde noggrant med det finska damlandslagets väg till sitt historiska första EM-slutspel sommaren 2005. Nu bjuder vi på lite godbitar från arkivet när vi minns hur Finland sensationellt nådde semifinal. Den historiska EM-biljetten fixade Finland via ett playoff mot Ryssland.

Nyheter 24 - 05 feb 12 kl. 19:52

Toppmatchen blev en sanslös kamp


Matchen mellan Chelsea och Manchester United ahade alla förutsättningar att bli en spännande kamp. Den blev dock större än så. LONDON.

Skånskan - 17 nov 15 kl. 10:50

Malmökock vann Kockarnas kamp

Nöje Malmökocken Peter J Skogström tog hem årets upplaga av TV4:s Kockarnas kamp.På måndagskvällen visades finalen och det var ingen jämn kamp som tittarna fick se. Redan innan finalen startade kunde man ana att Peter J Skogström skulle kamma hem segern.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.