SN > Nyheter

Thursday, 02 April, 07:37

SN - 16 okt 11 kl. 09:01

En avliden efter postbilsolyckanEn av de fyra kvinnor som skadades svrt vid postbilsolyckan utanfr Vrena har nu avlidit av sina skador.
Ocks de vriga tre skadades allvarligt och har frts vidare till andra sjukhus fr att f vrd. En r frd till Karolinska sjukhuset i Stockholm och tv till regionsjukhuset i rebro..
Läs mer på SN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En avlidenefter , postbilsolyckan
Uppsalanyheter.se - 25 maj 14 kl. 01:19

Saknad 80-åring funnen avliden

Den 80-årige man som försvann i lördags för en vecka sedan från stadsdelen Nyby har hittats avliden i ett skogsparti i stadsdelen Skölsta.Den 80-årige man som försvann i lördags för en vecka sedan från stadsdelen Nyby har hittats avliden i ett skogsparti i stadsdelen Skölsta.   Den 80-årige mannen försvann från sitt hem i stadsdelen Nyby lördagen den 17 maj och stora sökinsatser från bland annat Missing People har genomförts under veckan.

Uppsalanyheter.se - 08 jun 14 kl. 15:00

En avliden i lägenhetsbrand

En person anträffades avliden i en lägenhetsbrand på Stenhagsvägen natten mot söndag.En person anträffades avliden i en lägenhetsbrand på Stenhagsvägen natten mot söndag.   Strax för klockan 4 på söndagsmorgonen fick polis och räddningstjänst larm om en lägenhetsbrand i Stenhagen.

Barometern - 07 okt 13 kl. 18:02

Försvunnen man hittad avliden

Mannen som tidigare varit försvunnen i Mönsteråstrakten har hittats avliden. Polisen misstänker inget brott. Vid 21-tiden på söndagen anmäldes den 22-årige mannen försvunnen.

Kristianstadsbladet - 22 apr 14 kl. 22:59

Försvunne 72-åring funnen avliden

Den 72-årige man som varit försvunnen i Hässleholm sedan april hittades på tisdagskvällen avliden.
Det var vid 19.30-tiden som SOS Alarm fick ett samtal om en person som sågs ligga i vattnet vid Almedal.

SmålandsPosten - 23 dec 14 kl. 12:44

Avliden patient bar på blodsmitta- bårhuspersonal informerades inte

Personalen vid bårhuset i Ljungby hanterade en avliden patient utan att veta att den avlidne hade en blodsmitta. Händelsen är nu anmäld till Arbetsmiljöverket. Det var för en knapp vecka sedan som personalen vid bårhuset på Ljungby lasarett lyfte och förflyttade en avliden patient.

Nyan - 01 apr 16 kl. 09:09

Inget brott instagramma bild på avliden man

Tingsrätten förkastar båda åtalspunkter mot den nu 19-åriga kvinna som lade ut en bild av en avliden person på Instagram. Kvinnan stod åtalad för både spridande av information som kränker privatlivet och Brott mot griftefrid. Kvinnan var under 18 år då det skedde så båda åtalspunkterna följdes av tillägget ”av ung förbrytare”.

Skånskan - 14 nov 16 kl. 12:11

Polisen tror sig veta vem avliden är

VÄSTRA HAMNEN Polisen har inlett en mordutredning efter att en person på söndagen hittats död i en bil på botten av Västra hamnen i Malmö.
– Vi har en hypotes om vem personen kan vara, säger Nils Nordling, polisens informatör i Malmö. ERWP.

GöteborgsPosten - 22 jul 18 kl. 09:58

En avliden person har påträffats vid Röda Sten

En avliden person har hittats avliden vid Röda Sten..

GöteborgsPosten - 14 feb 20 kl. 17:35

Försvunnen 86-åring hittad avliden

Den 86-årige man som sökts av polis i Svenljunga har hittats avliden under fredagen. Sökandet har pågått sedan den 3 februari.
– Mannen är avliden och hans anhöriga är underrättade, säger polisens presstalesperson Ulla Brehm..

Expressen - 02 jan 11 kl. 12:47

En avliden person hittad i husresterna

Strax efter klockan 10 på söndagen återupptogs den tekniska undersökningen av Per Oscarssons nerbrunna hus. Två timmar senare hittades polisen kvarlevor av en avliden person. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.