NSD > Nyheter

Thursday, 02 April, 11:07

NSD - 16 okt 11 kl. 08:51

Blåljus fick kvinna att vända på E 4En kvinna i 19-årsåldern försökte under natten till söndagen köra ifrån polisen i fel färdriktning på E 4 i närheten av Norrköping. Polisen var på utryckning vid en trafikolycka när de såg bilen vända om. Kvinnan kunde stoppas kort senare, och var inte påverkad av vare sig alkohol eller droger..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Norrköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blåljusfick , kvinnaatt , vändapå E 4
Världen Idag - 04 nov 14 kl. 13:34

Virtuella ljus vältända

I Allhelgonahelgen lanserade Svenska kyrkan för första gången möjligheten att tända "virtuella ljus" på fyra kyrkogårdar i Sverige.Det var totalt 580 ledlampor som placerats i träd på kyrkogårdarna och som kunde tändas via Svenska kyrkans webbplats Bönewebben. Webbkameror gjorde det möjligt för användaren att direkt se lampan tändas.

SR - 28 jan 14 kl. 16:28

EU får grönt ljus att använda våld i CAR

EU-styrkan får FN-mandat att använda våld för att skydda civila i Centralafrikanska republiken..

SR - 24 okt 19 kl. 11:45

Polis har fått grönt ljus att använda ansiktsigenkänning

Datainspektionen har på torsdagen gett polisen godkänt att använda programvara för så kallad ansiktsigenkänning vid brottsutredningar..

Helsingborgs Dagblad - 21 maj 13 kl. 13:45

Försökte lura kvinna sända pengar

Kvinna utsatt för bedrägeriförsök.

Världen Idag - 18 sep 17 kl. 08:00

Gud är ljus och inget mörker finns i honom.

Jag sitter långt fram till vänster i mitten av salen. Lamporna är på, men inte på full styrka, och flera levande ljus är tända. Ljusens närvaro tröstar och ger en behaglig punkt att fästa blicken på när man inte orkar mer, utan behöver stänga av omvärlden och lyssna inombords.

Länstidningen i Jämtland - 22 mar 17 kl. 21:14

Missing People får börja använda drönare

Missing People har fått grönt ljus att använda drönare i framtida sökande efter försvunna personer. Detta efter att Länsstyrelsen i Stockholm nu lämnat klartecken till organisationen..

Västerbottens Folkblad - 12 jun 12 kl. 21:19

Kvinna påkörd av bil

Strax före nio på tisdagskvällen ådrog sig en kvinna okända skador då hon blev påkörd av en bil på Annastigen i Skellefteå..

YLE - 02 feb 19 kl. 12:01

“Vi har aldrig tidigare sett en kvinna använda sin sexuella njutning negativt och kränka någon på scen” - Män kan inte våldtas har teaterpremiär i Stockholm

Märta Tikkanens dramatiserade klassiker “Män kan inte våldtas” har urpremiär på Stockholms stadsteater ikväll. Regissören Lo Kauppi tror att pjäsen kommer att dela åsikterna, men att folk ändå inte blir lika provocerade som då romanen kom ut 1975..

Nyan - 30 okt 15 kl. 15:24

Författare tänder ljus i helgen

Inför allhelgona har fyra författare uppmanats att tända ett ljus för en person som betytt mycket för dem.

Författarna deltar i kampanjen #jagtänderljus där kyrkan uppmanar människor att tända ljus för sina nära och kära.
– Det är svårt att tända ett ljus för en enda människa, säger Ralf Andtbacka.

Dagensanalys.se - 18 sep 17 kl. 13:50

Dessa färger skall du använda i din power point presentation

Power Point är favoritverktyget hos alla svenska chefer när de skall presentera något. Vilka färger skall du välja för att skapa den optimala presentationen? Vi guidar dig om vad du bör tänka på… Har du varit med om att någon visar en presentation där du knappt kan se vad som står där framme eftersom presentatören använde färger som gjorde det svårt att läsa texten och se vad det var för något i bakgrunden?

BT - 10 jan 15 kl. 12:25

Ett ljus för varje offer

Paris är skakat av veckans blodiga dåd, och den dramatiska jakt på terrormisstänkta som ännu inte är över. I Porte de Vincennes, där en liten kosherbutik blev skådeplats för ett gisslandrama, tänder boende ljus till minne av dem som mist livet. När kriminaltekniker, klädda i vita skyddsdräkter och med masker för ansiktet, går in i den lilla butiken vars skyltfönster spräckts av kulhål har en mindre klunga människor samlats utanför polisavspärrningarna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.